Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 79 tema

QUOTE(klopedija @ 2011 12 08, 23:10)
Neskaičiau nė vienos, bet filmą žiūrėjau. Ir net ne kartą. hihihi.gif  Patiko. Labai gerai suregztas kriminalinis detektyvas. Ir aktoriai nenulaižytais veidais ir charakteriais (turiu galvoj ne holivudiniai tipažai), ir veiksmas neužgožia turinio.  Vienu žodžiu, geras.  thumbup.gif

nieko nieko, bus ir nulaižyti,jau ruošia smile.gif

Papildyta:
QUOTE(zis @ 2011 12 08, 22:58)
Labos 4u.gif

Dabar einu skaityti Abendon "Svetimsales" 3 dalies doh.gif Ale ot, iprotis, jei jau pradejau knygu serija, tai negaliu neskaityti, net jei ir nelabai patinka...

sveikute smile.gif
Va aš irgi skaityčiau tą trečią dalį, jei rasčiau rusišką e-knygą. Ale,matyt, nelabai patiko aniems, nes po pirmųjų dviejų vertimai baigėsi. O pirkti lietuviškų enciklopedinio dydžio tomų nesiryžtu.. ne taip patiko, kad būtų negaila pinigų ir vietos lentynose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 12 09, 08:16)

sveikute  smile.gif
Va aš irgi skaityčiau tą trečią dalį, jei rasčiau rusišką e-knygą. Ale,matyt, nelabai patiko aniems, nes po pirmųjų dviejų vertimai baigėsi. O pirkti lietuviškų enciklopedinio dydžio tomų nesiryžtu.. ne taip patiko, kad būtų negaila pinigų ir vietos lentynose  biggrin.gif

galiu paskolint lietuvišką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 12 08, 19:28)
Brūkšniuk, o kodėl Tu kaskart užsiciklini ties tokiais šlykščiais dalykais?  biggrin.gif

kodėl, kodėl unsure.gif
todėl, kad perskaičius tikrai puikią, gerą, gražią knygą kalbėti nėra ko. Tada aš viską pasilieku sau, ir ilgai dar vaikštau širdyje nešiodamą gėrį.
Bet kai knyga šlykšti ir dar taip išliaupsinta - nervas suima biggrin.gif

QUOTE(klopedija @ 2011 12 08, 22:42)
Čia aš rimtai, jei ką. Tuščia niša.

išmokti norėčiau ir aš. Šiaip sau. O yra kokie vadovėliai? ar kursai? g.gif

Hmm, tiesa, ką gi skautua šiuo metu? ogi nieko (be darbinės literatūros) - tik kas vakarą vaiksis garsiai paskaito po vieną Bruno Ferero istoriją iš 25+1 cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2011 12 09, 10:57)
kodėl, kodėl unsure.gif
todėl, kad perskaičius tikrai puikią, gerą, gražią knygą kalbėti nėra ko. Tada aš viską pasilieku sau, ir ilgai dar vaikštau širdyje nešiodamą gėrį.
Bet kai knyga šlykšti ir dar taip išliaupsinta - nervas suima biggrin.gif

Kazkaip man visai neuzkliuvo g.gif . Siaip as slykstybiu nemegeja, tai jei tik tokiu daugiau pasitaiko, tai praleidziu arba isvis nusveiciu tokia knyga. O Sabaliauskaite susiskaite skaniai.

Skaitau Gerulaicio "Pavesineje su R.Vagneriu" . Tegul Martux su Bruksniuku man atleidzia, bet ploja.gif : Prieplauka, skaityk biggrin.gif Tokiom megejom kaip mes, tikrai pakankamai idomi ir nesunki knyga, praplecianti akirati.
Kaip yra mokslo populiarinimo knygos, taip sita , sakyciau, butu muzikos populiarinimo knyga. Visko daug, viskas gana pavirsutiniska, bet kitaip ir negali buti, jei nori i viena knyga sutalpinti daug istoriju apie daug garsiu muziku. Aisku, viena gera biografija yra zymiai vertingesne, bet man patinka ir sitoks budas susipazinti su tokiomis man profesionaliai neprieinamomis sritimis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamce: 09 gruodžio 2011 - 11:53
QUOTE(Brūkšniukas @ 2011 12 09, 09:57)
išmokti norėčiau ir aš. Šiaip sau. O yra kokie vadovėliai? ar kursai? g.gif
Galima kreiptis čia: http://www.lingua.ka...lm.lt/apie.html
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 12 09, 09:23)
galiu paskolint lietuvišką smile.gif

ačiū smile.gif Jei kada bus koks susitikimas, skolinsiuos smile.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
QUOTE(saintlina @ 2011 12 09, 17:22)
ačiū smile.gif Jei kada bus koks susitikimas, skolinsiuos smile.gif

Vilnietes, primenu, taremes susitikti gruodzio 22d. Kaip visada Pnoramoje Gan bei City. Ar vis dar galit?
Atsakyti
Ir aš kaunietėms primenu!

000054.gif 000054.gif 000054.gif 000054.gif 000054.gif 000054.gif 000054.gif

Kalėdų senelis atvyks 2012 m. sausio 4 d., trečiadienį, po 16 val. į Bernelių smuklę Donelaičio g.

