Įkraunama...
Įkraunama...

Metų atradimai

QUOTE(Muscade @ 2012 10 14, 06:39)
taip, lietuviskas. yra kosmetikos gamintojai tema apie o.d.a produkcija, daug teigiamu atsiliepimu paskaitykit. o ir visagalis google pades, isiveskit o.d.a ir jum ismes visus kontaktus :)ten net el parduotuve yra

uz 2dav skrisiu i LT tai butinai itrauksiu i pirkiniu sarasiuka thumbup.gif wub.gif dekuj 4u.gif einu daugiau pasiskaitysiu apie sia produkcija
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2012 10 13, 17:03)
user posted image

Numeris 1. Niekad nebuciau pagalvojusi, kad viena priemone taip stebuklingai galetu sutvarkyti oda.

o kokia sudetis? normali?
Atsakyti
QUOTE(Sals@ @ 2012 10 14, 16:11)
o konsistencija jo kokia? skystis ar pienelio pavidalo? 4u.gif

Skystas, bet skalsus, tikrai taupiai naudojasi. Tik man jo kvapas nelabai patinka, nes yra su pieno rugstim. Bet vardan poveikio kenciu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Chanel. @ 2012 10 14, 17:33)
uz 2dav skrisiu i LT tai butinai itrauksiu i pirkiniu sarasiuka  thumbup.gif  wub.gif  dekuj  4u.gif  einu daugiau pasiskaitysiu apie sia produkcija

Pasiskaiykit daugiau informacijos, o ir manau laiskiuka galit parasyt, manau pakonsultuos ir patars kas jums labiau tinka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Apvalute @ 2012 10 14, 17:47)
o kokia sudetis? normali?

Nieko negaliu pakomentuot, nes nieko nesuprantu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sals@ @ 2012 10 14, 15:22)
kas cia toks? makiazo valiklis ar kas?
Papildyta:

Jau kaip ir atsakė, bet pridedu, kad šis vandenukas riebiai/mišriai odai. Naudoju jį ryte prieš kremuką ir vakare makiažui nuvalyti, jo nuplauti nereikia,todėl po to tepu naktinį kremą. Po menesio mano oda tikrai tapo dailesnė ir nebeiškyla tų pavienių spuogelių, žodžiu super thumbup.gif
Atsakyti

user posted image

[/quote]
Man tai biosilk labai plauklus issausino po menesio pastovaus naudojim
o unsure.gif
Atsakyti
Kur geriausia kaina galima pirkti?

QUOTE(Emixsit @ 2012 10 14, 10:49)
Mano atradimas, kurį kitos merginos jau seniai atradusios 4u.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 10 14, 21:33)
Kur geriausia kaina galima pirkti?

Kainos panašiai visur vienodos, reikia pasivaikyti akcijų, šeimos vaistinėje yra 30% akcija dabar berods smile.gif
Atsakyti
aciu uz info 4u.gif

QUOTE(Emixsit @ 2012 10 14, 21:36)
Kainos panašiai visur vienodos, reikia pasivaikyti akcijų, šeimos vaistinėje yra 30% akcija dabar berods  smile.gif

Atsakyti
[quote=Element,2012 10 14, 19:46]
user posted image
[/quote]
o unsure.gif
[/quote]

Pastoviai nenaudoju sios priemones, kasdienai yra kiti aliejukai, sita ypatingom progom, kad plaukai kaip galima geriau atrodytu.
Atsakyti
[quote=~FSCG~,2012 10 15, 08:41]
o unsure.gif
[/quote]

Pastoviai nenaudoju sios priemones, kasdienai yra kiti aliejukai, sita ypatingom progom, kad plaukai kaip galima geriau atrodytu.
[/quote]
as po kiekvieno plovimo naudojau,kas 3diena kaip seruma.
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2012 10 14, 20:37)
Skystas, bet skalsus, tikrai taupiai naudojasi. Tik man jo kvapas nelabai patinka, nes yra su pieno rugstim. Bet vardan poveikio kenciu  blush2.gif
Papildyta:
Pasiskaiykit daugiau informacijos, o ir manau laiskiuka galit parasyt, manau pakonsultuos ir patars kas jums labiau tinka smile.gif
Papildyta:
Nieko negaliu pakomentuot, nes nieko nesuprantu  smile.gif

O gal nesunku būtų nurašyti nuo etiketės, kokia sudėtis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krepsyte @ 2012 10 16, 13:05)
O gal nesunku būtų nurašyti nuo etiketės, kokia sudėtis? ax.gif

drinks_cheers.gif man irgi idomu
Atsakyti