Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(krista-30 @ 2012 01 24, 18:55)
Užsirašėm ketv pas Pleskačiauską, nuomonės įvairios,nuo labai gerų iki pačių blogiausių bet jau daugiau ir skaityt nenoriu, nueisim ir savo susidarysim  ax.gif 

Gerai, o paskui papasakok, ar ir pas jus jis ras 17 mln. lotuliukas.gif

Gal man reikes ir savo vyra pas ji nusiusti, kad pakeltu pasitikejima savimi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2012 01 24, 09:54)
Kiek žinau Eugenijos klinikoje nebedaro, bet gal vėl pradėjo daryti?
O dėl Pleskačiausko, mano brangusis irgi buvo užsidegęs pas jį daryti inseminaciją, nes irgi pasakė labai gerus rezultatus, bet aš sakiau, tik tuomet, kai patvirtins kitur tavo gerus rezultatus, nes man ten kaip koncentracijos stovykloje atrodo, iš tokių siaubiakų..

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(*River* @ 2012 01 24, 10:14)
Tai gal jis ten su savo paties sperma tuos IUI daro  lotuliukas.gif Del to nesvarbu, ar pas jusu vyrus ten yra kazkas ar ne. O pas ji dabar tokie rezultatai, 17 mln., tai tokius ir sako  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 01 24, 21:49)
Gerai, o paskui papasakok, ar ir pas jus jis ras 17 mln.  lotuliukas.gif
Gal man reikes ir savo vyra pas ji nusiusti, kad pakeltu pasitikejima savimi  biggrin.gif

jo, tik del pasitikejimo savimi pakelimo verta... tik paskui i jokius kitus gydytojus ir gydymus nebenori veltis, bo juk viskas gerai, cia tik mes nezinom, kada seksu uzsiiminet, kad pastot doh.gif
nepatiko man P 4u.gif pati per mikroskopa maciau (nes pakviete paziureti) kaip atrodo "fauna", kazkaip labai nedaug jos ir leisgyvoka, o raso, kad sitiek milijonu ir visai judriu...
nu kazkaip tikrai netiketa buvo tokie superiniai rezultatai.
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2012 01 24, 22:08)
nepatiko man P  4u.gif  pati per mikroskopa maciau (nes pakviete paziureti) kaip atrodo "fauna", kazkaip labai nedaug jos ir leisgyvoka, o raso, kad sitiek milijonu ir visai judriu...
nu kazkaip tikrai netiketa buvo tokie superiniai rezultatai.

mes dabar su MB sprendziam dilema lotuliukas.gif kokiais metodais jis IUI daro blink.gif kaip jis atplauna sperma, kaip stebi folikulu augima blink.gif
nuosirdziai abu pasijuokem dabar ir pasidziaugem, kad negaisom laiko veltui su tuo jo "gerai".
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2012 01 24, 21:13)
mes dabar su MB sprendziam dilema lotuliukas.gif kokiais metodais jis IUI daro blink.gif kaip jis atplauna sperma, kaip stebi folikulu augima blink.gif
nuosirdziai abu pasijuokem dabar ir pasidziaugem, kad negaisom laiko veltui su tuo jo "gerai".

Pats daktaras sperma atplauna???? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2012 01 24, 21:13)

Na kiek žmonių tiek nuomonių, bet manau, kad patirties jis šiam reikale tikrai turi, kad ir kokiais metodais dirbtų 4u.gif konsultacija manau nepakenks, o beto turėsim jo rezultatus su kuo palyginti 4u.gif nes spermogramą ir jis darys, vat tik šito nesuprantu, kam, juk prieš dvi dienas ją darė maniškis g.gif
O mergaitės gal žinot, kiek pas jį vizitas kainuoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krista-30 @ 2012 01 25, 07:45)
Na kiek žmonių tiek nuomonių, bet manau, kad patirties jis šiam reikale tikrai turi, kad ir kokiais metodais dirbtų  4u.gif  konsultacija manau nepakenks, o beto turėsim jo rezultatus su kuo palyginti  4u.gif nes spermogramą ir jis darys, vat tik šito nesuprantu, kam, juk prieš dvi dienas ją darė maniškis  g.gif
O mergaitės gal žinot, kiek pas jį vizitas kainuoja  4u.gif

