Įkraunama...
Įkraunama...

Rinkliavos darželyje (neoficialios)

O mes kas mėnesį duodam į grupės fondą po 5Lt.Aš nieko prieš ax.gif . Papildomai patiems nieko nereikia nešti cool.gif
Atsakyti
Mokesti uz darzeli nustato miesto savivaldybes taryba. studentams yra lengvata 50 procentu maziau bigsmile.gif apie mokesciu tvarka galima pasiskaityti darzelyje stenduose tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(petelne @ 2006 12 19, 13:05)
Jei kokia letesne moterele,tai lenda i skolas,kad tik ta kysi pakist. blink.gif Tos vedejos jau tiek suizulejusios doh.gif,uztenka irasyt pokalbi ir tokia skris is darbo.Tik mes pacios galim visa ta betvarke sutvarkyt.Ta ir darykim drinks_cheers.gif

Nu kai as nuejau i darzeli uzrasyti pasake: i ta grupe vietu nera, po nauju ims papildomus vaikus ir tada galetu irasyti, bet jei palankius nuspresim pasilikti gal galesim kazkiek skirti darzeliui. As pasiuliau iskarto duoti, bet neprieme - jei nuspresit pasilikt.
Pasilikom biggrin.gif ir labai patenkinta.
Atsakyti
As manau tai tik del musu vaiku geroves visa ta rinkliava ir nieko nematau, blogo, beje tai neprivaloma, galima ir atsisakyti, musu aukletoja tai visada pabrezia. smile.gif
Papildyta:
Kuris siais laikais nekrauna sau i kisene svetinmu pinigu, o gi beveik visi. Tai ,kad nieko stebetino. Ir be to mes juk nezinom ir nematom kaip yra. biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
rolleyes.gif as uz rinkliavas, bet ne direktorei , o tiesiai i grupe aukletojoms.Paklausiau darzelio direktores, tai ji taip graziai suoke apie pinigeliu panaudojima, bet...realiai nesimate. O kaippradejome remti grupe9 aukletojai atiduodavome surinkta pinigu suma) tai is karto pasimate: nauji zaislai, priemones yra grupes fondas ir sarasiukas ,kur panaudojimi pinigai ir aukletojos kiekvieno susirinkimo metu pateikdavo ataskaita. Taciau jos mums nereikedavo, nes kai vaziuodavo aukletojos apsipirkti, tai kazkas is tevu joms padedavo suveikdavo masina ir „darbo jega“. Juk jos ir taip buna su musu vaikuciais, o dar ir vaziuoja po darbo apsipirkti.
Atsakyti
aš irgi už rinkliavas. :4u: mes rinkom 50 lt. metams.pirko auklėtojos už tuos pinigėlius servetėles,tualet. popierių ,pieštukus ir dar šį bei tą....Mano manymu tai mažai. :mmm Sutinku duot daug daugiau, kad tik vaikui būtų geriau ,juk jis būna ten beveik visą dieną.Jis , o ne auklėtojos žaidžia su žaislais, piešia, knygutes varto.....Aš už gražią aplinką vaikams....O MOKESTIS UŽ DARŽELĮ JUOKINGAS.
Atsakyti
QUOTE(„vaiva“ @ 2007 06 22, 16:58)
rolleyes.gif  as uz rinkliavas, bet ne direktorei , o tiesiai i grupe aukletojoms.Paklausiau darzelio  direktores, tai ji taip graziai suoke apie pinigeliu panaudojima, bet...realiai nesimate. O kaippradejome remti grupe9 aukletojai atiduodavome surinkta pinigu suma) tai is karto pasimate: nauji zaislai, priemones yra grupes fondas ir sarasiukas ,kur panaudojimi pinigai ir aukletojos kiekvieno susirinkimo metu pateikdavo ataskaita. Taciau jos mums nereikedavo, nes kai vaziuodavo aukletojos apsipirkti, tai kazkas is tevu joms padedavo suveikdavo masina ir „darbo jega“. Juk jos ir taip buna su musu vaikuciais, o dar ir vaziuoja po darbo apsipirkti.

QUOTE(pupa663 @ 2007 08 15, 15:01)
aš irgi už rinkliavas. 4u.gif mes rinkom 50 lt. metams.pirko auklėtojos už tuos pinigėlius servetėles,tualet. popierių ,pieštukus ir dar šį bei tą....Mano manymu tai mažai. schmoll.gif Sutinku duot daug daugiau, kad tik vaikui būtų geriau ,juk jis būna ten beveik visą dieną.Jis , o ne auklėtojos žaidžia su žaislais, piešia, knygutes varto.....Aš už gražią aplinką vaikams....O MOKESTIS UŽ DARŽELĮ JUOKINGAS.

