Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.11, tęsiam

Apie chirurgus, skaiciau krutu plastikos temoje, labai peikia Karaleviciu g.gif Tai jau ir jokia kaina nesuviliotu schmoll.gif
Papildyta:

Pagal pacienciu atsiliepimus, nuotraukas, bent jau as 4u.gif
[/quote]
nu kiek skaiciau labai geri atsiliepimai apie ji,nu nesuprasi kiekvienai skirtingai.uztat cia ir klausiu apie ji gal yra dariusios pas ji ?
Papildyta:
[quote=oveja,2012 01 09, 15:46]
Apie chirurgus, skaiciau krutu plastikos temoje, labai peikia Karaleviciu g.gif Tai jau ir jokia kaina nesuviliotu schmoll.gif
Papildyta:

Pagal pacienciu atsiliepimus, nuotraukas, bent jau as 4u.gif
[/quote]
nu kiek skaiciau labai geri atsiliepimai apie ji,nu nesuprasi kiekvienai skirtingai.uztat cia ir klausiu apie ji gal yra dariusios pas jiar pas Audrius Zizliauskas ?
[/quote]
Atsakyti
pas Zizliauską tai tikrai ne
Atsakyti
Oveja, is cia bendraujanciu daugiausiai dare pas Bagdona ir Maslauska 4u.gif Musu temoje jie labiausiai mylimi biggrin.gif Dar graziai Kaikaris daro 4u.gif Kitu nelabai ir pakomentuosi, nes mazai pavyzdziu 4u.gif
Apie Karaleviciu kitoje temoje buvo neigiamu atsiliepimu, man kadangi nepakeliui, nesigylinau 4u.gif
Atsakyti
Man 2 savaitės bus trečiadienį. Išverdu valgyt, keičiu pampersą, žaidžiu su vaiku, pavalgydinu. Aprankioju šmutkes namuose. Nuskausminamųjų neišgėriau nei tabletės - nereikia man jų. Čia matyt nuo organizmo ir nuo nusiteikimo priklauso savijauta smile.gif Perrišimus irgi pati pasidarau. Žodžiu, jei nepakirstų nuo nugaros vaikštant pakumpus - - jausčiaus sveikutėlė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 01 09, 10:52)

Ir dar.. Gal kvailas klausimas, bet prieš operaciją soliariume degintis galima?

lotuliukas.gif nu Ingutia kaip as tave myliu thumbup.gif

QUOTE(Alvyda @ 2012 01 09, 13:30)
Man 2 savaitės bus trečiadienį. Išverdu valgyt, keičiu pampersą, žaidžiu su vaiku, pavalgydinu. Aprankioju šmutkes namuose. Nuskausminamųjų neišgėriau nei tabletės - nereikia man jų. Čia matyt nuo organizmo ir nuo nusiteikimo priklauso savijauta smile.gif Perrišimus irgi pati pasidarau. Žodžiu, jei nepakirstų nuo nugaros vaikštant pakumpus  - - jausčiaus sveikutėlė smile.gif

Alvyda ,aciu aciu,kad taip sveiksti! man ikvepi drasos thumbup.gif op as nebijau,as bijau vaziuoti su auto is Lt i UK doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif su simta vaiku biggrin.gif

ei kur Leila,gi pirmadienis bigsmile.gif tikiuos nevalgo sumustinio schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 01 09, 20:12)
lotuliukas.gif  nu Ingutia kaip as tave myliu  thumbup.gif

blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oveja @ 2012 01 09, 15:22)
nu bet jei gerai daro tai ar vilniuje ar siauliuose o kaina taip skiriasi  ax.gif 2000lt skirtumas yra didelis.as nesuprantu kaip jus kalbate raidemis blush2.gif .

Viena mergina Kutuce atrodo, daresi pas Karaleviciu mazinima, tai gali jos uzklaust kas ir kaip. Daugiau apie ji negalime nieko pasakyti. Tu paprasyk, kad jis atsiustu savo darbu foto ir pamatysi pati, ar geras specas ar ne. Kaina yra svarbi ir jei daro puikiai, tai as uz tai, kad sutaupyt 4u.gif

QUOTE(liomi @ 2012 01 09, 19:12)

ei kur Leila,gi pirmadienis  bigsmile.gif  tikiuos nevalgo sumustinio  schmoll.gif  biggrin.gif

Valgo vvalgo doh.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif ir ne viena ir net ne du blush2.gif O kur dar kinieciu maistas blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Leila, ka reiskia tavo prierasas prie trecio vaiko? smile.gif

Laba diena.
Atsakyti
Kad atsiųs gerų pavyzdžių, dar nereiškia, kad gydytojas geras, nes neaišku, kokia dalis nelabai vykusių. Aišku, visko gali atsitikti ir labai patyrusiam, kaip ir gali puikiai padaryti mažai patyręs. Bet man labai svarbu eiti pas turėjusį daug patirties ir pas patikrintą. Ne kartą keikiau save dėl taupumo rinkdamasi kirpyklą, ar pirkdama pigesnį daiktą. Kalbant apie sveikatą, pinigų vaidmuo turėtų būti išvis paskutinis. Neabejoju, kad daug kas nudirtų odą dvigubai pigiau, bet turiu būti tikra, kad pasirinkau geriausią variantą, kad kitu (bloguoju) atveju nekaltinčiau savęs dėl kažkokių pasekmių.

O dar noriu paklausti tų, kurios operavotės Kaune. Ar viską duoda, taip, kaip ir parašyta: chalatas, šlepetės, pižama? O rankšluosčiai? Ir ar palatoje yra televizorius?
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2012 01 10, 11:53)
Leila, ka reiskia tavo prierasas prie trecio vaiko? smile.gif

Laba diena.

Ta ir reiskia, bet turbut jau nesirizciau.

QUOTE(ingutia @ 2012 01 10, 15:00)
Kad atsiųs gerų pavyzdžių, dar nereiškia, kad gydytojas geras, nes neaišku, kokia dalis nelabai vykusių. Aišku, visko gali atsitikti ir labai patyrusiam, kaip ir gali puikiai padaryti mažai patyręs. Bet man labai svarbu eiti pas turėjusį daug patirties ir pas patikrintą. Ne kartą keikiau save dėl taupumo rinkdamasi kirpyklą, ar pirkdama pigesnį daiktą. Kalbant apie sveikatą, pinigų vaidmuo turėtų būti išvis paskutinis. Neabejoju, kad daug kas nudirtų odą dvigubai pigiau, bet turiu būti tikra, kad pasirinkau geriausią variantą, kad kitu (bloguoju) atveju nekaltinčiau savęs dėl kažkokių pasekmių.

Na, siaip sis gyd turi daug patirties...
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 01 10, 14:00)
O dar noriu paklausti tų, kurios operavotės Kaune. Ar viską duoda, taip, kaip ir parašyta: chalatas, šlepetės, pižama? O rankšluosčiai? Ir ar palatoje yra televizorius?

O taip biggrin.gif Tik pižama yra seksi naktinukai su skeltuku užpakalyje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2012 01 10, 16:29)
O taip  biggrin.gif Tik pižama yra seksi naktinukai su skeltuku užpakalyje  biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti