QUOTE(Raganaa999 @ 2012 10 24, 13:46)
Alergijos kraujas nerodo, ant ranku kai dare dar maza buvo irgi nerode nieko (dare del dermatito). Kas dar, paseli galejo paimt slogos?
ant rankų tyrimas yra nieko vertas, turiu šienligę konkrečiam augalui, ir paūmėja pam du mėnesiu per metus. Dariausi tyrimą ir tą ant rankos ir kraujo, tai rankos neparodė nieko, o kraujo tyrimo tos žolės stulpelis vos ne visą lapą užpildė. Turiu ir toliau tą nelemtą "gėrį" moku jį suvaldyti , bet net ir geriant nuolat vaistus tuo metu tik sumažina simptomus, bet visiškai jų nepanaikina
QUOTE(bevardė @ 2012 10 24, 13:52)
Tai ir nesakykit kad vaikui alerginė sloga. Nebent pasėlio tyrimas (nustatomas eozonofilų kiekis nosies gleivėse) parodys alergiją. Maži vaikai retai kada turi alerginę slogą

Dažniausiai slogos priežastys būna kitos, tokios kaip adenoidai, anatominė nosies struktūra kaip kreiva pertvara ir pan. Arba virusiukai su kuriais jūsų vaiko imuninė sistema susitvarko vien apsigindama nedidele slogyte, kuri kietiems grupėms vaikams nebus tokia lengva. Alerginei slogai reikalinga diagnozė patvirtinta tyrimais.
turi ir maži vaikai alergines slogas ypač dulkėms, ir erkutėms, ir šiai dienai jų vis daugėja , todėl taip drąsiai neteigčiau apie pertvaras ir adenoidus . Turbūį nesat tieisogiai susidūrus su alergija...
QUOTE(Bekasė @ 2012 10 24, 21:40)
kazkaip labai pievas parasyta, kad ir:
"Kuo vaikas mažesnis, tuo rečiau serga alergine sloga. Anksčiau vaikai ja sirgdavo tik atėjus paauglystei, o dabar serga ir mažiukai, bet gana retai. Alerginė sloga dažnesnė sulaukus paauglystės ir pereinant į suaugusiųjų amžių."
tas anksciau tai kada - pries simta metu? Maniskei jau desimt ir alergine sloga prasidejo metuku. Ir nebuvome pirmi tokie pas savo gydytoja, tik kad maziems vaikams ribotas vaistu pasirinkimas
"Alerginei slogai būdingas priepuolinis čiaudulys."
toli grazu ne daznai, o ypac tarp vaiku. Maniskei is viso buna sloga ir akys pradeda niezteti ir pradeda traiskanoti, patinsta paakiai -atrodo kaip su fanarais, tik kad bespalviai, o ciaudeti neciaudi.
visu pirma tai priklauso nuo alergenu.Jeigu alergija dulkiu erkutems, taip vaikui paumejimas bus po miego.
Bet jeigu jisai pvz alergiskas ziedadulkems, tai efektas bus greiciausiai visa diena, nebent darzelio patalpas vedins dar tamsoje ir iskart visur pereis slapiu skuduriu, bei sandariai izoliuos patalpa, o visi ieinantys i ja persirengs bent jau virsutinius drabuzius.
p.s. - beja kaip gydoma alergine sloga?
as tave pavasari pakviesiu susutikti.
Antihistaminius vaistus (claritina) pradedame gerti tirpstant sniegui. Veliau doze didinama dukart (kartais ir tris) ir pradedami vartoti avamys i nosi, alergodil i akis ir tikrai visa tai nepanaikina alerijos simtomu, o tik juos sumazina.
aš alergija susirgau būdama apie 18 metų, mano mama būdama apie 40

ю abi alergi6kos tai pa2iai žolei.
mums priepoliniai čiauduliai, akių niežėjimas, paraudimas, sloga. Ir tokie simptomai geriant vaistus lieka, tik šiek tiek dar pakenčiami tampa
alerginė sloga yra gydoma jei yra žinoma kam žmogus alergiškas. Bent jau aš žinau šienligę tikrai galima apgydyti . ne alergijos metu vadinasi ne mano alergijos sezonu leidžiami alergenai į organizmą, mano atveju splaį pradėti balandį pabaigti. Ir taip apie penkerius metus... vis dar neprisiruošiu ...