Įkraunama...
Įkraunama...

Tualetas su bakeliu sienoje

Va jau gerai. Tai kai grįšit namo, imkit kokį nors fotografuojantį daiktą ir įkelkite nuotrauką, o jau pažiūrėsim kas ir kaip.
Atsakyti
QUOTE(acteeno @ 2012 01 09, 10:36)
Viega turi pneumatikos? Kažkas naujo. Nesiginčiju,

Matot as su katalogais reikalu neturiu nes ne is to duona valgau, bet zinau kad yra nes staciau, na o kaip skylute gali but mazesne nei kakutis, elementariai jei zmogus tustinasi stambiau nei....net nezinau kaip jum atsakyti i toki idomu klausyma... blush2.gif Labai idomu kaip rasot slapimas ir lapelis, na nezinau nezinau bet dar neteko matyti tokiu ciudu kad vieno lapelio pakaktu, net geriausios kokybes tualetke vieno lapelio nepakanka. Nemanau kad cia verta gincytis, mano nuomone tokia, jusu kitokia, o Statoile tenka apsilankyti , kaip ir stebeti ten uzsikimsusius klozetus, nors ten tiek visko buna primesta kad man atrodo ten ir visatos dydzio skylute nepadetu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata_Bo: 10 sausio 2012 - 21:24
QUOTE(Renata_Bo @ 2012 01 10, 20:49)
Matot as su katalogais reikalu neturiu nes ne is to duona valgau, bet zinau kad yra nes staciau, na o kaip skylute gali but mazesne nei kakutis,  elementariai jei zmogus tustinasi stambiau nei....net nezinau kaip jum atsakyti i toki  idomu klausyma... blush2.gif Labai idomu kaip rasot slapimas ir lapelis, na nezinau nezinau bet dar neteko matyti tokiu ciudu kad vieno lapelio pakaktu, net geriausios kokybes tualetke vieno lapelio nepakanka. Nemanau kad cia verta gincytis, mano nuomone tokia, jusu kitokia, o Statoile tenka apsilankyti , kaip ir stebeti ten uzsikimsusius klozetus, nors ten tiek visko buna primesta kad man atrodo ten ir visatos dydzio skylute nepadetu. smile.gif

Statėt? Tai Jūs montuojate, projektuojate?

Atsakyti
Montavimas, projekvavimas - vandentekio, nuoteku ir sildymo sistemos.
Atsakyti
Pabandžiau pafotografuoti telefonu, visgi dėl gipso, rodosi, pamelavau.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2012 01 11, 20:38)
Montavimas, projekvavimas - vandentekio, nuoteku  ir sildymo sistemos.

Pagarba:) O Jūs iš kokio miesto, gal mes kartais pažįstami?

QUOTE(ptashka @ 2012 01 11, 21:29)
Pabandžiau pafotografuoti telefonu, visgi dėl gipso, rodosi, pamelavau.
user posted image

user posted image

Viega EcoPlus rėmas su WC Ideal Standard Small.

Dabar koks tas aukštis? Gal jis standartinis (41-43 ties sedyne nuo grindų) tik Jums nepatogus? (nors nuotraukoje kaip ir akivaizdžiai matosi, kad aukščiau kaba, spėju dėl kanaleikos). Rėmo aukštis ties viršutiniu skersiniu turėtų būti apie 113 cm. Jei yra daugiau - rėmas pakeltas ant ištraukiamų kojų. Tuomet, jei norite žeminti, WC teks nuimti, tada žiūrėti ant kurių skylių jis pakabintas. Naudokitės šiuo brėžiniu http://www.jaukurai....2/539003_z2.png. Jei yra laisvos žemesnės skylės, galima kabinti ant jų. Tiesa, modifikacijų tokiu atveju prireiks. Lengviau perkabinti patį rėmą (jei tik kanalizacija tai leidžia padaryti), jei jis pats buvo paaukštintas ištraukiamom kojom.

Šitoks darbelis įkandamas nagingam vyrukui. Jei vyrukas nenagingas, geriau pakviesti montuotoją.

P.S. Jei sėdėjimo aukštis didesnis nei standartinis ir kabinant Jūsų niekas dėl to neklausė... kviesčiau tą patį montuotoją, kuris montavo:)
Atsakyti
QUOTE(acteeno @ 2012 01 12, 08:44)
Viega EcoPlus rėmas su WC Ideal Standard Small.

Dabar koks tas aukštis? Gal jis standartinis (41-43 ties sedyne nuo grindų) tik Jums nepatogus? (nors nuotraukoje kaip ir akivaizdžiai matosi, kad aukščiau kaba, spėju dėl kanaleikos). Rėmo aukštis ties viršutiniu skersiniu turėtų būti apie 113 cm. Jei yra daugiau - rėmas pakeltas ant ištraukiamų kojų. Tuomet, jei norite žeminti, WC teks nuimti, tada žiūrėti ant kurių skylių jis pakabintas. Naudokitės šiuo brėžiniu http://www.jaukurai....2/539003_z2.png. Jei yra laisvos žemesnės skylės, galima kabinti ant jų. Tiesa, modifikacijų tokiu atveju prireiks. Lengviau perkabinti patį rėmą (jei tik kanalizacija tai leidžia padaryti), jei jis pats buvo paaukštintas ištraukiamom kojom.

Šitoks darbelis įkandamas nagingam vyrukui. Jei vyrukas nenagingas, geriau pakviesti montuotoją.

P.S. Jei sėdėjimo aukštis didesnis nei standartinis ir kabinant Jūsų niekas dėl to neklausė... kviesčiau tą patį montuotoją, kuris montavo:)

Na pamatuosiu, ar standartinis, gal tikrai tik man per aukstas, o siaip normalus smile.gif Bet kokiu atveju kviesciausi meistrus, kurie ji kabino, siaip pretenziju neturiu, viskas padaryta puikiai, tik va matyt nesukontroliavau cia smile.gif
Na, blogiausiu atveju, siek tiek paaukstes grindys dedant plyteles dar.
Atsakyti
QUOTE(acteeno @ 2012 01 12, 10:44)

Is Vilniaus, bet dirba ir kituose miestuose.
Atsakyti
Mielieji, prašau parekomenduokite santechniką, kuris galėtų suremontuoti pakabinamą klozetą. Nuleidžiant vandenį pas mane pradėjo bėgti vanduo iš tos vietos, kur klozetas susijungia su siena sad.gif Aš pati tik dabar supratau, kad tas mygtukas apskritai nusiima, per 6 metus nebuvau atidarius.. Pati tikrai nenoriu iš ten nieko išiminėti smile.gif Ech, kaip sakoma "technika v rukax dikaria". Pats klozetas pas mane Duravit, o ant mygtuko parasyta Vega, o rėmas - neįsivaizduoju... Iškviečiau santechniką, bet jis, matyt, pats pirmą kartą matė pakabinamą klozetą, dar pabandė ji išlupti iš sienos, juokas pro ašaras... Pamatė, kad taip lengvai neišlups, ir išėjo... doh.gif
Atsakyti
Neparaset kur randates
Atsakyti
Mmmm, jo, mielai padėtume, bet o kur Jūs esate?
Atsakyti
Aciu, jau viskas pataisyta smile.gif Pasirodo, viskas yra daug paprasčiau su tų pakabinamų klozetų taisymu, negu aš galvojau - nereikėjo nieko griauti, viskas gražiai nusiėmė ir dabar toliau laiminga naudojuosi mirksiukas.gif
Atsakyti