Kiek atsimenu 100 litų gal... Na konsultacijai gal ir gerai kitai nuomoonei išgirsti, bet nepasikliaukit 100 %, mums paskyrė vaistukus, mes naudojom, atrodo,kad pagerėjo rezultatai, bet tai buvo tik banga, vėl sumažėjo žiauriai po to ir nieko gero iš vis... taip kad irgi atsargiai... Kad nebutu blogiau.. manau pas ji gal gerai nueiti tuomet, kai jau viskas kita išbandyta, ir niekas priežasties neranda.. bet kad jis pagerina rezultatus tyrimuose, tai faktas...kad galėtų pasiūlyti inseminacija už 300 litų pas save (o mums tik IVF+ISCI Latvijoje siūlo, pradėsime kitą savaitę, virš metų gerinome rezultatus, išleidome kokius 3000-4000 litų, ir vis tiek tas pats) smile.gif bet tikrai ten nei echoskopo nėra, nei spec. įrankių, kažkas pasakojo, kad jis atplovinėjo sperma su papraščiausia centrifuga. O ir kabinetas jo keistas, tai yra prie namo, kitas namas-sandeliukas, kuriame yra kabinetas, jei jis jau būtų toks geras, manau, tikrai normalus kabinetas būtų pas jį...Na o kad jis padėjo kitoms poroms, tikiu, tik neaišku kokios pas juos problemos buvo, gal papračšiausios, daugmaž žinomos, blogiau kai priežasties gali nerasti, kas yra daugumai pacientų... Bet būtinai papasakokite kaip Jums seksis, juk ir mes netekę vilties pas jį lankėmės, susidarėme nuomonę pačios, bet tiesiog perspėjam kad kartais tikrai užtenka vienos konsultacijos, pasižiūrėti ką siūlo ir ne visada toliau pas jį lankytis....
Atsakyti
QUOTE(krista-30 @ 2012 01 25, 08:45)
Na kiek žmonių tiek nuomonių, bet manau, kad patirties jis šiam reikale tikrai turi, kad ir kokiais metodais dirbtų  4u.gif  konsultacija manau nepakenks, o beto turėsim jo rezultatus su kuo palyginti  4u.gif nes spermogramą ir jis darys, vat tik šito nesuprantu, kam, juk prieš dvi dienas ją darė maniškis  g.gif
O mergaitės gal žinot, kiek pas jį vizitas kainuoja  4u.gif

Konsultacija+ spermograma - 150 Lt. Va kaip fain, galesit palyginti spermogramas, per kelias dienas negali labai drastiskai keistis. Anos gal pradzioj nerodykit, tegul savo padaro, tada galesit pasilygint ir padiskutuot, jeigu butu skirtumu.
Mums beje IUI nesiule. Daves israsa i dantis, nukreipima darytis hormonus o gavus rezultatus israse recepta vaistams. Pasake, kad pokyciu laukti po 3 men. Tada pasirodyti vel. Viskas. Kabinetuka tai jo prabanga nedvelkia biggrin.gif , bet man sitas momentas dzin. Geriau i toki uz 150 lt negu i kabineta odiniais baldais uz 600 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GALATĖJA*: 25 sausio 2012 - 08:37
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2012 01 25, 08:33)
Konsultacija+ spermograma - 150 Lt. Va kaip fain, galesit palyginti spermogramas, per kelias dienas negali labai drastiskai keistis. Anos gal pradzioj nerodykit, tegul savo  padaro, tada galesit pasilygint ir padiskutuot, jeigu butu skirtumu.

