Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 12 15, 17:41)
Nea, mano gydytoja rekomendavo. O siuntemes is amerikos, internetu uzsisakem.

Ir man gyd.israse Bromelaina, itariu pas ta pacia lankomes.
O gal pasidalintum adresu is kur siunteisi? nes as dar nedrisau siustis ax.gif
Ir tiesa, koki poveiki pajautei? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aivė: 15 gruodžio 2011 - 20:52
QUOTE(Aivė @ 2011 12 15, 21:49)
Ir man gyd.israse Bromelaina, itariu pas ta pacia lankomes.
O gal pasidalintum adresu is kur siunteisi? nes as dar nedrisau siustis  ax.gif
Ir tiesa, koki poveiki pajautei?  ax.gif

Internete radom kazkoki ir atsisiuntem. Tiesa, biski padure mus siuntejas biggrin.gif Uzsisakem 1000 mg o atsiunte 300 mg. Na bet ka dabar padarysi...
Poveikis toks kad energijos labai daug, visa tokia tonizuota jauciuosi, nuotaika puiki. Na ir i tulika dideliu darbu atlikti einu 2-3 kartus per diena biggrin.gif.
Anksciau geriau Wobenzyma, panasus poveikis buvo, bet jau kaina doh.gif. Ir to Bromelaino ten tik maza dalis, be to gerti ji reikia saujom. Zodziu, bandom dabar, ziuresim, jeigu patiks, siusimes dar. Dabar uzsisakeinesim 300 mg su viltim, kad atsius 1000 lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Gal galit kas pasidalint nuomone apie gydytoja ZILAITIENE? 4u.gif kur ji dirba ir kiek mazdaug kainuoja konsultacija pas ja?Noriu kad vyras nuvaziuotu pasikonsultuot kaip pagerinti jo turta...ar uzteks nusivezti spermograma,o gal dar kokius tyrimus pasidaryt vaziuojant,kad laiko negaisti? g.gif
Atsakyti
sveikos ,
prispyre ir mus sis reikalas ...

klausima ,atliekant namie si reikala indelis tinka toks kaip ir sakykim ,kur sterilus buna slapimui ...?ar reikia is laboratorijos ,i kuria vesim pasiimt kazkoki specialu ? g.gif

ir man dar klausimas ...ar mes galim tiesiog myletis ir jis neuzbaigtu manyje ,o tiesiog i induka istraukes ...ar geriau ,kad mano isskyru ten geriau nebutu ? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zmogeliuke: 19 gruodžio 2011 - 21:35
radau pati atsakyma senesnese temose ,jog tyrima reik atlikt masturbacijos budu ax.gif
Atsakyti
Aš irgi su klausimu, ar rentgenas įtakoja spermos kokybę?
Atsakyti
QUOTE(zmogeliuke @ 2011 12 19, 22:34)
sveikos ,
prispyre ir mus sis reikalas ...

klausima ,atliekant namie si reikala indelis tinka toks kaip ir sakykim ,kur sterilus buna slapimui ...?ar reikia is laboratorijos ,i kuria vesim pasiimt kazkoki specialu ? g.gif

ir man dar klausimas ...ar mes galim tiesiog myletis ir jis neuzbaigtu manyje ,o tiesiog i induka istraukes ...ar geriau ,kad mano isskyru ten geriau nebutu ? unsure.gif

Indukas is vaistines slapimo tyrimui. Imkit vidutinio dydzio. Ir patarciau jam paciam viska atlikti, nes kai mes abu stengemes, tai puse gerio islaistem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 12 20, 10:14)
Indukas is vaistines slapimo tyrimui. Imkit vidutinio dydzio. Ir patarciau jam paciam viska atlikti, nes kai mes abu stengemes, tai puse gerio islaistem  biggrin.gif

biggrin.gif supratau -dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2011 12 19, 22:49)
Aš irgi su klausimu, ar rentgenas įtakoja spermos kokybę?

Reiktu gydytojo pasiklausti, bet kiek zinau, geriau nedaryti rentgeno.
Atsakyti
QUOTE(Meilės vaisius @ 2011 12 20, 23:16)
Reiktu gydytojo pasiklausti, bet kiek zinau, geriau nedaryti rentgeno.

Man paciai dabar reikia danties nuotrauka pasidaryti ir bijau... O jeigu kas uzkibe ar nepakenks... g.gif
Atsakyti
mergaites, ar pilvo kompiuterine tomografija smarkiai itakoja spermos rodikliams?
Atsakyti
QUOTE(Nawal @ 2011 12 21, 12:22)
mergaites, ar pilvo kompiuterine tomografija smarkiai itakoja spermos rodikliams?

Ziurint ka norit daryt. Jei reikia IVF ar IUI, tuomet man gydytojas liepe susilaikyt nuo bet kokiu rentgenu ar tomografu.
Atsakyti