QUOTE(Grim @ 2011 12 18, 20:32)
Nu ką, atėjo mmm vakar, geltoninkit mane.
Tuo labiau jei apie klinikos keitimą galvoju... Kaip manot?
Asmenikai manau, kad keisk klinika, duok kiausydems pailseti per sventes ir nuo sausio eik i kita gera, atsakinga, malonaus aptarnavimo klinika. mano asmenine nuomone.
QUOTE(Glamour @ 2011 12 18, 23:59)
nu va pasirodo ir tokių sutapimų būna

Ar bent jūs nugriovėt, tą ką planavot?
zinai, ta siena betonine...

prie jos reiktu naujo virtuves komplekto, laminato, plyteliu... zodziu, apie 20 tukstanciu kazkur.. kadangi IUI suede visus pinigus, tai kol kas as tik svajoju, kaip vel plausis inai indaploveje, o ne duso kabinoje maidenanos rankiniu budu kaip dabar..
QUOTE(zuzla @ 2011 12 19, 08:52)
labas rytas
nu nėra to antro pagalio

dabar, po dviejų val matosi kažkas, bandysiu dienos šviesoj dažlibinti, bet tai jau išvedžiojimai

tai kur tos mėmės? gert ar jau nebe šian dufą?
yra. pirk kitos firmos testa ir daryk su rytiniu vel. turetu isrysketi. as zinau tiesiog, kad bus. nu, yra jau.
QUOTE(Samira @ 2011 12 19, 10:03)
O aš net nežinau, ar jau besulauksiu to Kalėdinio stebuklo. Šeštadienį
(t.y. 9 DPI) buvo toks nežymus patepliojimas. Sakyčiau implatacijai kiek per vėlai. Krūtinė jau pabliūškusi ir netokia skausminga. Visą avaitgalį laukiau tų nelemtų mmm. Šiandien turiu 11 DPI ir 25 CD. Tyrimams kaip ir per anksti. Bijau, kad nespėsi net NT nusipirkti ir parsivilks tos nelemtosios.
o nuo kada tau 9 DPI yra pervelai implantacijai, jeigu norma yra 8-10 DPI? Jeigu 9 DPI buvo implantacija, kuo,mi as nei kiek neabejoju (jo, siandien as echoskopas), tai su rytiniu 100% jau rodys rytoj. Gadink drasiai NT ir pamatysi II. Garantuoju, zinok.
QUOTE(zuzla @ 2011 12 19, 10:10)
ai, pinigo gaila
be to, vakar ryte/diena krūtinė įtartina buvo, vos testo nepasidariau, bet nurašiau ale nuo dufo, ir gerai, nes šian jau nieko, speneliai vos jautrūs, tuoj ir aš svečių sulauksiu.
ai, gi sapnavau, kad lt pradėjo karą su ru
tik dufo nemesk, gerai?
pppfffff, nu ir sapnai. o as visa nakti sapnavau zydus, daaaaaug zydu.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.