Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

QUOTE(Sunreja @ 2013 11 07, 16:12)
Bandykit kita depiliacijos buda  4u.gif

Tai, kad be vaško lieka tik cukrus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2013 11 07, 15:00)
Ką jūs darote, kad vaško juostelių nenuplėšti su visa oda? smile.gif  Aš depiliuoju veido srityje ir tikrai nervina, po depiliacijos atrodo oda nesudirgusi, bet kitą dieną atsiranda šašiukų, o galiausiai nupleiskanoja oda... Vaizdas tikrai nekoks biggrin.gif Kažką skaičiau apie barstymą talku, bet ar tada vaškas limpa prie plaukelių? Mistika man čia kažkokia g.gif

Nežinau, ar padėsiu kuo nors, bet mano kosmetologė prieš depiluodama bikinį visada pabarsto talku ir plaukeliai kuo puikiausiai prilimpa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2013 11 07, 15:35)
Tai, kad be vaško lieka tik cukrus? unsure.gif

Na yra ir ne juostelinis vaskas, ir depiliacija siulu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurashine @ 2013 08 28, 20:38)
Man tai visada berdavo nuo vasko ar nuo cukraus nesvarbu, visai neimanoma su normaliu maudymuku iseiti, visi sonai isberti. Susigundziau akcija ir ryzausi pagaliau lazeriu Era Esthetic klinikoje Soprano Ice. Siaip patenkinta kol kas esu, sakyciau jau po pirmo karto oda palygejusi atrodo, idomu, ar dar kas yra bande kitas sritis, nes visai naujas lazeris, kiek skaiciau uzsienyje, tai atsiliepimai labai geri.  Tikekimes  ax.gif

Aš dariau veido tik Vilniuje, padariau 4 procedūras jokio efekto nepastebėjau, toliau nemėčiau pinigų į balą. Kažkada sugiharoj dariausi su daug silpnesniu lazeriu ir rezultatas buvo daug geresnis, po pirmos jau kažkas jautėsi o po 3 jau ir visai gerai buvo, bet nestuke.gif tai mečiau tą reikalą.

daabr viską su cukrum varau ir laiminga be galo be krašto
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2013 11 07, 15:00)
Ką jūs darote, kad vaško juostelių nenuplėšti su visa oda? smile.gif  Aš depiliuoju veido srityje ir tikrai nervina, po depiliacijos atrodo oda nesudirgusi, bet kitą dieną atsiranda šašiukų, o galiausiai nupleiskanoja oda... Vaizdas tikrai nekoks biggrin.gif Kažką skaičiau apie barstymą talku, bet ar tada vaškas limpa prie plaukelių? Mistika man čia kažkokia g.gif

O kokiu jūs čia vašku depiliuojat?Elastiniu? Nelabai suprantu, kaip jis su oda nusiplėšia?... g.gif Įtariu 3 dalykus. Arba vaškas per karštas, arba jis alergizuoja šitą vietą, arba nedezinfekuojat odos prieš depiliaciją. Aš asmeniškai pati negaliu depiliuotis antakių, nes reakcija būna baisi...
Naudojant elastinį vašką, oda yra talkuojama. Žinoma proto ribose
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2013 11 08, 00:29)
Naudojant elastinį vašką, oda yra talkuojama. Žinoma proto ribose

As naudoju elastini pazastims, bet nei talkuoju, nei ka kita darau irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2013 11 08, 08:45)
As naudoju elastini pazastims, bet nei talkuoju, nei ka kita darau  irnesakyk.gif

Sau galit daryt kaip norit ir ką norit irnesakyk.gif Jei jums taip patogu, nusidepiliuojat valio. Šiaip pažastys yra viena iš labiausiai prakaituojančių vietų, todėl be talko dažniausiai neapsieinama. Lygiai taip pat bikini srityje, talkas yra būtinas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Furtado: 08 lapkričio 2013 - 10:28
QUOTE(Furtado @ 2013 11 08, 11:27)
Sau galit daryt kaip norit ir ką norit  irnesakyk.gif Jei jums taip patogu, nusidepiliuojat valio. Šiaip pažastys yra  viena iš labiausiai prakaituojančių vietų, todėl be talko dažniausiai neapsieinama. Lygiai taip pat bikini srityje, talkas yra būtinas

man pasitaiko irgi nenusitalkavus peštis cukrum, nepastebėjau jokio skirtumo ar būnu pasitalkavus ar ne smile.gif

na bikinis tai jau jo, karšta kai depiliuojies, ten jau reik talko visada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2013 11 08, 10:27)
Sau galit daryt kaip norit ir ką norit  irnesakyk.gif Jei jums taip patogu, nusidepiliuojat valio. Šiaip pažastys yra  viena iš labiausiai prakaituojančių vietų, todėl be talko dažniausiai neapsieinama. Lygiai taip pat bikini srityje, talkas yra būtinas

Aciu, kad leidziat mirksiukas.gif As turiu tik priemone prie depiliacija, kuria tepu, bet netalkuoju, ir tai tepu tik kai prisimenu, kad tokia turiu biggrin.gif

QUOTE(SNija @ 2013 11 08, 10:42)
man pasitaiko irgi nenusitalkavus peštis cukrum, nepastebėjau jokio skirtumo ar būnu pasitalkavus ar ne smile.gif

Talkas depiliuojant cukrumi dar ir isryskina plaukelius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SNija @ 2013 11 08, 10:42)

na bikinis tai jau jo, karšta kai depiliuojies, ten jau reik talko visada smile.gif

Talkas skirtas ne karščiui sugerti, o jei oda prakaituoja, sugerti prakaitui, ir, kad vaškas lengvai užsiteptų ant sausos odos. Jei oda nepraikaituoja greitai (o taip ir yra pas jus, kaip suprantu), galit ir netalkavus tept...

QUOTE(Sunreja @ 2013 11 08, 10:58)
Aciu, kad leidziat  mirksiukas.gif  As turiu tik priemone prie depiliacija, kuria tepu, bet netalkuoju, ir tai tepu tik kai prisimenu, kad tokia turiu  biggrin.gif
Talkas depiliuojant cukrumi dar ir isryskina plaukelius  thumbup.gif

biggrin.gif 4u.gif
Ta priemonė skirta nuvalyti prakaitui, mikroorganizmams, esantiems ant odos (užtai būtina valyti odą, kad neįnešti infekcijos), bet jei ta vieta eigoje prakaituoja, ją pudruoti reiktų, nes palengvinsit tik sau darbą
Atsakyti
merginos, o buna kur nors parduotuvese cukraus jau paruosto depiliacijai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Staigmena @ 2013 11 08, 23:03)
merginos, o buna kur nors parduotuvese cukraus jau paruosto depiliacijai? 4u.gif

Google 4u.gif
Atsakyti