Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(zmogeliuke @ 2011 12 23, 13:39)
katik skambinau del savo tyrimu rezultatu ,tai man rado ureoplazma doh.gif ,dar laukia mikroplazmos atsakymas ,bet jis bus kita savaite ..
tai manau tas leukocitu padidejimas pas mB gali buti nuo zarazos ,kuri rasta ir pas mane .. g.gif
cia gal nelabai i tema ,bet kokius hormonus reiketu vyrui pasidaryt  g.gif manau sutaupytume laiko ir pinigu ,pas daktara nueje jau su jo padarytu tyrimu atsakymais  unsure.gif

Mums skyre 4. Svarbiausia turbut testosteronas ir estrogenas. Pastarasis ir yra musu problemos kaltininkas.
Atsakyti
QUOTE(zmogeliuke @ 2011 12 23, 13:39)
katik skambinau del savo tyrimu rezultatu ,tai man rado ureoplazma doh.gif ,dar laukia mikroplazmos atsakymas ,bet jis bus kita savaite ..
tai manau tas leukocitu padidejimas pas mB gali buti nuo zarazos ,kuri rasta ir pas mane .. g.gif
cia gal nelabai i tema ,bet kokius hormonus reiketu vyrui pasidaryt  g.gif manau sutaupytume laiko ir pinigu ,pas daktara nueje jau su jo padarytu tyrimu atsakymais  unsure.gif

Pas mane irgi rado ureaplazma. O pas vyra nerado, bet sake, vis tiek yra ir pas ji. Pas ji dar rado kazkoki streptokoka prostatos paselyje. Sake, kad issigydzius judrumas turetu zenkliai pagereti... unsure.gif
Hormonai:
LH, FSH, Testosteronas, PRL ir Estradiolis. Reikia daryti is ryto, pailsejus.
Gal visu nereikia, bet kai sperma tokia bloga, gal nepakenktu visus issitirti. Gal ir dar kokius nors tiria, nezinau (reikia konsultuotis su andrologais smile.gif ).
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 12 23, 13:42)
Mums skyre 4. Svarbiausia turbut testosteronas ir estrogenas. Pastarasis ir yra musu problemos kaltininkas.

kokie dar 2 ? g.gif
QUOTE(*River* @ 2011 12 23, 13:47)
Pas mane irgi rado ureaplazma. O pas vyra nerado, bet sake, vis tiek yra ir pas ji. Pas ji dar rado kazkoki streptokoka prostatos paselyje. Sake, kad issigydzius judrumas turetu zenkliai pagereti... unsure.gif
Hormonai:
LH, FSH, Testosteronas, PRL ir Estradiolis. Reikia daryti is ryto, pailsejus.
Gal visu nereikia, bet kai sperma tokia bloga, gal nepakenktu visus issitirti. Gal ir dar kokius nors tiria, nezinau (reikia konsultuotis su andrologais  smile.gif ).

ok ,dekui ,kolkas manau siu uzteks ,bent nusines kazka ,bus greiciau ir aiskiau ,o jei ko dar reiks -pasidarys veliau papildomai ,arba gal ka pasikartot reiks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zmogeliuke @ 2011 12 23, 13:57)
ok ,dekui ,kolkas manau siu uzteks ,bent nusines kazka ,bus greiciau ir aiskiau ,o jei ko dar reiks -pasidarys veliau papildomai ,arba gal ka pasikartot reiks  unsure.gif

O gal jis neseniai sirgo, vartojo kokiu nors stipriu vaistu, antibiotiku ar pan.? Tai irgi gali pabloginti spermos kokybe. Ir dar n dalyku... Tiksliau jums pasakys tik gydytojas, viska apziurejes, isklauses visa istorija. Itakos gali tureti ir vaikysteje persirgtos ligos (pvz. kiaulyte), traumos...
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2011 12 23, 14:24)
O gal jis neseniai sirgo, vartojo kokiu nors stipriu vaistu, antibiotiku ar pan.? Tai irgi gali pabloginti spermos kokybe. Ir dar n dalyku... Tiksliau jums pasakys tik gydytojas, viska apziurejes, isklauses visa istorija. Itakos gali tureti ir vaikysteje persirgtos ligos (pvz. kiaulyte), traumos...

nesenai nesirgo ,vaistu negere ,o del ligu vaikystej irgi nesirges kiauyte..nu zodziu ,eisim pas daktarus ..
Atsakyti
QUOTE(zmogeliuke @ 2011 12 23, 14:41)
nesenai nesirgo ,vaistu negere ,o del ligu vaikystej irgi nesirges kiauyte..nu zodziu ,eisim pas daktarus ..

