QUOTE(tutele @ 2012 01 03, 15:05)
Sudominot nesvietiskai!
Smagu,kad sudomino
QUOTE(giluze @ 2012 01 03, 15:48)
Jau kaip suviliojai... Neišlaikiau ir pasiėmiau iš bibliotekos

.
Gera knyga

Vau net nustebau,kad radai ją bibliotekoje.Vakar buvau Mickevičiaus bibliotekoje.Iš naujesnių nieko neradau,net liūdna pasidarė, išėjau nusiminusi.Visos taip nutriušusios pasirodė.Karoliniškių bibliotekoje,kažkaip atrodo vistiek galima rasti naujesnių.O tu kokioje radai ir kokiam mieste?
Man šioje knygoje dar patiko kaip leidėjai kai kurie atsiliepė pirmą kart apie nemirtingais tapusius kūrinius.Pav Apie Prusto"Prarastojo laiko beieškant" rašė"Gal aš ir ribotas žmogus, bet niekaip negaliu suprasti,kodėl reikėjo skirti trisdešimt puslapių aprašinėjant, kaip žmogus vartosi nuo šono,ant šono negalėdamas užmigti."
O apie Orvelo "Gyvulių ūkį" "Jungtinėse valstijose neįmanoma parduotiistorijos apie gyvulius". Ai dar ten rasi nemažai šypsenas keliančių nesąmonių.Lauksiu tvo atsiliepimo ir parašyk kas labiausiai patiks ar nepatiks:mirksiukas:
O dabar mano 2011 m ataskaita
Praitais m.perskaičiau 33 knygas iš kurių viena rusiška
Labiausiai patikusios, įstrigusios, įsiminusios
Chesterfield "Laiškai sūnui"
Yann Martel "PI gyvenimas"
Jean-Claude Carriere , Umberto Eco"Nesitikėkite atsikratyti knygų"
Sanajev "Pochranite menia za plintusom"
R.David Precht Kas aš esu irgi nustebinusi, kad lengvai įdomiai ir įtraukiančiai parašyta knyga apie žmogaus pažinimą ir filosofiją,susietą su moksliniais atradimais.Rekomenduočiau net nemėgstantiems filosofijos.Citatų mėgėjoms.
Viktoras Gerulaitis "Pavėsinėje su Richardu Wagneriu"
Kitos patikusios
Somerset Maugham "Viską sudėjus"
Gan Chingjian "Dvasios kalnas"
Kozlov "Ežiukas rūke"
Michel de Motaigne "Esė"
Dai Sijie "Balzakas ir kinė siuvėjėlė"
C.Ruiz Zafon "Angelo žaidimas"
P.Jurkevičius "Staltiesės ritmu"
T.Morison "Sula"
S.Oksanen "Valymas"
M.Starkus "Tuk,tuk ,Indija"
Metų šokas, kliedesiai ir truputi tiesos
Valerie Solanas "Vyrų išnaikinimo manifestas"
Nuvylusios
"Diena ,kai aš palikau savo žmoną"( tikėjausi kažko daugiau,tokia šeip sau pasirodė)
nuograužų net nepamenu.
Tiesa kai kurių knygų neperskaičiau,bet jas tikrai dar skaitysiu,nes paprasčiausiai buvo nemažai laiko,kai iš vis negalėjau nieko skaityti.
Marakeš Šantaramo dar nepasigedai.

Žinai,aš jos nebaigiau, bet manau,kad nusipirksiu ją savo,o tavo grąžinsiu.Taigi kurią diena galim susibėgt.
Shusha nepaprastai tau dėkoju, kad pasiūlei ir paskolinai tokią gerą knygą.Apie ją jau anksčiau buvau girdėjusi daug gerų atsiliepimų,todėl Pi gyvenimo nenuominavau kaip metų atradimas.Tavo dėka ją prisiverčiau perskaityti ir labai patiko ši knyga.Ilgą laiką ji pas mane gulėjo ,kol sąžinė užgraužė ir nutariau ją pagaliau pradėti skaityti.Ir mane ji patraukė nuo pirmų puslapių

Dabar misliju kaip čia tau ją gražinti greičiau.Centre neplanuoji būt kada kitą savaitę.
Papildyta:
QUOTE(daite @ 2012 01 04, 01:35)
Su Naujaisiais, mielosios knygės!
Ačiū, Pajauta. Tikriausiai eisiu jos ryt ieškoti.
P.S. Tik pavadinimą patikslinsiu: "
Nesitikėkite atsikratyti knygų".
P.P.S. Skaitau dabar šios knygos ištraukas:
http://www.bernardin...i-knygu-i/71279
Ui sliapiuosi po lapais

net pavadinime klaidą įvėliau.Tokiai knygai neatleistina.Gerai, kad parodei,pabaksnojei pirštu, nes mintyse vienaip, o rašau kitaip.Ką reiškia kai naktinėji, net su keturiom akim nematau.
O gerai užrodijai reik ir man ten paskaityti prieš miegą.
P.S>Gaila toli randiesi,paskolinčiau
Na ir ataskaitų pasipylė.Ryt pasistengsiu parašyt ką jau įsitrauksiu į must read
Daite,
o aš pažįstu A.Petraitytę, teko bendraut.Ji dažnai dalyvauja Nidoje T.Mano festivalyje.