Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.11, tęsiam

Dėl tų derybų... Man labai lengvai nuleido 500 Lt. Bet aš gal šiek tiek psichologiškai pavariau... Mes dieną prieš op svarstem su M., kokią tą plastiką daryti- pilną ar dalinę. Ir jis man sakė, kad abi nebus tobulos: dalinė dėl odos esančios viš bambos, o pilna dėl rando aukščio. Tada sakau bet kaina skiriasi stipriai, tai jei ir taip ir taip maudymkei ragai, tai net nzn ką daryt. Ir tada........ jau pasakiau, kad gal kainą dar galima paderinti, kad labiau pilnos norėtųsi. Ir iš kart pasiderino smile.gif
Atsakyti
as irgi patariu .
Ingutia, taip svelniai pasiderek.juk supranta galbut jie,kad mamos neturi kalnu pinigu,beto,cia ne krutine daryti-ikainuotas ranku darbas tik.
as tokiu principu gyvenu-nuosirdziai.sesciau (ir sesiu ) ir pasakyciau-priezastis kodel nori op ir kad stabdo finansinis klausymas.ir BUTINAI akis, kaip sreko katinas padaryk! biggrin.gif galvok taip-nu kas tau duos per galva uz pasiteiravima ,anyway tu jo nenuskriausi biggrin.gif kad ir uz 5 gabalus padarytu,juk nesimeto tokios kruvos pinigu,o jiems cia kaip mums salikeli nunerti-pora val ir vsio biggrin.gif

mes tikrai linkime gero pokalbio tau ,saulyt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 04 sausio 2012 - 23:12
QUOTE(trupinelis @ 2012 01 04, 16:56)
tik jau nereikia, su gražiausiom figūrom, per daug nesiskundžiu ja, bet iki titulo "gražiausia" tikrai toli, bet vistiek labai ačiū blush2.gif

Paprasyciau cia nesikuklinti!!! 4u.gif Atrodai tiesiog wow thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tokie pavyzdziai ikvepia! thumbup.gif

Alvyda, tikrai viskas kol kas labai graziai gyja, super atrodai, svarbiausia, kad ir toliau taip thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 01 04, 22:11)
Jeeetau, kaip jaudinuosi prieš rytdienos pasimatymą smile.gif Pasičirškinau soliariume, kad gražesnė K.M. pasirodyčiau lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Jungiuosi i besijuokianciu gretas laugh.gif thumbup.gif
Atsakyti
laukiu Ingutia 4u.gif
Atsakyti
oi laukiam laukiam, mes Ingutia laukiam alc.gif
Atsakyti
nu,vis dar laukiam! gathering.gif
gal vakarienes K.M. uzvadino biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinavija Nuostabioji: 05 sausio 2012 - 16:08
Pinavija Nuostabioji,man kazka rasei? kam trinti,gal kas nepatinka tai zinociau ir pasistengciau but gera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 01 05, 16:12)
Pinavija Nuostabioji,man kazka rasei? kam trinti,gal kas nepatinka tai zinociau ir pasistengciau but gera  biggrin.gif

ne, bandžiau vieną linką įdėt, bet iškraipo nuorodą, neatsidaro doh.gif
Atsakyti
galvojau,gal negraziai ka parasiau blush2.gif

kur Ingutia g.gif arba naujienos labai geros ir ner kada parasyt mums, arba naujienos...
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 01 05, 17:49)
galvojau,gal negraziai ka parasiau  blush2.gif

kur Ingutia  g.gif arba naujienos labai geros ir ner kada parasyt mums, arba naujienos...

gal dar šiandien ant stalo atsigulė? g.gif
Atsakyti