Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

QUOTE(Svajaaa @ 2011 12 14, 20:57)
Nuejau i cascada parduotuve,tai radau rinkinuka:vasko kasetes 2vnt.,sildytuvas, aliejus raminamasis po depiliacijos ir viska slyg.Kaina 139Lt.,,verta pirkti?

pagalmane,gtai i rinkinukus sudeda ka maziausiai perka,pvz as perku proco, ten daug rusiu vasku, bet as esu kelis atsirinkus, o jei rinkinukas, tai turi pirkti kas ideta
Atsakyti
QUOTE(pempe @ 2011 12 16, 01:46)
pagalmane,gtai i rinkinukus sudeda ka maziausiai perka,pvz as perku proco, ten daug rusiu vasku, bet as esu kelis atsirinkus, o jei rinkinukas, tai turi pirkti kas ideta

Aparatas kainuoja iki 100 lt max, kasetes nuo 5 iki 15 Lt., tai reiketu apsispresti, ar apsimoka.
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 12 17, 11:49)
Aparatas kainuoja iki 100 lt max, kasetes nuo 5 iki 15 Lt., tai reiketu apsispresti, ar apsimoka.

g.gif Sugluminot, kazkur ziurejau,tai aparatas 120, toks, koks ten rinkinuke..Tai mastau ka cia pirkti g.gif
As jau nebesulaukiu pas jus doh.gif
Atsakyti
O kelių mm plaukelius jau paimtų tas byly vaškas nuo kojų? Taip nepatinka tuos plaukus augintis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 12 18, 22:02)
O kelių mm plaukelius jau paimtų tas byly vaškas nuo kojų? Taip nepatinka tuos plaukus augintis  doh.gif

man atrodo kokiu 0.5 cm.man buvo savaite auginti,uzteko
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 12 18, 23:02)
O kelių mm plaukelius jau paimtų tas byly vaškas nuo kojų? Taip nepatinka tuos plaukus augintis  doh.gif

Kokio puses cm jau uztenka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 12 18, 23:02)

O Jus su juostelemis pesate ar elastiniu tuo? ax.gif
Atsakyti
Gal kas esat bandę rutulinį depiliacinį Byly kūno vašką? Ar vertas nors trupučio dėmesio, koks jo veikimo ir naudojimo principas? smile.gif niekaip nete foto nerandu.
Atsakyti
sveikos, klausimas toms kurios darosi braziliska depiliacija, kur ja darotes? smile.gif) noriu pasidaryti, bet gal kuri parekomenduos vieta smile.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(gilumine @ 2012 01 05, 20:50)
sveikos, klausimas toms kurios darosi braziliska depiliacija, kur ja darotes? smile.gif) noriu pasidaryti, bet gal kuri parekomenduos vieta smile.gif aciu

o kokiam mieste pageidaujate? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2012 01 05, 21:52)
o kokiam mieste pageidaujate?  4u.gif

ups. smile.gif)) pamirsau parasyti. Vilniuje smile.gif)

labai noreciau, kad mielos moterys ir paneles parasytu kur jos eina ir kiek tai joms kainuoja,smile.gif) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gilumine @ 2012 01 05, 20:54)
ups. smile.gif)) pamirsau parasyti. Vilniuje smile.gif)

labai noreciau, kad mielos moterys ir paneles parasytu kur jos eina ir kiek tai joms kainuoja,smile.gif) wub.gif

siaip galit pasiskaityti ankstesnes temas, man atrodo ten ne karta rasyta buvo. deja, bet siame mieste as nieko rekomenduoti negaliu ax.gif
Atsakyti