Įkraunama...
Įkraunama...

Metų atradimai

o lookfantastic i LT siuncia nemokamai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 09 30, 13:06)
o lookfantastic i LT siuncia nemokamai? bigsmile.gif

taip 4u.gif

aš beauty elixirą perku čia, kiek patrauklesnė kaina, tik siuntimas brangus (16,90eur), tai susikooperavom su merginom vakar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 09 30, 11:13)

Kuo šis patiko? Kokia jūsų oda, ar reikia labesnio maskavimo, ar pakanka jums ir vos vos pamaskuot? Kaip laikosi, neblizga dienos bėgyje...? ax.gif
Atsakyti
turejau airflash: maskuoja labai minimaliai, Tzonoje labai greitai pasirodo blizgesys.
Atsakyti
Patiko lengvumu,maskavimo man nelabai reik...
ji gal kiek panaši į Chanel Vitalumiere aqua g.gif -sulygina kiek,spalva gražesnė gaunasi ir tiek;man svarbu,kad geišos veido nedaro ir nepradeda blizgėt.Oda mano normali,nei riebi,nei sausa g.gif neproblematiška sakyčiau g.gif
Net būčiau neatkreipus į ją dėmesio,jei nebūčiau žurnale užmačius,kad Oksana ją naudoja lotuliukas.gif lotuliukas.gif
http://www.lrytas.lt...
kad ir kokia ji ten bebūtų,reik pripažint,kad pasidažo visai dailiai biggrin.gif
Atsakyti
mergaites, o Caudalie_Beauty_Elixir poveikis labai skyriasi nuo hidrolatu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lil'angel @ 2012 09 30, 13:30)
Ar neriebina weledos aliejus plaukų?  4u.gif

Kad jo konsistencija kaip vandens... Ten ne aliejus o vanduo smile.gif

Na bet kaip kam matyt. Man sakau su juo pasitepus šaknis ilgiau nesusiriebalavę išlieka, taip kad pasausina dar manyčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bu_bu @ 2012 09 30, 15:10)
Kad jo konsistencija kaip vandens... Ten ne aliejus o vanduo smile.gif

Na bet kaip kam matyt. Man sakau su juo pasitepus šaknis ilgiau nesusiriebalavę išlieka, taip kad pasausina dar manyčiau  rolleyes.gif

kaip suprantu, tai tą patį poveikį duotų rozmarinų hidrolatas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 09 30, 14:50)
mergaites, o Caudalie_Beauty_Elixir poveikis labai skyriasi nuo hidrolatu? g.gif

kaip tik norejau to klausti:) Nes jau seniai suku ratus apie ta eliksyra.
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 09 30, 18:13)
kaip suprantu, tai tą patį poveikį duotų rozmarinų hidrolatas? ax.gif

Nežinau iš tiesų, nes sudėtyje rozmarinų hidrolato nėra: šaltinio vanduo, alkoholis, aitriojo šiloko ir krieno lapų ekstraktas, rozmarinų aliejus, natūralių eterinių aliejų mišinys.

Rozmarinų hidrolatą turėjau vasarą, bet naudojau tik veidui, tai labai patiko. Ir kvapas fantastinis biggrin.gif
Įdomu kaip jis plaukam, gal tas pats kaip ir šis vanduo. Na reiks pabandyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bu_bu @ 2012 09 30, 17:25)
Nežinau iš tiesų, nes sudėtyje rozmarinų hidrolato nėra: šaltinio vanduo, alkoholis, aitriojo šiloko ir krieno lapų ekstraktas, rozmarinų aliejus, natūralių eterinių aliejų mišinys.

Rozmarinų hidrolatą turėjau vasarą, bet naudojau tik veidui, tai labai patiko. Ir kvapas fantastinis biggrin.gif
Įdomu kaip jis plaukam, gal tas pats kaip ir šis vanduo. Na reiks pabandyti  rolleyes.gif

prie aprašymo rašo tinka riebiai galvos odai, nuo pleiskanų ir plaukų slinkimo, tai manau jei rašo, vadinasi tinka, tik kažin kaip poveikis, ar būtų toks geras, kaip weledos g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 09 30, 18:53)
prie aprašymo rašo tinka riebiai galvos odai, nuo pleiskanų ir plaukų slinkimo, tai manau jei rašo, vadinasi tinka, tik kažin kaip poveikis, ar būtų toks geras, kaip weledos g.gif

Kol nepabandai, nežinai. Kai nusipirksiu rozmarinų vandens vėl kada būtinai pabandysiu rolleyes.gif
Atsakyti