QUOTE(vaiva @ 2007 06 22, 16:58)

as uz rinkliavas, bet ne direktorei , o tiesiai i grupe aukletojoms.Paklausiau darzelio direktores, tai ji taip graziai suoke apie pinigeliu panaudojima, bet...realiai nesimate. O kaippradejome remti grupe9 aukletojai atiduodavome surinkta pinigu suma) tai is karto pasimate: nauji zaislai, priemones yra grupes fondas ir sarasiukas ,kur panaudojimi pinigai ir aukletojos kiekvieno susirinkimo metu pateikdavo ataskaita. Taciau jos mums nereikedavo, nes kai vaziuodavo aukletojos apsipirkti, tai kazkas is tevu joms padedavo suveikdavo masina ir darbo jega. Juk jos ir taip buna su musu vaikuciais, o dar ir vaziuoja po darbo apsipirkti.
QUOTE(pupa663 @ 2007 08 15, 15:01)
aš irgi už rinkliavas.

mes rinkom 50 lt. metams.pirko auklėtojos už tuos pinigėlius servetėles,tualet. popierių ,pieštukus ir dar šį bei tą....Mano manymu tai mažai.

Sutinku duot daug daugiau, kad tik vaikui būtų geriau ,juk jis būna ten beveik visą dieną.Jis , o ne auklėtojos žaidžia su žaislais, piešia, knygutes varto.....Aš už gražią aplinką vaikams....O MOKESTIS UŽ DARŽELĮ JUOKINGAS.
100% su abiem pasisakiusiom mamom sutinku
Is kart pasisakau, jog as ne aukletoja ir net ne darzelio darbuotoja

Tiesiog daug zinau (teko stebet) darzelyje verdanti gyvenima, nuotaikas ten...
Daznas dejuoja ir skundziasi aukletojom kaip darzelyje salta, nera priemoniu ar pan, bet paprasytas pagalbos, nenori nei pirsto pajudint ir dar, negana to, pradeda skelbtis pasauliui esa reketuojami

Todel daznai aukletojos, siaip ne taip isprasiusios pinigeliu grupes remonto priemonem, tiesiog bijo bepaprasyt papildomos sumos darbininku samdymui.Nereta aukletoja tiesiog aukoja savo atostogu laika pati bandydama tepetuot, dazyt ar pan.Bet tevai to paprasciausiai nepastebi