Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

Sveikos,merginos:)vakar nusipirkau acorelle rytietiska vaska,bet kazkodel nesugebejau pasinaudoti schmoll.gif Indelyje jis yra kietas,ar taip turi buti?uztepu,pridedu juostele,prispaudziu su ranka,noriu nuimti,o juostele tiesiog labai lengvai nusiima,visiskai neprisiklijuoja...ka darau netaip?
Atsakyti
Reikėtų paskaityti instrukciją. Būna, kad prieš užtepant vašką reikia pašildyti.
Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2012 11 20, 23:10)
savanoriu pr.298 lyg,.archsoma yra kosmetologe Irma daug metu pas ja lankausi,kainos mazos paslaugu kokybe auksta,rekomenduoju.

Telefoniuką mestelkit dar : )
Atsakyti
QUOTE(inavn @ 2012 11 22, 13:22)
Reikėtų paskaityti instrukciją. Būna, kad prieš užtepant vašką reikia pašildyti.

Šis žemos temperatūros, kreminės tekstūros vaškas yra lengvai užtepamas ir nuplaunamas. Norint maksimizuoti efektą – paskirstykite vašką kuo ploniau. Pagal poreikį vašką galima pašildyti iki tinkamos konsistencijos karšto vandens vonelėje.

Papildyta:
Na pabandysiu dar pasildyti g.gif
Atsakyti
Merginos, o naturalus argano aliejus po depiliacijos odai tinka? O apskritai ar aliejai tinka, t.y. ar neuzkemsa poru? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Utopian @ 2012 11 23, 16:16)
Merginos, o naturalus argano aliejus po depiliacijos odai tinka? O apskritai ar aliejai tinka, t.y. ar neuzkemsa poru?  blush2.gif

Šiaip jau geriau po depiliacijos specialiai tam skirtos priemonės. Negalima naudoti bet kokių pienelių, dezodorantų muilų ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2012 11 23, 15:36)
Šiaip jau geriau po depiliacijos specialiai tam skirtos priemonės. Negalima naudoti bet kokių pienelių, dezodorantų muilų ir t.t.

kelias valandas kol dingsta sudirgimas.
Atsakyti
laba mergaites,sakykit kuo vasko ir cukraus sildytuvai skiriasi?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2012 11 23, 18:19)
kelias valandas kol dingsta sudirgimas.

Rekomenduojama ir iki paros. Bet visi turi savo nuomonę ir daro savaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siurpuliukas @ 2012 11 21, 10:50)
O gal Kaune arciau Silainiu kazka rekomenduotumete, merginos? labai nedrasu pirma karta bikini depiliacijai eiti ax.gif

as einu i Vinges salona pas Ugne darytis depiliacija cukrum.esu labai patenkinta. tongue.gif
Atsakyti
Laba diena,
būčiau dėkinga už rekomendacijas, kur Kaune centre arba senamiestyje (dar iš bėdos Šančiuose) daro pilną bikini depiliaciją cukrumi tikrai kokybiškai ir už protingą kainą
Atsakyti
ir aš pagaliau pasiryžau bikini depiliacijai blush2.gif bijojau ir skausmo ir gėdyjaus, bet jau mačiau, kad su savo plauku nebesusitvarkau doh.gif nepasigailėjau - depiliavausi cukrumi thumbup.gif nemeluosiu, skaudėjo, bet ištverti tikrai galima, nors mano plaukas tikrai labai storas ir tvirtas, net ir pati kosmetologe stebėjosi. kažkokia kvaila genetika: galvos plaukai plonyčiai, silpnučiai, o kur nereikia - stagarai doh.gif vienam kartui man skausmo buvo daugoka, tai šiek tiek netvarkyto plotelio paliko, bet būtinai sugrįšiu ir tai taps mano pastovia procedūra ax.gif
Atsakyti