QUOTE(Renata_Bo @ 2011 12 18, 02:43)
Tai ne tiesa. Tiek pat bedu o gal net ir maziau. Uzkalkeja visi mechanizmai koks skirtumas pastatomas ar pakabinamas, jug ir ten ir ten be problemu viskas issiima jei reikia isvalyt ar pakeist mechanizma. Bakalis nerasoja, plaut jo nereikia ir grindys kaip plaut patogu, nereikia su dantu sepeteliu aplink klozeta keturiom stovet. Na ir graziau atrodo man. As jau pabandziusi pakabinama, pastatomo jau nedeciau.
Papildyta:
P.S beje perkant bet koki klozeta ir neturint filtru, nesvarbu ar klozetas pakabinamas ar pastatomas gerai butu pasidomet kaip reaguoja mechanizmai i kalketa vandieni, vieni pernesa gerai kiti blogiau. Ta pati istorija su kranais, duso termostatais.

Aš dabar ir dairaus tokio. Nu man dėl jų funkcionalumo net nekyla minčių. Bet kai čia paskaičiau atsiliepimus, tai truputuką išsigandau.

O kokios jūs firmos nusipirkę? Perkant į ką reikėtų atkreipti dėmesį? Mačiau, kad nuleidimo mygtukai būna metalic spalvos, o kiti balti. Manau, kad ant metalic spalvos labai jau liktų pirštų anspaudai.

Atsiprašau, kad aš gal varau ne į temą, bet kažkaip nerandu kitos temukės paskaityti atsiliepimams. Nes nuėjus ir klausant konsultantų viena, o klausant vartotojų kita.