Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 37 tema

Nelabai cia yra i ka ziureti, nuotraukos isvis tragiskos doh.gif Fotikui jau seniai laikas i pencija, bet dar kazka prispaudziusi esu, fotkina taip tamsiai ir nieko nesimato doh.gif
Café capri, 2 Tall dydis. Nezinau, berysio man tos kelnes, ilgis nei vienas nei du. Prie balerinku dar nieko, bet prie ausktakulniu atrodo negraziai schmoll.gif Kelnes kiek didokos, ir tas modelis kazkoks storinantis g.gif Foto su back zip ballet flats, 9 dydis kaip ir atitiko 39, bet kadangi mano peda plati, o jos priekyje ganetiniai siauros, tai biski pjauna, nzn, gal dar prasinesios g.gif
http://www.part.lt/i...?dum=1177401555
Nesuprantu kame reikalas, neleidzia man foto ikelti, tik nuorodas g.gif
Papildyta:
Dar gavau sita silk henley top, 4 dydis. Pavyko pagauti tik ta spalva, tai ka as zinau, irgi tokia nelabai, ai po kokiu svarkeliu sunesiosiu, viena tai nelabai graziai atodo unsure.gif
http://www.part.lt/i...G?dum=366545495
Papildyta:
tik nedekit foto i albuma, paskui jas issimsiu
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 12 12, 16:21)
Nelabai cia yra i ka ziureti, nuotraukos isvis tragiskos doh.gif Fotikui jau seniai laikas i pencija, bet dar kazka prispaudziusi esu, fotkina taip tamsiai ir nieko nesimato doh.gif
Café capri, 2 Tall dydis. Nezinau, berysio man tos kelnes, ilgis nei vienas nei du. Prie balerinku dar nieko, bet prie ausktakulniu atrodo negraziai schmoll.gif Kelnes kiek didokos, ir tas modelis kazkoks storinantis g.gif Foto su back zip ballet flats, 9 dydis kaip ir atitiko 39, bet kadangi mano peda plati, o jos priekyje ganetiniai siauros, tai biski pjauna, nzn, gal dar prasinesios g.gif
http://www.part.lt/i...?dum=1177401555
Nesuprantu kame reikalas, neleidzia man foto ikelti, tik nuorodas g.gif
Papildyta:
Dar gavau sita silk henley top, 4 dydis. Pavyko pagauti tik ta spalva, tai ka as zinau, irgi tokia nelabai, ai po kokiu svarkeliu sunesiosiu, viena tai nelabai graziai atodo unsure.gif
http://www.part.lt/i...G?dum=366545495

Man kelnes tikrai kazkaip ne taip atrodo g.gif O ant aukstakulniu sakai irgi ne unsure.gif
Palaidinuke po svarkeliu gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputa: 12 gruodžio 2011 - 15:25
QUOTE(Laputa @ 2011 12 12, 15:24)
Man kelnes tikrai kazkaip ne taip atrodo  g.gif O ant aukstakulniu sakai irgi ne  unsure.gif
Palaidinuke po svarkeliu gerai  drinks_cheers.gif

ju ilgis berysio, arba turetu buti normalaus ilgio zemesnei merginai, arba trumpesnes, nes dabar tai tragedija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 12 12, 15:24)
Café capri, 2 Tall dydis. Nezinau, berysio man tos kelnes, ilgis nei vienas nei du.

savita1, as turiu regular, tai man ilgis visai gerai, ir prie aukstakulniu... g.gif mano ugis 173 cm
gal cia del to kad tall? g.gif
Atsakyti
QUOTE(special @ 2011 12 12, 15:30)
savita1, as turiu regular, tai man ilgis visai gerai, ir prie aukstakulniu... g.gif  mano ugis 173 cm
gal cia del to kad tall? g.gif

tai taip, del to
Atsakyti
Savita1, ta tavo poza , manau, iskreipia kelniu vaizda, nes per klubus kaip ir gerai arba siauresnio tipo kelnes ties slaunimis ir keliukais tau labiau tinka g.gif
Atsakyti
[quote=savita1,2011 12 12, 16:21]

Man tai gražiai atrodo ir kelnės ir bliuskė, niekas ten jūsų nestorina.Man patinko.Kelnių aš tokių jau užsinorėjau, o bliuskutę turiu oranžinę.
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2011 12 12, 15:32)
Savita1, ta tavo poza , manau, iskreipia kelniu vaizda, nes per klubus kaip ir gerai arba siauresnio tipo kelnes  ties slaunimis ir keliukais tau labiau tinka g.gif

biggrin.gif kaip bestoveciau, vos man visitek nelimpa. netinka man toks modelis
Atsakyti
Aha, del ilgio tai taiklus pastebejimas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 12 12, 16:31)
tai taip, del to

Tai jeigu tik del ilgio, visad galite pasitrumpinti iki norimo, turesit Regular ilgi smile.gif

Tiesa, savaitgali gavau Jcrew drabuzelius vyrui, tai pastebejimas toks, kad dydziai kaip ir moterim, didinti, tiek megztukas tiek marskiniai buvo per dideli doh.gif
O kaklaraistis labai fainas, ne silkinis, bet labai grazios vilnytes, man patiko labiau nei vyrui biggrin.gif
Tiesa, sau buvau emusi dzinsini svarkeli, nepamenu pavadinimo, kazkas great lake wash ar pan. dydi atitinka, labai grazi spalva, super minkstas dzinsas, bet grazinau, nes visai neiliemenuota, man tokia netinka, bet siaip verta demesio, gal kam pravers 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 12 12, 15:24)

Man tai visai gražu, ypač bliuskelė rolleyes.gif Kelnės irgi visai nieko, tik ilgis tikrai keistas. Bet nestorina, apie klubus labai gerai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2011 12 12, 17:48)
Man tai visai gražu, ypač bliuskelė  rolleyes.gif  Kelnės irgi visai nieko, tik ilgis tikrai keistas. Bet nestorina, apie klubus labai gerai atrodo.

Pritariu drinks_cheers.gif Kelnes prie balerinu gerai atrodo, kad ir tokio ilgio mirksiukas.gif
O balerinkos fainos, kokybiskos?
Atsakyti