Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl tarpininkės Agnetos temos

Su manim Agneta irgi pilnai atsiskaite priimdama ir operatyviai atsiusdama kelis naujus uzsakymukus 4u.gif
Atsakyti
Su manimi irgi atsiskaitė 4u.gif
Atsakyti
Aš pretenzijų jokių neturiu biggrin.gif
Atsakyti
Aš taip pat , prtenzijų jokių neturiu, nes siuntinuką šednien irgi gavau lotuliukas.gif
Atsakyti
Manau, kad Agneta su visom atsiskaitys. Aisku reikia laiko, pabandykit issisprest graziuoju - gal kas likuciu kokiu is albumo pasirinks, kas is naujo uzsakymukus padarys, o pinigeliai man atrodo tikrai pervedinejami, tik yra kazkokia eilute. Turbut is neturejimo ji perveda tai vienai tai kitai, tai dali pinigu, nemanau kad is piktos valios. Jei turetu - tikrai visom butu viskas pervesta. Aisku, taip neturejo buti ir ji kalta, kad viskas taip susikloste, bet jau bandykim is esamos situacijos kazkaip isslysti graziuoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2012 02 24, 22:03)
Manau, kad Agneta su visom atsiskaitys. Aisku reikia laiko, pabandykit issisprest graziuoju - gal kas likuciu kokiu is albumo pasirinks, kas is naujo uzsakymukus padarys, o pinigeliai man atrodo tikrai pervedinejami, tik yra kazkokia eilute. Turbut is neturejimo ji perveda tai vienai tai kitai, tai dali pinigu, nemanau kad is piktos valios. Jei turetu - tikrai visom butu viskas pervesta. Aisku, taip neturejo buti ir ji kalta, kad viskas taip susikloste, bet jau bandykim is esamos situacijos kazkaip isslysti graziuoju  4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2012 02 24, 20:03)
Manau, kad Agneta su visom atsiskaitys. Aisku reikia laiko, pabandykit issisprest graziuoju - gal kas likuciu kokiu is albumo pasirinks, kas is naujo uzsakymukus padarys, o pinigeliai man atrodo tikrai pervedinejami, tik yra kazkokia eilute. Turbut is neturejimo ji perveda tai vienai tai kitai, tai dali pinigu, nemanau kad is piktos valios. Jei turetu - tikrai visom butu viskas pervesta. Aisku, taip neturejo buti ir ji kalta, kad viskas taip susikloste, bet jau bandykim is esamos situacijos kazkaip isslysti graziuoju  4u.gif

i 
Prašau nepamiršti, kad Agnetai forume draudžiama tarpininkauti perkant iš užsienio parduotuvių.
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2012 02 25, 08:39)
Prašau nepamiršti, kad Agnetai forume draudžiama tarpininkauti perkant iš užsienio parduotuvių.

Gal kokiu tarpininkavimo pedsaku aptikot? biggrin.gif biggrin.gif
Man niekas neuzdraus pas ja uzsisakyti prekiu, jei man sitaip yra galimybe atsiimti pinigus pvz.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskute5: 25 vasario 2012 - 11:40
As apie Agneta negaliu pasakyti nieko blogo. Uzsisakinejau ne metus ir ne du,ir jokiu problemu nera buve. blink.gif
Atsakyti
O kada kokia siunta planuojama? g.gif
Atsakyti
QUOTE(eefje @ 2012 02 29, 10:17)
O kada kokia siunta planuojama?  g.gif

Pirmadieni gausiu Kauno siunta 4u.gif
Atsakyti

i 
Primenu, kad ši tema skirta Agnetos atsiskaitymams su skolininkais sekti, todėl joje prašome rašyti tik apie tai, kad skola Jums grąžinta ir jokių pretenzijų Agnetai nebeturite.

Žinutės neatitinkančios temos paskirties, bus šalinamos.

Jeigu visoms klientėms Agneta grąžino skolas, tema bus uždaryta.

Atsakyti