Kai mes savo atsivežėm, tai jis atsisakė net pažiūrėti, sako palyginsim po mano tyrimo smile.gif o buvo pas mus kažkas 2,25 milijono VK daryta, o pas jį man atrodo 17 kazkas tikrai, dabar dėl įdomumo, reikės net namuose pažiūrėti, ar tikrai tas 17 mil biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2012 01 25, 08:33)
Konsultacija+ spermograma - 150 Lt. Va kaip fain, galesit palyginti spermogramas, per kelias dienas negali labai drastiskai keistis. Anos gal pradzioj nerodykit, tegul savo  padaro, tada galesit pasilygint ir padiskutuot, jeigu butu skirtumu.
Mums beje IUI nesiule. Daves israsa i dantis, nukreipima darytis hormonus o gavus rezultatus israse recepta vaistams. Pasake, kad pokyciu laukti po 3 men. Tada pasirodyti vel. Viskas. Kabinetuka tai jo prabanga nedvelkia  biggrin.gif , bet man sitas momentas dzin. Geriau i toki uz 150 lt negu i kabineta odiniais baldais uz 600 Lt.

O Jūs nebandysit antros konsultacijos pas Žilaitienę? ji juk endokrinologė, būtent hormonus reguliuoja..nes aš tai šiaip bijočiau pasikliauti vien Pleskačiausku, nes pvz mums jis ištašė vaistus, kur jau buvo išimami iš apyvartos, t.y. atgyvenę, (laksčiau po vaistines, kad po 1 ampulytę iš likučių susirinkti) gal ir Jūsų hormonams tvarkyti yra naujesnių vaistų, mažiau kenksmingesnių.. ar bent forume kokiam pasiskaitykit, ar tikrai tokie vaistam tam skiriami iš dabar, o ne prieš 5-10 metų.
Nes kiti prisižaidžia, kad paskui neranda visai nei vieno spermiuko, čia aišku labiausiai su testestoronu, bet vis tiek...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpule: 25 sausio 2012 - 08:46
QUOTE(Pumpule @ 2012 01 25, 09:45)
Kai mes savo atsivežėm, tai jis atsisakė net pažiūrėti, sako palyginsim po mano tyrimo smile.gif o buvo pas mus kažkas 2,25 milijono VK daryta, o pas jį man atrodo 17 kazkas tikrai, dabar dėl įdomumo, reikės net namuose pažiūrėti, ar tikrai tas 17 mil biggrin.gif
Papildyta:
O Jūs nebandysit antros konsultacijos pas Žilaitienę? ji juk endokrinologė, būtent hormonus reguliuoja..nes aš tai šiaip bijočiau pasikliauti vien Pleskačiausku, nes pvz mums jis ištašė vaistus, kur jau buvo išimami iš apyvartos, t.y. atgyvenę, (laksčiau po vaistines, kad po 1 ampulytę iš likučių susirinkti) gal ir Jūsų hormonams tvarkyti yra naujesnių vaistų, mažiau kenksmingesnių.. ar bent forume kokiam pasiskaitykit, ar tikrai tokie vaistam tam skiriami iš dabar, o ne prieš 5-10 metų.
Nes kiti prisižaidžia, kad paskui neranda visai nei vieno spermiuko, čia aišku labiausiai su testestoronu, bet vis tiek...

Na mes Vilniuje, tas siek tiek stabdo. Bet jeigu antros spermogramos rezultatai netenkins, manau ieskosim kito speco. Mums skyre Tamoxifena, jokio cia stebuklo, daugumai ji skiria su estrogeno perteklium. Bet man neramu, o kas jeigu ne tik ta priezastis. Zodziu pasidomesiu ir Zilaitiene. Nedaug liko laukti iki antro tyrimo.
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2012 01 25, 08:49)
Na mes Vilniuje, tas siek tiek stabdo. Bet jeigu antros spermogramos rezultatai netenkins, manau ieskosim kito speco. Mums skyre Tamoxifena, jokio cia stebuklo, daugumai ji skiria su estrogeno perteklium. Bet man neramu, o kas jeigu ne tik ta priezastis. Zodziu pasidomesiu ir Zilaitiene. Nedaug liko laukti iki antro tyrimo.

Tikiuosi sulauksite tik puikių rezultatų!!!! ir ne tik ant popieriaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2012 01 25, 09:51)
Tikiuosi sulauksite tik puikių rezultatų!!!! ir ne tik ant popieriaus smile.gif

Aciu uz palaikyma. Vasario men. reikes pasidarbuot biggrin.gif
Atsakyti