QUOTE(0kristut0 @ 2013 02 22, 17:56)
limfodrenaza ji daro ir veidui snd paklausiau , po pirmo karto zinokite net maude kazkaip kuna, o dbr geriau .. na bet nemazai svorio buna zmones netenka ir po limfodrenazo ..pas ka daug antsvorio
o kas koreguoja figura kokie masazai?
Papildyta:
pasitaisysiu nzn ar cia tas pats, bet man daro chiromasaza.. idomu cia tas pats kas limfodrenazas
QUOTE(Nidulia @ 2013 02 22, 17:59)
tie patys limfodremazai rankomis ir su rol sharper bugnu ir liposazai:) Daugybe yra masaziniu metodiku pakoreguoti figurai. Dar lanka reikia sukti masazini, tikrai nusidilina cm, tik pas mane jis graziai kabo ir laukia manes:)
Chiromasazas ne tas pats kas limfodrenazas. Ir as liecia roll shaper, tai man keista, kad jis vadinamas limfodrenazu, nes jis duoda tokiu smugiu ir tokiu greiciu, jei arciau prisiglaudi darant..

Jei rimtai , limfodrenazas daromas labai palengva, nes limfa teka kur kas leciau nei kraujas. O kas liecia limfos isjudinima ir problemu sprendima, ne visi taip gilinasi, nori per 2 kartus isnaikinti celiulita, sukusti dvigubai ir pan., o juk uzaugina ta visa geri irgi ne per 2 dienas.. Kas liecia lieknejima, tai yra iv.masazu: liposazas, anticeliulitinis, vaakuminis, medaus, limfodrenazinis ir t.t., tik kiekvienas atsirenka tai, kas jam geriau.