QUOTE(ernoja @ 2011 12 17, 13:15)
Taigi nesunku per susirinkimą paklausti, kur tie pinigai išleisti. Mums visada auklėtojos sąsiuvinį su suklijuotais čekiais parodo, o ir pasako, parodo, kai kokį didesnį daiktą, žaidimus perka. Va pirko užuolaidas, tėvų komitetas pasirašė dovanojimo aktą, nes jas reikia užpajamuoti. Reikia ir patiems domėtis, kas vaiko grupėje vyksta.
Oho, geras, pas mus tiokiu dalyku dar nera buve, kad rasytumem koki tai dovanojimo akta, atiduodi duokle reketui ir tiek.

Zinoma, kad pasidomesiu kai jau turesiu is ko duot tuos pinigrelius, nes dabar tikrai nera is ko, ant dovanu naujiem metam daviau 30 lt. O kai pati i men gauni 200 lt. tai nieko ir nelieka. Idomu kodel tie teveliai kurie neskaiciuodami pinigeliu iskart numeta tuos 70 lt. ne nesidomi kur jie dingsta.
Per susirinkima sake, kad pirks nauja sportine apranga po 5 - 10 lt.( nuo vaiko), bet kol kas jos nera ir nuo vaiko po 5 lt. kokiai smulkiai dvanelei gimtadienio proga, kieno jis ta diena bus. O kur visi kiti pinigeliai? Sakau kita men. nunesiu i fonda 20 lt. ir po to paklausiu ka dar zadat daryti su kitais pinigeliais.
Ugdymo bei valymo ir kt. priemones jau supirkau ir atidaviau rugsejo men. Tik beda, kad aukletoja pamirso ka as pirkau, parejus vaikas pasiskunde, kad aukletoja sake kodel neatsinesiau piesimo lapu, nors buvau idejus 40 tu geresniu, storesniu lapu, kur su akvarele galima piesti.
Praeita sav. mergina parejo is darzo skusdamasi, kadaukletoja sake, kad ji niekada nieko neturi, sakau tu jai pasakyk, kad ji visais klausimais kreiptus i mane, jai ko reikia tegu sako man.