Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 37 tema

QUOTE(Arelija @ 2011 12 21, 14:45)
Tippi didintas, vienos raso puse dydzio kitos vienu.

4u.gif
nieko nesuprantu, dar kai klausiau, buvo beveik visi dydziai Sale ir lab grazios spalvos, o dabar jau nera

aa, per nuoroda nera, bet per pagr. psl yra..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vuolia: 21 gruodžio 2011 - 14:51
QUOTE(vuolia @ 2011 12 21, 15:49)
4u.gif
nieko nesuprantu, dar kai klausiau, buvo beveik visi dydziai Sale ir lab grazios spalvos, o dabar jau nera

aa, per nuoroda nera, bet per pagr. psl yra..

Be panikos mirksiukas.gif
Ta nuoroda "vaiduokliauja".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arelija: 21 gruodžio 2011 - 14:56
Sveikos 4u.gif
Kazkam buvo idomu City mini sijonukas, tai siandien ji gavau. Su 64/88 emiau 0, tiko puikiai, jauciu ir mazesnis butu gerai. Labai patiko, ziauriai patogus, galima ir ant liemens ir ant klubu nesioti, pilnai liemuo is gumos sutrauktas, su kisenytemis, nu zodziu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vuolia @ 2011 12 21, 15:39)
isivaizdavau, kad siandien bus dar nuolaida...buvau jau paisryzusi purple spalvai..
Papildyta:
Mergaites, kalbejot neseniai - tas Tippi megztinis padidintas? Imti xs?
http://www.jcrew.com...46725/46725.jsp

Dydziu didintas ir per liemeni laisvas buna 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(vuolia @ 2011 12 20, 22:41)
gerulis  wub.gif  S emet?

QUOTE(Chloja @ 2011 12 21, 12:28)
Na, man kazkaip net i galva neateitu kitos mergaites nuotraukos det i skelbima.
Cia turbut korektiskumo klausimas ax.gif
Nustebino viena mergaite kazkada - pardaviau jai botus, deja, buvo platoki, tai nusprende parduoti. Bet pries tai dar atsiklause ar gali naudoti mano skelbime idetas realias nuotraukas. Buvau maloniai nustebinta (nors jose mano kojos ir nefiguravo ax.gif ).

S dydi emiau su 89 cm per krutine.

Tiktu XS.

Labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Vannille @ 2011 12 21, 22:53)
Labai patiko.

O nekanda jis? As laukiu XS su 84 per krutine, jauciu tiks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(varlyte3 @ 2011 12 21, 21:58)
O nekanda jis? As laukiu XS su 84 per krutine, jauciu tiks  bigsmile.gif

Gavau Tippi megztuka, tikrai fainas smile.gif , nekanda . Pas mane panasiai per krutine, XS dydis kaip tik 4u.gif
Atsakyti
O kaip tas Islet Paisley bikinis? Jei nešioju 34B ir kelnaites S, tai kokių dydžių reikėtų?

Ir ar niekas neturit aviator chino kelnių? Ar įsibraškinčiau į 00 su 90cm? Sako, jos smarkiai didintos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 22 gruodžio 2011 - 02:19
Gavau Bonnie su 84 per krūtine, tai viskas labai gerai, gal tik vos vos pasitempia pati medžiaga kai kilnoju rankas, bet iš principo niekur neveržia ir viskas liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 12 22, 08:10)
Gavau Bonnie su 84 per krūtine, tai viskas labai gerai, gal tik vos vos pasitempia pati medžiaga kai kilnoju rankas, bet iš principo niekur neveržia ir viskas liuks thumbup.gif

Koki dydi neparasei
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 12 22, 08:15)
Koki dydi neparasei

Aha tikrai doh.gif 2 dydi turiu
Atsakyti
Bonnie nemažai dydžių
http://www.jcrew.com...onnie/49361.jsp
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 12 22, 09:10)

Tai su 80 per krutine tiktu 0? o kokie toliau tavo ismatavimai? 4u.gif as tai vis laukiu kada 00 imes, dabar pradedu galvoti gal man to 00 ir nerekia visai g.gif
Atsakyti