labas linksmuolės, nu ir duodat jūs čia pletkų
Katrix - sėkmės, pamiegosi grožio miegeliu ir būsi super duper
aš aną sav buvau pas M, tai sakė kad korekciją darys kai bus praėję 6mėn, tai balandį ir sakė kad man rami galva būtų dar su lazeriu pašlifuos riebaliukus

dar sakė akd randas išplatėjo ri kuo daugiau tepti, tai dar pati savo iniciatyva nusipirkau contratubex. bet vistiek esu be galo patenkinta.
man ta op kažkaip kaip skrnadžio eprrišimo, na taip stengiuosi žiūrėt ką dedu į burną, o rezultatai ir džiugina...niekas mano kaime nžn kad esu pasidarius, sakiau kad buvo bambos išvarža ir plačiai plyšę raumenys, sakaiu akd vos ne ekstra reikėjo op, bet kadangi dar pamečiau kelis kg ir atrodau (bent jau sau) kaip VS modelio šsštos eilės pusseserė, tai girdėjau kaip bobos pletkina, kad va ta turbūt pasitobulino savo figūrą

o man nusispjaut kas ką kalba, reiškais tikria neblogai atordau jai jau tokios kalbos eina. nes kas susitinka tai oi kokia sukūdus, koks veidas sukritęs ir tt
jau prirašiau apie save kaip kad būčiau savimyla, ne tikrai esu kompleksų maišas ir tt, bet su to pilvo nupjovimu - nupjovė ir nepilnavertiškumą, o jaučiu anesteziologas įlašino pasitikėjimo savimi, nes pirmą kartą gyvenime atrodau sau padoriai, bet netobulai, bet kada gi tam žmogui geria būna
Liomi, kai nusibos savi drabužiai, pasakyk, surengsim aukcioną, daug ką iš tavęs manau perpirksim
savaitgalį buvau biški spa, tai paslapčia pasifotkinau su maudymke (pagalvojau jei kas pamatytų kaip dviejų vaikų motina staiposi prieš veidordį ir bando save visokaisi rakursais nufotkint, tikrai sakytų kad beprotė

). tai įdedu viena pasiroyt kad kelnaitės slepai randą - bet dabar pirmas pirkinys nauajs bikinis