Įkraunama...
Įkraunama...

Metų atradimai

dontstop na foto neisgelbes nuo smalsumo biggrin.gif Noriu Jusu nuomones apie sia priemone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 12 15, 16:51)
kodėl į AŽ  ax.gif  ir man įdomu  biggrin.gif

nes as jos i az uzklausiau.. 4u.gif biggrin.gif Donstop, parasyk ir cia prasau biggrin.gif
Atsakyti
dontstop kur perkat tą rutuliuką? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 12 15, 16:51)
kodėl į AŽ  ax.gif  ir man įdomu  biggrin.gif

QUOTE(amber123 @ 2011 12 15, 17:21)
nes as jos i az uzklausiau..  4u.gif  biggrin.gif Donstop, parasyk ir cia prasau  biggrin.gif

QUOTE(Juxt @ 2011 12 15, 17:34)
dontstop kur perkat tą rutuliuką? biggrin.gif

Nemaniau, kad taip visas sudomins smile.gif
Rutuliukų yra pirkti Martinoje. Yra kokių 5 - 6 rūšių, kainos nuo ~8 iki ~15 lt. Maniškis iš Hialuron 4 d linijos. Susidomėjau juo, nes ši moteris labai išgyrė keliuose savo video, tiesa, ji kalbėjo apie seriją su orchidėja. Pasirinkau visgi kitą dėl sudėties - yra hialurono rūgšties, matrixil kompleksas, o kas dar nepamenu, sudėtis buvo užrašyta ant dėžutės, kurią išmečiau blush2.gif Maniškis rutuliukas skirtas nuo 40 metų, bet tai manęs nuo pirkimo nesustabdė, kadangi sudėtis analogiška Rasos serumo sudėčiai, kuris skirtas nuo 25 metų.
Ką daro - šaldo, maloniai vėsina ir gaivina, nuima nuovargį. Be abejo, drėkina, atstoja paakių kremą. Naudotis ne tik kad patogu - tai tiesiog malonumas ir atgaiva kaip vakare po dienos, praleistos prie pc blush2.gif , taip ir ryte, kai reikia keltis anksti - žvalina. Man padėjo greitai atsistatyti po alergijos, sukeltos prieš tai turėtu paakių kremu. Kol kas naudoju tik keletą savaičių, įspūdžiai tik pirmi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ai neskauda @ 2011 12 15, 15:42)
Babuska Agafja paakiu kremas iki 35 metu

Rasos kremas brandziai odai

Kuo šie patinka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 12 15, 17:43)
Kuo šie patinka? smile.gif

Paakiu kremas puikiai drekina, nuima paburkimus ir pamelimus, nedirgina mano jautriu akiu. Tikrai ne viena ir ne du paakiu kremas teko isbandyt, bet visokiem Biotherm ir EL tik sleptis.
Rasos kremas tiesiog puikiai drekina, gerai tepasi pudra ant jo. Apie kaina jau net nekalbesiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ai neskauda: 15 gruodžio 2011 - 17:11
QUOTE(Ai neskauda @ 2011 12 15, 17:07)
Rasos kremas tiesiog puikiai drekina, gerai tepasi pudra ant jo. Apie kaina jau net nekalbesiu  biggrin.gif

O koks Jūsų odos tipas? 4u.gif
Atsakyti
mano metų atradimas yra natūralūs sviestai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 15, 12:16)
4. Akių makiažo technika - mono šešėlis dieniniam makiažui - jei kas nors prieš metus man pasakytų, kad dažniausiai dieninį makiažą darysiu  iš vieno šešėlio ir highlighter'io (o ne iš 5 - 6 šešėlių atspalvių, kaip įprastai) - būčiau nepatikėjusi  biggrin.gif

blink.gif kam išvis tiek dažytis dieną?

Klausimas labiau retorinis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2011 12 15, 23:38)
blink.gif  kam išvis tiek dažytis dieną?

Klausimas labiau  retorinis biggrin.gif

o ka.. skaiciuojam: highlighteris po antakiu, per puse voko sviesi kokia, voko rauksle tamsiau ciut, pats krasciukas dar tamsiau, palei blakstienu linija paryskint ciut ir jau gaunas 5 seseliai.. nors visa tai galima padaryt visai nematomai, tik paryskinant akies naturalu grozi smile.gif nieks net nesupras,kad tiek deta..
Atsakyti
Dontstop, ar kaune yra Elevita ir Martina? Jei taip, tai kur? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2011 12 15, 23:38)
blink.gif  kam išvis tiek dažytis dieną?

Klausimas labiau  retorinis biggrin.gif

Tam, kad pakoreguoti akių formą ir dydį ax.gif Amber gerai aprašė smile.gif

QUOTE(S@lsa @ 2011 12 16, 01:34)
Dontstop, ar kaune yra Elevita ir Martina? Jei taip, tai kur?  4u.gif

Martina yra - Vitebsko Iki komplekse.
Elevita tik Vilniuje, yra 3 taškai, bet jie siunčia paštu, www.elevita.lt 4u.gif
Atsakyti