Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.11, tęsiam

Tai va,kad per tuos vyrus viskas-vakarienes ir pietus,alkoholis pilvai ir odos biggrin.gif
nesioju 10 dydi ir zinau tikrai,kad be op 8 nebusiu,cia apie kelnes,o jei itilpsiu tai ant virsaus pilvas klosis doh.gif zodziu nepatapsiu normali vistiek biggrin.gif taciau kojas ir rankas ir nugara (brrrr) galima pamesti.

Mamyte Ausryte,B dziaugtusi tavim ,net jei storabutum laugh.gif

na ,idekite kas nors foto i albuma,negailekite,leiskit pasidziaugti ir ikvepimo gauti biggrin.gif Ausryte cia ir tave liecia bigsmile.gif
Atsakyti
aš su 58 kg svorio mest nenoriu, bet pasportuot labai reikėtų. prieš op geriau preso nestiprint, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2012 01 06, 13:31)

O kad liomi neoperuos jei daugiau svorio numes tai netiesa, bent jau B labai dziaugias kaskart kad as tokia lieknute  rolleyes.gif

As turejau minty, kad jeigu numes tiek, kad KMI bus per mazas, tada tikrai neoperuos.
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 01 06, 14:53)
aš su 58 kg svorio mest nenoriu, bet pasportuot labai reikėtų. prieš op geriau preso nestiprint, ar ne?

Geriau nestiprint 4u.gif
Papildyta:
Beja, taip iseina, kad as ia storiausia? doh.gif doh.gif doh.gif Reik susiimt!
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2012 01 06, 02:21)
Bet man kilo klausimas del  Jusu daktaro, nes Viksraitis del savo darbo broko yra nepopuliarus. Turim savo temoj mergina, kuria nekaip isoperavo, o is okulistu info tokia, kad po Viksraicio voku pakelimo op., moterys negali uzsimerkti. Taigi, jei Jusm nesukels nepatogumu, gal galetumete ateiti i sia tema: http://www.supermama...;#entry52316224 ir papasakoti savo istorija, taip pat musu albume parodyti foto? Butume labai dekingos ir gal Viksraitis bus reabilituotas g.gif

Sveikos, radau šitą postą kitoje temoje, esu pas S.V. dariusis dvi operacijas, abiem likau labai patekinta.
Visi chirurgai per savo darbo praktiką yra pridirbę "liapsusų", tikrai nežinau nė vieno be nuodėmės smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Marmalade: 06 sausio 2012 - 15:06
Ui,apie dietas prakalbot. Aktualu man dabar. Siaip tai niekad gyvenime neteko ju laikytis. Bet anasyk prisiskaiciau apie ta grikiu dieta,dar liomi cia komentara numete,fotke idejo,tai susigundziau,kad tikrai bandysiu. Ir zadejau nuo nauju metu baigt maitint ir valgyt tik kruopytes. Bet po svenciu susirgo vaikai, mazoji keliasi nakti belenkiek kartu,taip kad dar vis temaitinu ir visos mano dietos vis nusikelia. Na bet po keliu savaiciu pradesiu gal. Noreciau kokius 5kg numesti.

As tik vis neisivaizduoju kaip laikytis dietos turint vaiku,nes isverdi mazei koses,o jei ji nenori valgyt,taigi mamyte rodo kaip niam niam skan biggrin.gif Aisku daug neprivalgai, bet taip po kelis saukstukus ir vistiek priragauji. O jei abu vaikai valgo skirtingu metu ir abi reik vis itikint,kad skanu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 01 06, 13:53)

O jeigu raumenys issiskyre,tai ta presa nelabai ir iseis pastiprint ?ar as netaip suprantu?
Atsakyti
Nesutiko vyras batu pirkti-saldainiais pasiguodziau doh.gif biggrin.gif Leila,nukeliu ir as pirmadieniui biggrin.gif tikiuos ateinanciam laugh.gif

del vaiku ir dietos
mano metuku du vaikai,tai DU BLIUDAI bana doh.gif o amzius toks,kad papusti,paragauti,perkasti.kiekviena kasni beveik doh.gif ir dar abiems.tai as,bet as isskrypus su siais reikalais biggrin.gif ,pasidedavau vandens stikline salia vaiku puodo ir jei palaizau jiems,skalauju burnna,kad nei miligramas i skrandi nenueitu doh.gif blush2.gif apsurdas pagalvojus .bet jokiu ragavimu,nieko,tik grikiai.

