Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 79 tema

QUOTE(Mamce @ 2011 12 13, 12:44)
Jei jau perskaitei, gal galetum paskolinti ir man? 

Gerai. Atnešiu į ketvirtadienio susibėgimą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2011 12 13, 21:23)
Tada braukiu iš geidaraščio. g.gif 
000054.gif
Tai gal jau naująją Erlicko skaitai?
Jei norėsi, kada nors paskolinsiu. mirksiukas.gif
000054.gif
Taip. didis.gif
Atsakyti
Žiūriu geidžiamiausia kalėdinė dovana "Brandos amžius". Ir aš noriu g.gif
Atsakyti
Klopedija, as irgi Siskinu susidomeju. Siandien iskart dviejose vietose apie ji paskaiciau. Cia rasi ir kitus jo kurinius http://lib.rus.ec/a/11302
O kol kas klausausi Дмитрий Быков "Орфография". 1918-uju Rusija. Keiciasi valdzios viena po kitos. Bolsevikai nutare atsaukti rasybos taisykles. Vietomis nuobodoka, vietomis absurdiskai linksma.
Paziurejau pernykscius naujametinius pazadus: knygas zymejausi tik pusmeti, bet angliskai ir skaitau, ir visa Hari Poteri isklausiau. Zodziu, visai neblogai cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo langana: 13 gruodžio 2011 - 21:56
QUOTE(langana @ 2011 12 13, 21:48)
Klopedija, as irgi Siskinu susidomeju. Siandien iskart dviejose vietose apie ji paskaiciau. Cia rasi ir kitus jo kurinius http://lib.rus.ec/a/11302
Ačiū. aciuks.gif
Pradėjau klausyti "Письмовник", labai patinka. Forma paprasta: jis armijoj, ji namuose, vienas kitam rašo ilgus, šiltus laiškus, pasakoja vaikystės įspūdžius, slapčiausius prisiminimus. Bet netikiu šita įžangine idile, kažkas turi būti dramatiško... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 12 13, 21:39)
Žiūriu geidžiamiausia kalėdinė dovana "Brandos amžius". Ir aš noriu  g.gif

man baisiai idomu stebeti reiskini, kaip kiekvienais metais kokia nors viena knyga islenda daugumoje geidarasciu cool.gif pernai pamenu labai populiarus noras buvo "Chazaru zodynas"

bandysiu ir as 4dieni prisijungti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemma: 13 gruodžio 2011 - 22:16
QUOTE(Dolitlė @ 2011 12 13, 22:28)
Gerai. Atnešiu į ketvirtadienio susibėgimą.  4u.gif

Stengsiuosi atbegt, bent trumpam.
Atsakyti
aš irgi tikuosi - bent vyno taurei biggrin.gif
Atsakyti
tiek daug emociju del "Silva Rerum II" g.gif turbut reiks pastumeti sia knyga i sarasiuko pradzia, nes jau ir linkomanijoje radau. Nors tai man butu trecia knyga per paskutinius menesius, kur gvildenama maro tema...

Nesuzavejo Ian McEwan "Atpirkimas" ir "Sestadienis". Nors graziai, issamiai raso, bet truputi nuobodu, todel liko nuograuzomis...

Uz tai Albert Camus "Maras" taip itrauke, kad net visas kitas knygas atidejau. Nors tema ne is maloniausiu, bet lengvai skaitesi apie geruma, zmones suvienijusia kova su blogiu ir beprasmiais ivykiais. Vien ko verta maro metafora. Reikes butinai ir kitas sio rasytojo knygas susirasti.

Dabar pradejau Woody Allen "Nebenwirkungen" (Salutinis poveikis?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sim2002simas: 14 gruodžio 2011 - 12:35
Mielosios, neužmirštam skelbti geidaraščius, nes Kalėdų senelis neateis. tongue.gif Rytoj - paskutinė diena. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 12 13, 19:45)
Tarėmės, tarėmės ir pagaliau susitarėm: (už du prisivalgyti ledų  lotuliukas.gif )  susibėgam ketvirtadienį po 16 val. Bernelių smuklėj, Donelaičio g.  mirksiukas.gif  Kaunietės, kas galit, norit, nors trumpam užbėkit.

Gal net ateisiu biggrin.gif

Seneli Seneli,
aš būsiu netradicinė – noriu kokios nors kulinarinės knygos cool.gif
Išskyrus Oliverio, Beatos, Vysockajos ir „Idėjos švenčių stalui“ blush2.gif
Atsakyti
Matau Bulkutę lens.gif , tikrai Kalėdos artėja. hihihi.gif
Atsakyti