Dėl tų derybų... Man labai lengvai nuleido 500 Lt. Bet aš gal šiek tiek psichologiškai pavariau... Mes dieną prieš op svarstem su M., kokią tą plastiką daryti- pilną ar dalinę. Ir jis man sakė, kad abi nebus tobulos: dalinė dėl odos esančios viš bambos, o pilna dėl rando aukščio. Tada sakau bet kaina skiriasi stipriai, tai jei ir taip ir taip maudymkei ragai, tai net nzn ką daryt. Ir tada........ jau pasakiau, kad gal kainą dar galima paderinti, kad labiau pilnos norėtųsi. Ir iš kart pasiderino

as irgi patariu .
Ingutia, taip svelniai pasiderek.juk supranta galbut jie,kad mamos neturi kalnu pinigu,beto,cia ne krutine daryti-ikainuotas ranku darbas tik.
as tokiu principu gyvenu-nuosirdziai.sesciau (ir sesiu ) ir pasakyciau-priezastis kodel nori op ir kad stabdo finansinis klausymas.ir BUTINAI akis, kaip sreko katinas padaryk!
galvok taip-nu kas tau duos per galva uz pasiteiravima ,anyway tu jo nenuskriausi
kad ir uz 5 gabalus padarytu,juk nesimeto tokios kruvos pinigu,o jiems cia kaip mums salikeli nunerti-pora val ir vsio
mes tikrai linkime gero pokalbio tau ,saulyt
Ingutia, taip svelniai pasiderek.juk supranta galbut jie,kad mamos neturi kalnu pinigu,beto,cia ne krutine daryti-ikainuotas ranku darbas tik.
as tokiu principu gyvenu-nuosirdziai.sesciau (ir sesiu ) ir pasakyciau-priezastis kodel nori op ir kad stabdo finansinis klausymas.ir BUTINAI akis, kaip sreko katinas padaryk!

mes tikrai linkime gero pokalbio tau ,saulyt

QUOTE(trupinelis @ 2012 01 04, 16:56)
tik jau nereikia, su gražiausiom figūrom, per daug nesiskundžiu ja, bet iki titulo "gražiausia" tikrai toli, bet vistiek labai ačiū

Paprasyciau cia nesikuklinti!!!

Alvyda, tikrai viskas kol kas labai graziai gyja, super atrodai, svarbiausia, kad ir toliau taip

QUOTE(ingutia @ 2012 01 04, 22:11)
Jeeetau, kaip jaudinuosi prieš rytdienos pasimatymą
Pasičirškinau soliariume, kad gražesnė K.M. pasirodyčiau 

laukiu Ingutia

oi laukiam laukiam, mes Ingutia laukiam

nu,vis dar laukiam!
gal vakarienes K.M. uzvadino

gal vakarienes K.M. uzvadino

Pinavija Nuostabioji,man kazka rasei? kam trinti,gal kas nepatinka tai zinociau ir pasistengciau but gera

QUOTE(liomi @ 2012 01 05, 16:12)
Pinavija Nuostabioji,man kazka rasei? kam trinti,gal kas nepatinka tai zinociau ir pasistengciau but gera 

ne, bandžiau vieną linką įdėt, bet iškraipo nuorodą, neatsidaro

galvojau,gal negraziai ka parasiau
kur Ingutia
arba naujienos labai geros ir ner kada parasyt mums, arba naujienos...

kur Ingutia

QUOTE(liomi @ 2012 01 05, 17:49)
galvojau,gal negraziai ka parasiau
kur Ingutia
arba naujienos labai geros ir ner kada parasyt mums, arba naujienos...

kur Ingutia

gal dar šiandien ant stalo atsigulė?