QUOTE(Rudde @ 2011 12 13, 20:53)
Na, kazkas turejo buti pirmas

Uztat dabar kaip panos varo, mes su
Olialia taip santuriai po viena is to menesio, o va dabar tuoj visos pavarys uz visus puse metu
Duok D..
QUOTE(Glamour @ 2011 12 13, 20:56)
Šįkart, deja, neigiamas ir šiokios tokios mmm prasidėjo.
Prisižadu tik, kad kitą kartą iškart NT gadinsiu
Kas yra "siokios tokios"? Olialia irgi
siokias tokias turejo... Kol neissiaiskino, kad jau sestoje savaiteje... Ir kelinta tau cd?
QUOTE(diana_j @ 2011 12 13, 21:27)
na tu dazniausiai tiesa saki, tai tikekimes kad taip ir bus
si karta as echoskopas, bet su viena islyga - paleisk minti ir neuzsiciklink, pozymiu neieskok ir gyvenk kaip iki IUI. Net alaus su vynu leidziu. Tiesa, perskaiciau viena straipsni vakar, kad moterys, geriancios raudona sausa vyna pastoja kur kas dazniau nei tos, kurios geria alu arba kitus gerimus. (asmeniskai as manau, kad tai del hemoglobino, nes raudonas sausas labai greitai ir gerai pakelia gelezi kraujuje).
QUOTE(Alinux @ 2011 12 13, 21:35)
rytoj ryte gadinsiu del tvarkos, nors nelabai ko tikiuosi, jauciu kad organizmas ruosiasi menesinems. Na bus kaip bus
o kaip suprasti "del tvarkos"? ka pasake testas siandien? papuolei i akcijos maratona? kelinta DPI?
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 12 13, 21:47)
P.S. man visada labai keistai klostosi reikalai, kuo labiau stengiuosi, tuo viskas sudėtingiau darosi, o kai nesistengiu - visai nieko nesidaro
Zinai, nu niekada nesusiduriau su tokiom nesamonem... Nieko negaliu pakomentuoti del tavo tepliojimu.. Nebent, gydytojai pasiskusti..
O del nesistengimo ir darymo as tau taip pasakysiu - per galva nesiversk, bet daryk. Daryk kas nuo taves priklauso, bet lyg tais su tokia nuostata, kad tai tavo kunas daro, o ne tu pati. Tada gausis, kad kazkas daro uz tave. Ir turetu pavykti. Tiesiog, pvz, turi taloneli - kojos nesa i kabineta, turi tablete - gerkle ja ryja ir t.t. Ta prasme, padarai veiksma ir pamirsti. Pabandyk atskirti save nuo savo veiksmu tokiu. Iseis taip, kad ir tu laiminga ir darbas padarytas.
QUOTE(Samira @ 2011 12 13, 22:00)
Aš taip pat gaudau virusiukus, kaip norėčiau sūnelio.
o man jau tas pats kas butu, kad tik sveikas butu.. isivaizduok, iki ko daejau? cia, matyt, yra tokia stadija, kad pradzioje nori mergaites, arba porytes, arba trynuku, arba suneliu, arba arba arba... O laikui begant, jau do lampocki kas, kiek, kad tik sveikas ir kad tik greiciau..
QUOTE(orchideja88 @ 2011 12 14, 00:03)
Nerealiai smagu, kad nenusivylusi dziugina graziais vaizdais. Mano nt tikrai ne toks ryskus buvo 17dpi, tai laukiam dvynuku
Uoj, zinok, kazkodel mane irgi dvynukine nuojauta kankina.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.