dietoj sunkiausios dvi pirmos dienos ,jei sulauki trecios-iveiksi iki galo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 06 sausio 2012 - 22:17
Sveikos mamytes jau pasigrazinusios ir besiruosiancios tai daryti smile.gif Ar priimsite i buri dar viena mamyte kuriai labai aktuali si tema smile.gif Skaitau Jusu pasisakymus ir matau kad kalbat apie nuotrauku albuma kur ir kaip ji galima pamatyti g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 01 06, 22:16)

del vaiku ir dietos
mano metuku du vaikai,tai DU BLIUDAI bana  doh.gif o amzius toks,kad papusti,paragauti,perkasti.kiekviena kasni beveik  doh.gif  ir dar abiems.tai as,bet as isskrypus su siais reikalais  biggrin.gif ,pasidedavau vandens stikline salia vaiku puodo ir jei palaizau jiems,skalauju burnna,kad nei miligramas i skrandi nenueitu  doh.gif  blush2.gif  apsurdas pagalvojus .bet jokiu ragavimu,nieko,tik grikiai.

dietoj sunkiausios dvi pirmos dienos ,jei sulauki trecios-iveiksi iki galo.

Jooo,ziauriai smile.gif As tai manau,kad mano vyresnioji prisiziurejus kaip kad as skalauju burna paragavus maisto,pradetu daryti ta pati. Tai manau sio budo nepraktikuosiu.
Na ka nors sugalvosiu kaip kuo maziau prisiragauti.
Atsakyti
Na ir as nesielgiu keistai nei prie vyro ,nei prie vaiku akiu smile.gif jokiu budu nesiulau elgtis kvailai,o ypac vaikams matant..tiesiog parasiau kaip susikoncentruju, esant priristaI prie maisto.Dar netokiu triuku isgirstum is asiu laugh.gif siaip,tokiais atvejais, tireles vaikiskas valgo laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 01 05, 19:39)
Tai mano diena kol kas 03.12, jei niekas nepasikeis ax.gif Ir laukiu, ir bijau blush2.gif

thumbup.gif

QUOTE(liomi @ 2012 01 05, 20:30)
uzmaciau "Kuno prieziuroje",pirmame puslapyje, kita pilvo tema,pradeta 2006 .ir ten Gebene jau norejo op.tai dabar skaiciuoju-6 metai ir vis dar negali nuspresti ?kaip suprantu maziukas leliukas gime po to,bet va idomu,kad taip gerai viska zinai "nuo..iki" ir vistiek lauki  4u.gif

Niu tai buvau neseniai pagimdzius ir daugiau vaiku nebeplanavau, tad apie op domejausi. Ir aciu Dievui, kad nieko nedariau, matyt nesamoningai nesigavo rimciau pasiplanuot, nes va musu netyciukui neseniai suejo 2 wub.gif O dabar - pati zinai - priaugti kg, kuriuos reikia nusimest, skubet negaliu, nes man nuo dietu negerai buna, nuo paskutines, kurios laikiaus pries metus burnoj zaizdeliu atsirado (Kimo Protasovo dieta) ir gal jau visai nuprotejau, bet ant tiek buvo sokas, kad bus trys vaikai, dabar pagaunu save vis apie 4ta pasvajojant blink.gif doh.gif O pagrindinis dalykas kai jau realiai imu svarstyti apie op yra tas, kad BIJAU blush2.gif Nors va, svori metu graziai, pilates darau, niekur neskubu, man svabu, kad kuno oda graziai trauktusi (apie pilva cia nesneku) ir organizmui soko nebutu ax.gif Nuritinau jau 4kg nuo lapkricio (truputi per sventes atritinau hihihi.gif). Niu tai va rolleyes.gif
Atsakyti
mergaites gal yra kuri op pas ši daktara Audrius Zizliauskas http://www.plastikos...urgas.eu/,kokie atsiliepimai butu ax.gif ,labai noreciau pilvuka pasigrazinti tik nezinau ka rinktis,pas ji ir kaina priimtinesne negu vilniuje kur.
Atsakyti
ar šis Gintaras Karalevičius ,http://www.plastikoschirurgas.lt/?p=titulinis ax.gif
Atsakyti