irmuse, rausva debesele aciu uz issakytas mintis...

kai skaitai jas atrodo galvoj sviesiau...
Fenk-ju..jetau kaip iki skausmo viskas pazystama..arodo kartais balansuoju ant bedugnes krasto..ir tas mane gasdina..o dar ta nuotaiku kaita..kai viena akimirka dainuoji, o kita jau verki..labiausiai noriu susiimti del saves ir SB..jam sunku tokia mane matyti..maziausiai noriu, kad tai pakenktu musu santykiams...bet apsimetineti pries brangu zmogu irgi nenoriu...
dar vakar kaip tycia...isijungem ziureti filma..pasidarem arbatos, pyragiuko su ja..smagiai leidom laika..filmas apie tai kaip vaikinas draugauja su mergina, kuri buvo istekejus..bet ne tas esme..esme, kad filmo pabaigoje ji tam vaikinui prisipazysta jog negali tureti vaiku, todel jos vyras ja paliko..nu blyn..filmas tik..smulkmena..bet net pati nepajutau kaip apsiverkiau..geda but tokiai myznei
Papildyta:
QUOTE(sanzile @ 2012 01 02, 15:50)
Bandziau issivaizduoti, kaip butu NEAPSAKOMAI malonu ziureti, kaip su tavuoju vaikeliu taip uzsiima, zaidzia.. ech

O ir labai gailiuosi, kad laikas eina, norisi kad vaikeliu pasidziaugtu dar sveika ir jauna mano mama

Gaila butu matyti jog tas dziaugsmas isreiskiamas tik tiek kiek galimybes leidzia..
Aj, nu bet ka darysi.. As jau pripratau, tuo duotuoju momentu pasvajoju, o paskui stengiuosi nesigrauzti, pavargau per tiek laiko ir pripratau prie esamos situacijos
as irgi daznai isivaizduoju...kaip pamatau II, kaip pranesu jam..kaip vaikstineju su pilviuku..kaip mano vaikiukas guguoja, tiesia i mane rankytes..jo pirmuosius zingsnius..aisku tokios mintys tik dar labiau varo i nevilti..labai tikiuosi, kad sita liudesio stadija baigsis..noriu ir as priprasti..i viska ziureti racionaliai, tvirtai..su tikejimu, kad vistiek ateity viskas bus gerai..