QUOTE(fenk-ju @ 2011 12 14, 17:59)
Siulyciau gines keisti tol, kol rasi atsakinga zmogu.
As su skausmais irgi pralaukiau kelis metus, nes mano gine sakydavo, kad cia naturalu, kad jei skauda vidury ciklo tai ovuliaciniai skausmai, o jei skauda pabaigoj tai pms skausmai. Net echoskopo nedare, nes nemate butinybes

Ir kai as po vieno skausmo priepuolio nusprendziau pakeisti gine, man atrado didziule endometriozine cista. as buvau jauna, tai buvo mano pirmoji gine, kazkaip nesinorejo keisti, bet jei dabar man kazko nepadarytu arba atsainiai reaguotu, tikrai nueiciau pas kita gydytoja.
Vat man ir nesiseka su tuom ginem, nes vaiksciojau pas viena poliklinikoje, bet pas ja sunku patekti,nes toli vaziuoti ir reikia pastoviai akuseres siuntimo, nes kitaip mokama butu. Ir ji pastoviai man tik cistas gide vaistais.Tai nusprendziau nueiti privaciai, pora kartu apsilankiau pas Eringyte, ji tik melzie pinigus,klausinejo apie asm,gyvenima, tai reikejo pastoviai piminti , ko as cia etajau. Ir sakau, man sona paskauda kartais.Bet ji man rado bacilu, sakau, o cistos nera, tai tada dar karta ilindo,sako yra ir nemaza, bet ji netrugdo, visoms jinai yra. Pastojau, bet pasidziaugiau savaite, kai susiskambinau su E. tai ji vis sake kad apsigimimas, nes tik nuo ju taip ivyksta. Tai biegau nuo jos kuo toliau. Persirasiau i kita poliklinika, cia man irgi pasake cista netrugdo, o taip viskas gerai. Tik laukti, ir is lankstinuku prirase vitaminus gerti. Man drauge patare apsilankiti pas gine is VGN, nes ji lankesi ten visa nestuma ir jos siesuo po persileidimo. Tai vat nubiegau ir as ten,pas ju gine, ir man iskart pasake reikia LP, greiciausiai bus ENDOMETRIOZE, nes cista pakankamai didele ir su sienele.
Tai va laukiu mmm. Ziuresiu po ju sutaps giniu nuomones ar ne, ir reikes isvadas daryti.