Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

QUOTE(Svajaaa @ 2012 04 02, 14:54)
Konsultantė sakė ,kad galiu dėti ant kaitlentės,jei ji elektrinė, bet baisiai ilgai šilo, įstačiau į puodą su vandeniu ir viriau smile.gif

Visa ta backuta g.gif nieko nenutinka kaskart ta vaska vis kaitinant g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2012 03 31, 20:54)
Sveikos, ateinu su atsiliepimu apie šį vaškąuser posted image
Patiko man labiau nei Byli, tepasi smagiau, plėšosi geriau, o ir skausmo mažiau thumbup.gif

Kur pirkai šitą ir kiek kainavo? Matau kur pirkai, o kur apskritai parduodamas? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 03 balandžio 2012 - 08:22
QUOTE(D'esire @ 2012 04 03, 08:16)
Visa ta backuta g.gif  nieko nenutinka kaskart ta vaska vis kaitinant g.gif

Jei neperkaitinsit, nieko nenutiks, o perkaitinimas kaicia vasko struktura. Manot mes dirbdamos isipilam kas kart naujai klientei atitinkama kieki vasko? naudoji, kol isnaudoji bankute, tada perki nauja ir vel is naujo kaitini 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2012 04 03, 09:21)
Kur pirkai šitą ir kiek kainavo? Matau kur pirkai, o kur apskritai parduodamas?  smile.gif

Zinau, kad beautypointe tikrai yra, bent jau budavo, o siaip tai preofesionalius vaskus galite rasti visose profesionaliu prekiu parduotuvese 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 04 03, 08:21)
Kur pirkai šitą ir kiek kainavo? Matau kur pirkai, o kur apskritai parduodamas?  smile.gif

Yra va cia 4u.gif
http://www.rica.lt/i...php?cPath=23_44
Atsakyti
O tiesa, kad depiliacija cukrumi mažiau skausminga nei vašku? Nes plaukeliai augimo kryptimi raunami cukrumi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 03 balandžio 2012 - 08:53
QUOTE(aistuliaa @ 2012 04 03, 09:53)
O tiesa, kad depiliacija cukrumi mažiau skausminga nei vašku? Nes plaukeliai augimo kryptimi raunami cukrumi?

Pats rovimas gal ir ne toks skausmingas, bet vat vasko ir cukraus uztepimas, tai labai skiriasi, taip, akd lygiosios.
Atsakyti
Gal kas galit rekomenduoti kosmetologę Vilniuje, kur nebrangiai atlieka depiliacijas. Trakų g., ar kur nors tame rajone. Turėjau savo kosmetologę, pas kurią taip ir neprisiruošiau nueiti, o ji išvyko į užsienį, tai dbr nežinau, ką daryti ax.gif verysad.gif Nes 70 Lt už bikini depiliacijąq man per brangu. Gal kur pigiau daro?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 04 balandžio 2012 - 16:49
QUOTE(Mona187 @ 2012 04 04, 17:45)
Gal kas galit rekomenduoti kosmetologę Vilniuje, kur nebrangiai atlieka depiliacijas. Trakų g., ar kur nors tame rajone. Turėjau savo kosmetologę, pas kurią taip ir neprisiruošiau nueiti, o ji išvyko į užsienį, tai dbr nežinau, ką daryti ax.gif  verysad.gif Nes 70 Lt už bikini depiliacijąq man per brangu. Gal kur pigiau daro?

NAura atlieka,tik ne trakų g, mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2012 04 04, 17:45)
Gal kas galit rekomenduoti kosmetologę Vilniuje, kur nebrangiai atlieka depiliacijas. Trakų g., ar kur nors tame rajone. Turėjau savo kosmetologę, pas kurią taip ir neprisiruošiau nueiti, o ji išvyko į užsienį, tai dbr nežinau, ką daryti ax.gif  verysad.gif Nes 70 Lt už bikini depiliacijąq man per brangu. Gal kur pigiau daro?

Galiu pasiulyti savo depiliatore smile.gif
Bet ji Seskineje dirba ir kaina pilnai viso bikinio ir uzpakaliuko 50 Lt
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2012 04 03, 18:04)
Pats rovimas gal ir ne toks skausmingas, bet vat vasko ir cukraus uztepimas, tai labai skiriasi, taip, akd lygiosios.

Vis skaitau, skaitau ir nesuprantu. Kame skausmas cukraus užtepime? jūs gal verdantį tepat? ar kažko nesuprantu?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 04 03, 09:21)

As irgi pirkau sita vaska. nerealus. Pati issidepiliavau pazastis ir bikinio zona ir kas geriausia skausmo tikrai nebuvo tiek kiek depiliuojantis cukraus pasta.
Kaip man paaiksino mano kosmetologe sis vaskas unikalus tuo kad yra truputi elastingas bei neatsala todel poros buna prasiverusios kai plaukas pesamas todel jis geriau issirauna be to ir maziau skausmingas.
su juo pasidariau visu vietu depiliacija labai patiko uselius depiliuoti ir pazastis nes nereikejo pas kosmetologe eiti ir galejau pati pasidaryti .

kasetini vasko sildytuva pirkau is cia
taip pat nusipirkau ir ten vasko kaseciu, ir pati lengviausiai kojas nusidepiliavau thumbup.gif

be to atsiuntimas nemokamas ir siuncia per kurjeri tad jis pries atvykdamas pasiskambina, saunu kad is darbo vietos neisejus gavau savo prekytes
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 04 05, 19:10)
Vis skaitau, skaitau ir nesuprantu. Kame skausmas cukraus užtepime? jūs gal  verdantį tepat? ar kažko nesuprantu?

kiek man teko patirti, cukrus tepamas prieš plauką, man tikrai skaudėjo verysad.gif
Atsakyti