Na tikekimes, kad cia tik tos ureaplazmos jums gadina reikalus, o ju atsikracius viskas susitvarkys 4u.gif As tai taip tikiuosi, kad mums pades biggrin.gif Nors mums prireike daug metu ir pakeisti 3 andrologus, kol ketvirtasis pagaliau susiprato istirti del tu zarazu prostatoje g.gif
Atsakyti
Zmogeliuk, tik nepanikuok. Yra andrologas, jis ir pasakys kokius tyrimus reiketu atlikti, kuo gydytis, kokio ir kada efekto tiketis. Svarbiausia, priezastys yra aiskios o jau gydymas atsiras. Ne pats blogiausias variantas pas jus tikrai.
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2011 12 23, 14:47)
Na tikekimes, kad cia tik tos ureaplazmos jums gadina reikalus, o ju atsikracius viskas susitvarkys  4u.gif As tai taip tikiuosi, kad mums pades  biggrin.gif  Nors mums prireike daug metu ir pakeisti 3 andrologus, kol ketvirtasis pagaliau susiprato istirti del tu zarazu prostatoje g.gif

linkiu ir jums greiciau gandra pagaut smile.gif

QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 12 23, 14:50)
Zmogeliuk, tik nepanikuok. Yra andrologas, jis ir pasakys kokius tyrimus reiketu atlikti, kuo gydytis, kokio ir kada efekto tiketis. Svarbiausia, priezastys yra aiskios o jau gydymas atsiras. Ne pats blogiausias variantas pas jus tikrai.

blush2.gif ok ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2011 12 23, 13:47)
Na tikekimes, kad cia tik tos ureaplazmos jums gadina reikalus, o ju atsikracius viskas susitvarkys  4u.gif As tai taip tikiuosi, kad mums pades  biggrin.gif  Nors mums prireike daug metu ir pakeisti 3 andrologus, kol ketvirtasis pagaliau susiprato istirti del tu zarazu prostatoje g.gif

o pas mus is karto gydytoja paeme meginius del tu vadinamuju zarazu. bet dabar idomu ar ju ras....
Atsakyti
QUOTE(,,Selina'',2011 12 23, 17:51)
o pas mus is karto gydytoja paeme meginius del tu vadinamuju zarazu. bet dabar idomu ar ju ras....

Mano vyrui anksciau eme tik tepineli del chlamidiju, ureaplasmu ir mikoplasmu bei dare spermos paseli. Ir nieko nerado...
Dabar padare dar prostatos sekreto paseli. Rado ten kazkoki streptokoka. Pertyre ir del LPL (tik dar daugiau "zarazu" tyre). Ureaplasmu nerado pas ji ir si karta, uztai pas mane ju buvo unsure.gif Anksciau man niekas LPL netyre, sakydavo, kad uztenka vyro tyrimu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2011 12 23, 16:57)
Mano vyrui anksciau eme tik tepineli del chlamidiju, ureaplasmu ir mikoplasmu bei dare spermos paseli. Ir nieko nerado...
Dabar padare dar prostatos sekreto paseli. Rado ten kazkoki streptokoka. Pertyre ir del LPL (tik dar daugiau "zarazu" tyre). Ureaplasmu nerado pas ji ir si karta, uztai pas mane ju buvo  unsure.gif Anksciau man niekas LPL netyre, sakydavo, kad uztenka vyro tyrimu  unsure.gif

tai o mus gydytoja uztikrino, kad tepinelio uztenka ir kad tai patikima..... net nezinau tada.....
Atsakyti
kur jus Vilniuje darote vyru tyrimus? ax.gif Kur pigiausia kazin? g.gif
Atsakyti