apie 17 litų man rodos
nuo vasario iš Catrice stendų dings kai kurios prekės

QUOTE(Amalija2 @ 2013 01 22, 22:24)
Šiek tiek virš 15 Lt .
QUOTE(Becel @ 2013 01 22, 22:47)
Patiko infinite matt kreminė pudra,naudojau 040,kol buvo,o dabar jau ir likę trys atspalviai išimami.
Idomu, kada Eurokos ar Drogas pateiks nauja LE kolekcija, nes jau prailgo laukti

QUOTE(Ersada @ 2012 12 07, 21:18)
Prisidedu prie pagirų - nagų lakai išlaiko ilgai. Taip pat patinka splavų pasirinkimas.
kiek tas ilgai?

QUOTE(Citrinka @ 2013 01 30, 23:45)
cia viskas, ka man atsake eurokos..
"Catrice atsinaujins vasario pabaigoje kovo pradžioje, su kolekcija Absolut Nude.
QUOTE(BabyGirl @ 2013 02 02, 09:04)
cia viskas, ka man atsake eurokos..
"Catrice atsinaujins vasario pabaigoje kovo pradžioje, su kolekcija Absolut Nude.
jei gerai supratau, tai šita paletė bus naujoj kolekcijoj, bet spalvos nesužavėjo, dizainas eina į priekį.
QUOTE(GammaOrionis @ 2013 02 02, 10:50)
jei gerai supratau, tai šita paletė bus naujoj kolekcijoj, bet spalvos nesužavėjo, dizainas eina į priekį.
Spalvos dezuteje zymiai grazesnes nei ant rankos

QUOTE(GammaOrionis @ 2013 02 02, 09:50)
as irgi taip manau, kad bus sioj kolekcijos, bet mane nei dizainas, nei spalvos nesuzavejo (na as tiesiog nemegstu tokiu spalvu)
labai laukiu kada pasirodys bb kremai

QUOTE(BabyGirl @ 2013 02 02, 15:20)
as irgi taip manau, kad bus sioj kolekcijos, bet mane nei dizainas, nei spalvos nesuzavejo (na as tiesiog nemegstu tokiu spalvu)

ziurejau swatcha internete, tai visai patiko, kaip atrodo spalvos, bet reiktu aisku apziureti pacia palete. mane labiau pati ideja sudomino, kad i nude palete orientuojasi, gal istobulins ateityje iki gero produkto, nes daiktas tikrai aktualus