Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.11, tęsiam

papildomai dar nesimasažavau, nors gydytojas ir šiandien rekomendavo kur pavaikščiot...

Klausiau, kokios būsenos atvykau į operacinę, kad nieko nepamenu smile.gif Sakė ir ant stalo pati užlipau ir pakalbėjau, o išsitrynus atmintis kažkurių vaistų poveikis...
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2012 01 17, 23:20)
nu nežinau, man pilvo presą žyyymiai daugiau skauda, kai po pertraukos pasportuoju  biggrin.gif Nežinau, bet man raumens neskauda.  schmoll.gif

Itarciau, kad nesiuvo, kitaip niekaip sito paaiskinti negaliu.

QUOTE(Dudute @ 2012 01 17, 23:25)
Logika tai logika, tiesiog mes sakom išgyvenimais.. Vienoms skauda, kitoms ne... Ir raumenys lyg pas visas susiūti.. g.gif  4u.gif

arba ne. Arba isrado buda siuti be skausmo.
QUOTE(Katrix @ 2012 01 17, 23:29)
Bet tu idomi kokia  biggrin.gif Jeigu tau ziauriai skauda, tai kuriai neskauda jau melage  blink.gif Jeigu jau tu geriau zinai, skauda man ar ne, tai tikrai be reikalo diskutuoti 4u.gif

Tu irgi idomi, neisiskaitai ka rasau ir teigi, kad vadinu jus melagemis. As tikiu, kad jums neskauda, tiesiog tam turi buti priezastis.
Atsakyti
lotuliukas.gif

Fake operacijos? blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 01 18, 00:34)
lotuliukas.gif

Fake operacijos? blink.gif  blink.gif

Ka reiskia "Fake"? blush2.gif
Atsakyti
atsiprasau ,sava kalba parasiau blush2.gif angl. fake-netikras
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 01 18, 01:18)
atsiprasau ,sava kalba parasiau  blush2.gif  angl. fake-netikras

Taip ir maniau, bet pasitikslinau. smile.gif
Zodziu, jeigu ne skausmingo gimdymo priezastis epiduras, tai ir cia turi buti priezastis.

Kadangi man padarytos dvi pilnos plastikos, galiu pasakyti, kad neskauda kai susiuva apatinius raumenis, bet jei virs bambos tai...
Atsakyti
Matyt mano raumenis tiesiog išpjovė ir tiesiog išmetė, o ne susiuvo, nes jų neskauda biggrin.gif Nes prasiskyrę buvo tik vrš bambos smile.gif Bet užtat gerai atrodo, nes nepraėjus tinimui liemuo jau lieknesnis nei prieš operaciją biggrin.gif

Leila, na tikrai, fantazija tu nesiskundi smile.gif Gal priežastis to skausmo - tavyje? smile.gif Būtų atsakymas. Nes na visos tau aiškina, kad neskauda...
Atsakyti
Laba diena,

planuoju darytis pilvo platikos operaciją, vis paskaitau temą, džiaugiuosi dėl sėkmingai pasigražinusių, smagu, kad jau naujais rūbais rūpinatės bigsmile.gif

Ar nebūtų sunku į AŽ atsiųsti kontaktinius duomenis gydytojų, pas kuriuos operiojatės, ir čia inicialais įvardijate, neatrenku niekaip blush2.gif norėčiau užsirašyti konsultacijai.

Iš tiesų, net nežinau, ar pas mane raumenys prasiskyrę, ar tiesiog nukibęs pilvas žemyn dėl odos g.gif man po pirmojo nėštumo jau taio pasidarė, kai priaugau 30 kg. doh.gif o susitvarkyti norėčiau kuo greičiau (tikliau, seniai jau norėjau, tik dėl tam tikrų priežasčių negalėjau) 4u.gif
Atsakyti
Kaune populiariausi - K. Maslauskas, V. Kaikaris, Klaipėdoj - Bagdonas.
Vilniuj visi nepopuliarūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzigute @ 2012 01 17, 17:18)
Gal parodysi mum savo nuotraukytes pries ir po OP?

Sekanti gulasi styte74. Dar siek tiek daugiau patirties i K.M. bagaza pries mane guldantis ant stalo smile.gif

Katrix ir as tave sveikinu pasigrazinus!! As dvieju op neisdrysau iskart darytis, pagalvojau, kad uzteks gal man skausmo ir vien po pilvo OP.

Sveikos vel smile.gif Taip, as berods sekanti smile.gif antradieni. Na ir uzviriau diskusija apie skausma smile.gif chi chi. Zodziu skaudes. Is labai. Nes man ir po 2 cezariu labai skaudejo. O vargeli. Tuo labiau, kad mano raumenys ir virs ir po bamba gerokai prasiskyre sad.gif aciu visoms aprasiusioms skausmo arba neskausmo isgyvenimus. smile.gif o nuptrauka pries gal ir idesiu, nors. Bus baisoka smile.gif Kaip cia ja ideti? Ir kaip jusiskes paziureti? O seip supoteriaukit uz mane koki potereli kad viskas pavyktu wink.gif
Atsakyti
išsiunčiau instrukciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 01 18, 09:06)
Kaune populiariausi - K. Maslauskas, V. Kaikaris, Klaipėdoj - Bagdonas.
Vilniuj visi nepopuliarūs  smile.gif

Ačiū labai už atsakymą, man Kaune geriausiai ax.gif apie Kaikarį esu girdėjusi daug gerų žodžių, manau, bandysiu ten ir kreiptis 4u.gif

QUOTE(styte74 @ 2012 01 18, 09:11)
Sveikos vel smile.gif Taip, as berods sekanti smile.gif antradieni. Na ir uzviriau diskusija apie skausma smile.gif chi chi. Zodziu skaudes. Is labai. Nes man ir po 2 cezariu labai skaudejo. O vargeli. Tuo labiau, kad mano raumenys ir virs ir po bamba gerokai prasiskyre sad.gif aciu visoms aprasiusioms skausmo arba neskausmo isgyvenimus. smile.gif o nuptrauka pries gal ir idesiu, nors. Bus baisoka smile.gif Kaip cia ja ideti? Ir kaip jusiskes paziureti? O seip supoteriaukit uz mane koki potereli kad viskas pavyktu wink.gif

Sėkmės didžiausios, Styte74 4u.gif
Atsakyti