Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.11, tęsiam

QUOTE(Katrix @ 2012 01 12, 11:06)
Kai tik galesiu, butinai aprasysiu ispudzius  4u.gif

sėkmės, lauksim su įspūdžiais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 01 11, 22:51)
Alvyda,siandien dvi savaites jau?  bigsmile.gif

ir tau,Ingutia ,du menesiai beliko  bigsmile.gif

Aha, du.. Vakar pagalvojau, kad baisiai jau daug, norėtųsi anksčiau, bet neišeina. Ir finansai, ir dukrytė tegul paauga dar truputį, dar pirmi žingsneliai tik wub.gif Bet baimė kažkur pradingo, bent jau kol kas..

Katrix, labai džiaugiuosi dėl tavęs smile.gif Lauksim su įspūdžiais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2012 01 12, 09:06)
Liomi, koks tu pozytivus zmogus  thumbup.gif Baigiu tave isimyleti  wub.gif

blush2.gif friends.gif

QUOTE(ingutia @ 2012 01 12, 09:21)
Bet baimė kažkur pradingo, bent jau kol kas..

kokia dar baime? laime,vaikiuk! kiek moteru negali to pasidaryti-del sveikatos ,cia liudniausia,del pinigu ,del despotu vyru? as irgi bijojau kiek,bet 1.dirba anestioziologai 2.privaciai -tai ne Skuodo ligonine ,visi susikoncentruos ties tavim 3.niekas dar nuo to nemire ,bent jau is musu sektos biggrin.gif kumsciai padeda ir uznugaris ,jei ka biggrin.gif

CIA KAIP SUPERULTRAMEGAHIPO SHOPINGAS - 2000 (PRIKLAUSOMAI KADA GIMEI) METU PILVAS lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 12 sausio 2012 - 11:39
labas linksmuolės, nu ir duodat jūs čia pletkų lotuliukas.gif biggrin.gif
Katrix - sėkmės, pamiegosi grožio miegeliu ir būsi super duper thumbup.gif
aš aną sav buvau pas M, tai sakė kad korekciją darys kai bus praėję 6mėn, tai balandį ir sakė kad man rami galva būtų dar su lazeriu pašlifuos riebaliukus mirksiukas.gif dar sakė akd randas išplatėjo ri kuo daugiau tepti, tai dar pati savo iniciatyva nusipirkau contratubex. bet vistiek esu be galo patenkinta.
man ta op kažkaip kaip skrnadžio eprrišimo, na taip stengiuosi žiūrėt ką dedu į burną, o rezultatai ir džiugina...niekas mano kaime nžn kad esu pasidarius, sakiau kad buvo bambos išvarža ir plačiai plyšę raumenys, sakaiu akd vos ne ekstra reikėjo op, bet kadangi dar pamečiau kelis kg ir atrodau (bent jau sau) kaip VS modelio šsštos eilės pusseserė, tai girdėjau kaip bobos pletkina, kad va ta turbūt pasitobulino savo figūrą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o man nusispjaut kas ką kalba, reiškais tikria neblogai atordau jai jau tokios kalbos eina. nes kas susitinka tai oi kokia sukūdus, koks veidas sukritęs ir tt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
jau prirašiau apie save kaip kad būčiau savimyla, ne tikrai esu kompleksų maišas ir tt, bet su to pilvo nupjovimu - nupjovė ir nepilnavertiškumą, o jaučiu anesteziologas įlašino pasitikėjimo savimi, nes pirmą kartą gyvenime atrodau sau padoriai, bet netobulai, bet kada gi tam žmogui geria būna blush2.gif
Liomi, kai nusibos savi drabužiai, pasakyk, surengsim aukcioną, daug ką iš tavęs manau perpirksim mirksiukas.gif
savaitgalį buvau biški spa, tai paslapčia pasifotkinau su maudymke (pagalvojau jei kas pamatytų kaip dviejų vaikų motina staiposi prieš veidordį ir bando save visokaisi rakursais nufotkint, tikrai sakytų kad beprotė lotuliukas.gif ). tai įdedu viena pasiroyt kad kelnaitės slepai randą - bet dabar pirmas pirkinys nauajs bikinis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trupinelis: 12 sausio 2012 - 13:40
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 01 12, 15:41)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2012 01 12, 10:06)
Nesupratau is pradziu, kam B rodyti batus, paprastai jam pilvus rodo  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(liomi @ 2012 01 12, 10:24)
turejai omeny tokius  biggrin.gif

schmoll.gif ne, visai ne liomi'tiski laugh.gif Butent, isivaizdavau panasius kaip avatare, plius ilgus, mazdaug virs keliu, su visokiom detalem ir t.t.

QUOTE(Katrix @ 2012 01 12, 11:06)
Laikom, laikom kumscius  thumbup.gif Kai tik galesiu, butinai aprasysiu ispudzius  4u.gif
Kadangi nesinori smulkiai visko cia rasyti, savo albumelyje parasiau kas manes laukia  4u.gif

Sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif Laukiam sugryztancios, kad viskas praeitu sklandziai ir nesunkus butu pooperacinis periodas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gebene @ 2012 01 12, 15:14)
lotuliukas.gif
schmoll.gif ne, visai ne liomi'tiski laugh.gif Butent, isivaizdavau panasius kaip avatare, plius ilgus, mazdaug virs keliu, su visokiom detalem ir t.t.
Sekmes  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Laukiam sugryztancios, kad viskas praeitu sklandziai ir nesunkus butu pooperacinis periodas  4u.gif

ir kad bamba graži būtų laugh.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz palinkejimus 4u.gif
Trupineli, nerealu wub.gif Kokius dar riebalus slifuosi, nieko gi nera bigsmile.gif
O man apetitas kaip tik pagerejo, pora kilu priaugau, cia kas pries op neissekciau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 01 12, 16:17)
ir kad bamba graži būtų laugh.gif

Kokia bus taip ir gerai, kad apskritai nepamirstu naujos susukt lotuliukas.gif Tfu tfu tfu tongue.gif
Atsakyti
Trupinelis tikrai labai graziai atrodo. Vyras kaip tik salia buvo, sakau, ziurek kaip zmones graziai atrodo po operacijos, o tu man negali sukrapstyt 6000lt, kad buciau laimingesne smile.gif
Atsakyti
Tru-pi-ne-li as net mykciot pradejau biggrin.gif JEZAUUUUUUUUUUUUUUU LEDAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

matau geriausiai isleistus 6 gabalus laugh.gif thumbup.gif

nejokia tu sestos eiles pusesere Viktorijom Sekretom,tu ju sese! nu o as mama,visas jas pagimdzius lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 12 sausio 2012 - 17:03
QUOTE(liomi @ 2012 01 12, 16:59)
Tru-pi-ne-li  as net mykciot pradejau  biggrin.gif  JEZAUUUUUUUUUUUUUUU LEDAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

matau geriausiai isleistus 6 gabalus  laugh.gif  thumbup.gif

nejokia tu  sestos eiles pusesere Viktorijom Sekretom,tu ju sese! nu o as mama,visas jas pagimdzius  lotuliukas.gif

oi negaliu lotuliukas.gif
Atsakyti