100% su abiem pasisakiusiom mamom sutinku drinks_cheers.gif
Is kart pasisakau, jog as ne aukletoja ir net ne darzelio darbuotoja schmoll.gif Tiesiog daug zinau (teko stebet) darzelyje verdanti gyvenima, nuotaikas ten...
Daznas dejuoja ir skundziasi aukletojom kaip darzelyje salta, nera priemoniu ar pan, bet paprasytas pagalbos, nenori nei pirsto pajudint ir dar, negana to, pradeda skelbtis pasauliui esa reketuojami doh.gif Todel daznai aukletojos, siaip ne taip isprasiusios pinigeliu grupes remonto priemonem, tiesiog bijo bepaprasyt papildomos sumos darbininku samdymui.Nereta aukletoja tiesiog aukoja savo atostogu laika pati bandydama tepetuot, dazyt ar pan.Bet tevai to paprasciausiai nepastebi schmoll.gif
Atsakyti
Teko ir man darzelyje sienas tapetuoti ir palanges dazyti.Drauge ir teta dirba aukletojomis,tai man puikiai zinoma visa ta darzelio tvarka,tiksliau sakant,betvarke.Ir svietimo skyrius,ir higienos centras reikalauja"estetiskos,saugios,ugdancios aplinkos",o is kur gausi pinigu-niekam neidomu.Tai aukletojos priverstos tevu prasineti,jei nenori,kad ant ju direktore sauktu-jei kokiems tikrintojams kas nors "uzkliuna",kalta lieka aukletoja,kad nemoka"su tevais dirbti"(cia direktores zodziai)Tai drauge siaip taip susirenka dazams,tapetams,zaislams ar kokiai duru rankenai,jei sugenda,o jau ta rankena taiso,sienas dazo ar kitka dirba pati,ar kvieciasi vyra,drauge i pagalba.Ir,aisku,per atostogas ar savaitgali.Nesamone kazkokia.
Atsakyti
Siandien gavau lapa is aukletojos su sarasu, ka atsinesti (pirma karta eisim i darza pirmadieni 3 m.)
Ten yra parasyta piestukai. Namie ju turim devynias galybes, tik jau neturim dezutes, galvoju nupirksiu penala ir sudesiu i ji, ar butina pirkti naujus su dezute???
Ar kiekvienas vaikas piesia su savo ar ten bendrai viskas???
Parasykit prasau, nes nezinau... smile.gif
Arba yra parasyta vienkartines nosinaites ir tualetinis popierius... tai kiek tu nosinaiciu? 1 pokeli ar kiek, juk jei vaikui bus sloga nevesiu arba atnesiu, ar cia kaupia bendrai i kazkoki fonda?
Atsakyti
QUOTE(Liepa2 @ 2007 09 07, 22:22)
Siandien gavau lapa is aukletojos su sarasu, ka atsinesti (pirma karta eisim i darza pirmadieni 3 m.)
Ten yra parasyta piestukai. Namie ju turim devynias galybes, tik jau neturim dezutes, galvoju nupirksiu penala ir sudesiu i ji, ar butina pirkti naujus su dezute???
Ar kiekvienas vaikas piesia su savo ar ten bendrai viskas???
Parasykit prasau, nes nezinau... smile.gif
Arba yra parasyta vienkartines nosinaites ir tualetinis popierius... tai kiek tu nosinaiciu? 1 pokeli ar kiek, juk jei vaikui bus sloga nevesiu arba atnesiu, ar cia kaupia bendrai i kazkoki fonda?

kas del piestuku manau kiekvienas su savo paiso,nebent patys susimaiso.
o del toletinio popieriaus ir servetku,tai as pirkau pilnas pakuotes,nes sake cia visiem metam vaikam.bent jau pas mus taip
Atsakyti
pas mus darzelije kiek vienas vaikas turi savo stalciuka,kur ir laiko savo piestukus,flomasterius ir t.t. serveteles nesa i bendra stalciu.
Atsakyti
O as idomumo delei pasiskambinau i Svietimo ministerija, tai man pasake, kad aukletojos neturi teises dalinti tokiu saraseliu su nurodymais. Zinoma, jei teveliai patys pageidauja, tai gali darzeliui nors ir visa savo alga atiduoti. Tai idomu, kodel tie saraseliai pateikiami kaip privalomi g.gif Reikes pabandyti paklausti aukletoju, ar cia viska atnesti privaloma. Idomu, kaip sureguos g.gif
Atsakyti