o lookfantastic i LT siuncia nemokamai?

QUOTE(~Aylin @ 2012 09 30, 13:06)
taip

aš beauty elixirą perku čia, kiek patrauklesnė kaina, tik siuntimas brangus (16,90eur), tai susikooperavom su merginom vakar

QUOTE(Gafsa @ 2012 09 30, 11:13)
Kuo šis patiko? Kokia jūsų oda, ar reikia labesnio maskavimo, ar pakanka jums ir vos vos pamaskuot? Kaip laikosi, neblizga dienos bėgyje...?

turejau airflash: maskuoja labai minimaliai, Tzonoje labai greitai pasirodo blizgesys.
Patiko lengvumu,maskavimo man nelabai reik...
ji gal kiek panaši į Chanel Vitalumiere aqua
-sulygina kiek,spalva gražesnė gaunasi ir tiek;man svarbu,kad geišos veido nedaro ir nepradeda blizgėt.Oda mano normali,nei riebi,nei sausa
neproblematiška sakyčiau
Net būčiau neatkreipus į ją dėmesio,jei nebūčiau žurnale užmačius,kad Oksana ją naudoja
http://www.lrytas.lt...
kad ir kokia ji ten bebūtų,reik pripažint,kad pasidažo visai dailiai
ji gal kiek panaši į Chanel Vitalumiere aqua

Net būčiau neatkreipus į ją dėmesio,jei nebūčiau žurnale užmačius,kad Oksana ją naudoja

http://www.lrytas.lt...
kad ir kokia ji ten bebūtų,reik pripažint,kad pasidažo visai dailiai

mergaites, o Caudalie_Beauty_Elixir poveikis labai skyriasi nuo hidrolatu?

QUOTE(lil'angel @ 2012 09 30, 13:30)
Kad jo konsistencija kaip vandens... Ten ne aliejus o vanduo

Na bet kaip kam matyt. Man sakau su juo pasitepus šaknis ilgiau nesusiriebalavę išlieka, taip kad pasausina dar manyčiau

QUOTE(bu_bu @ 2012 09 30, 15:10)
Kad jo konsistencija kaip vandens... Ten ne aliejus o vanduo 
Na bet kaip kam matyt. Man sakau su juo pasitepus šaknis ilgiau nesusiriebalavę išlieka, taip kad pasausina dar manyčiau

kaip suprantu, tai tą patį poveikį duotų rozmarinų hidrolatas?

QUOTE(~Aylin @ 2012 09 30, 14:50)
kaip tik norejau to klausti:) Nes jau seniai suku ratus apie ta eliksyra.
QUOTE(mylimaa @ 2012 09 30, 18:13)
Nežinau iš tiesų, nes sudėtyje rozmarinų hidrolato nėra: šaltinio vanduo, alkoholis, aitriojo šiloko ir krieno lapų ekstraktas, rozmarinų aliejus, natūralių eterinių aliejų mišinys.
Rozmarinų hidrolatą turėjau vasarą, bet naudojau tik veidui, tai labai patiko. Ir kvapas fantastinis

Įdomu kaip jis plaukam, gal tas pats kaip ir šis vanduo. Na reiks pabandyti

QUOTE(bu_bu @ 2012 09 30, 17:25)
Nežinau iš tiesų, nes sudėtyje rozmarinų hidrolato nėra: šaltinio vanduo, alkoholis, aitriojo šiloko ir krieno lapų ekstraktas, rozmarinų aliejus, natūralių eterinių aliejų mišinys.
Rozmarinų hidrolatą turėjau vasarą, bet naudojau tik veidui, tai labai patiko. Ir kvapas fantastinis

prie aprašymo rašo tinka riebiai galvos odai, nuo pleiskanų ir plaukų slinkimo, tai manau jei rašo, vadinasi tinka, tik kažin kaip poveikis, ar būtų toks geras, kaip weledos

QUOTE(mylimaa @ 2012 09 30, 18:53)
prie aprašymo rašo tinka riebiai galvos odai, nuo pleiskanų ir plaukų slinkimo, tai manau jei rašo, vadinasi tinka, tik kažin kaip poveikis, ar būtų toks geras, kaip weledos 

Kol nepabandai, nežinai. Kai nusipirksiu rozmarinų vandens vėl kada būtinai pabandysiu