Kalėdų senelio dovana apie 40 Lt.

Meet`e galima dalyvauti ir nesikeičiant dovanomis. mirksiukas.gif

Jei kas nors neprašys Kalėdų senelio dovanos, prašome parašyti "Kalėdų senelio nieko neprašau".

Kadangi reikės užsakyti vietas, prašome registruotis ir mąstyti apie geidaraščius.

Registruojamės iki gruodžio 10 d.

Registruotis gali ne tik kaunietės! mirksiukas.gif

000054.gif 000054.gif 000054.gif 000054.gif 000054.gif 000054.gif 000054.gif

Taigi!

Klopedija
Gemma
prieplauka
Dolitlė
Brūkšniukas
Mamce
groovy (tikriausiai)
martux
Gintarelia

Ar nieko nepraleidau? g.gif

Atkreipkit dėmesį, kad Gruodžio 10 jau rytoj. biggrin.gif

Reikės užeit į Bernelius vietas užsakyti. Tai gal ta proga susitinkam ateinantį trečiadienį? mirksiukas.gif
Papildyta:
P.s.
Ar galėtume paprašyti, kad gerąja Kalėdų fėja šįkart pabūtų Forget? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 09 gruodžio 2011 - 16:41
QUOTE(Mamce @ 2011 12 09, 12:52)

Skaitau Gerulaicio "Pavesineje su R.Vagneriu" . Tegul Martux su Bruksniuku man atleidzia, bet ploja.gif : Prieplauka, skaityk  biggrin.gif Tokiom megejom kaip mes, tikrai pakankamai idomi ir nesunki knyga, praplecianti akirati.

aciu uz rekomendacija 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(klopedija @ 2011 12 09, 17:44)

Reikės užeit į Bernelius vietas užsakyti. Tai gal ta proga susitinkam ateinantį trečiadienį?  mirksiukas.gif

as niekaip negaliu verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(prieplauka @ 2011 12 09, 17:30)
as niekaip negaliu  verysad.gif  verysad.gif
Kada gali? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 09 gruodžio 2011 - 18:24
Bandau įveikti savo tingėjimą rašyti. doh.gif
Prieš porą savaičių perskaičiau David Lodge Mintijimus. Tiesmukai naršomas "jos" jausmų/literatūrinis ir "jo" proto/technologijų pasaulis. Šie pasauliai vienas kitą ir traukia, ir stumia, kas sąlygoja pusiausvyrą. Ją pažeidus ir pernelyg suartėjus, įvyksta atmetimas, santykių griūtis. Kitaip sakant, veiksmas lygus atoveiksmiui. Įdomiai išreikštame sąmonės ir pasąmonės sraute analizuojamos amžinos meilės, ištikimybės, vienatvės, mirties, sielos buvimo-nebuvimo temos. Nežiūrint moksliškai struktūriškos formos, knyga sukelia sentimentus. Kuo tai pasireiškia?.. Veikėjai atsiskleidžia, apnuogina savo sielą:

... garsiai išsakydamas savo slapčiausias mintis jautiesi labai pažeidžiamas ir nesaugus, turi būti tikras, kad niekas negali nieko išgirsti...
- Bet jūs pripažįstate, kad mes turime minčių, kurios yra privačios, slaptos ir žinomos tik mums patiems.
- O, taip.
- Ir sutinkate, kad tai, ką šiuo momentu, mirkdama karštame vandeny po žvaigždėmis patiriu aš, yra ne visai tas pats, ką patiriate jūs?
Sakoma, kad į skerdyklą atvežti gyvūnai jaučia artėjančią lemtį - (...) tikriausiai užuodžia kraujo kvapą daug anksčiau, nei pajunta žmogaus šnervės, o gal būt jie užuodžia ir savo pirmtakų siaubą. Bet nesupranta, kodėl šitaip kankinasi; bijo mirties nežinodami, kas tai yra. Mes esame vieninteliai padarai, kurie žino ir, pasibaigus kūdikystei, žino visą laiką. Ar tai ir yra toji siaubinga savimonės kaina?

Turima minty, kad už sielą ir protą žmogus moka mirties žinojimu ir neišvengiamos baigties baime.

Puiki knyga intelektualios prozos mėgėjoms. Ją perskaičius nusipirkau ir anksčiau leistą Terapiją
LLL pagal Darių Pocevičių. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 12 07, 22:56)
Žiauriai užsikabinau už Пётр Вайль. Radau jo štai ką: http://lib.ru/PROZA/...GENIS/genij.txt
O "Стихи про меня" nerandu. Galvoju, neblogai būtų turėti knygą, nes vienu ypu perklausyti įrašą mažiausiai nepagarbu.  unsure.gif  Ten tieeeek paprastų genialių minčių, kad kvapą gniaužia.

http://lib.rus.ec/b/332417/read
Gero skaitymo! 4u.gif
Saintlina, idomiausia, kad ne visai taip buvo, ketvirta dali jie isverte mirksiukas.gif http://lib.rus.ec/b/115866/read
Beje, pamaciau, kad jau yra galimybe parsisiusti ir trecios dalies pirma puse http://lib.rus.ec/b/331894 tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo langana: 09 gruodžio 2011 - 21:18