QUOTE(edta @ 2012 03 07, 16:42)
sveikos! gal yra merginu, kurioms teko susidurti su destytoju evaldu racicku, labai noreciau isgirsti atsiliepimu, kadangi tik siandien suzinojau, jog buvo pakeistas mano vadovas ir paskirtas jis. aciu
Kaip dėstytojas jis nebuvo labai malonus žmogus. Mūsų grupei prieš 2 metus dėstė finansų pagrindų praktiką, tai kabinėdavosi prie visko, kas tik įmanoma ir labai mėgo rodyti savo valdžią mėtydamas juokelius apie tai, koks jis protingas, o mes - kokie kvaili. Ir jo vertinimo sistema buvo ne pagal atliktą darbą, o pagal tai, kad jį atliko, žodžiu pažymį nulėmė ar tu jam patinki ar ne. Fui, net nupurto prisiminus...
QUOTE(silweriuke @ 2012 03 07, 13:48)
Kaip dėstytojas jis nebuvo labai malonus žmogus. Mūsų grupei prieš 2 metus dėstė finansų pagrindų praktiką, tai kabinėdavosi prie visko, kas tik įmanoma ir labai mėgo rodyti savo valdžią mėtydamas juokelius apie tai, koks jis protingas, o mes - kokie kvaili. Ir jo vertinimo sistema buvo ne pagal atliktą darbą, o pagal tai, kad jį atliko, žodžiu pažymį nulėmė ar tu jam patinki ar ne. Fui, net nupurto prisiminus...
nu taip pasisekti tik man ir galejo

QUOTE(edta @ 2012 03 07, 17:04)
O gal bus viskas gerai, gal patiksi

QUOTE(zuasta @ 2012 03 07, 15:07)
tai as tikiuosiu, o idomu kokios jam patikdavo

QUOTE(edta @ 2012 03 08, 15:01)
Man atrodo nera ko tau taip jaudintis - viena yra buti studente paskaitoje, visai kas kita buti destytojo priziurima bakalauro darba rasancia studente.

Sveikos, gal kuri turite iš mokesciu ir amokestinimo, teorijos konspektus ir uzdaviniu pavyzdzius. Idomu kokie klausimai koliokviume buna. Ar labai sunkus sio dalyko atsiskaitymai?
QUOTE(dinciuka @ 2012 03 11, 13:54)
Sveikos, gal kuri turite iš mokesciu ir amokestinimo, teorijos konspektus ir uzdaviniu pavyzdzius. Idomu kokie klausimai koliokviume buna. Ar labai sunkus sio dalyko atsiskaitymai?
Pernai turėjau šį dalyką, tai galiu pasakyti tik tiek, kad bent jau mums per koliokviumą leido naudotis savo konspektais ir uždavinių sprendimais, o apsigynus kursinį, jei jį įvertina 10 balų, atleido nuo egzamino

QUOTE(silweriuke @ 2012 03 11, 13:08)
Pernai turėjau šį dalyką, tai galiu pasakyti tik tiek, kad bent jau mums per koliokviumą leido naudotis savo konspektais ir uždavinių sprendimais, o apsigynus kursinį, jei jį įvertina 10 balų, atleido nuo egzamino 

o tu dieniniam? pas mus tai kolis tik is teorijos, o egzas tik uzdaviniai.
Sveikos, norėjau paprašyti, kad pasidalintumėt patirtim su specializacijom
Esu antrakursė ekonomistė, dieniniam skyriui. Konkrečiai domina tarptautinė prekyba, finansai, apskaita
Kokie dėstytojai, ar įdomu, sunku? Ir gal kuri esat gretutines studijas pasirinkusi, kokie atsiliepimai?

QUOTE(edta @ 2012 03 07, 18:04)
nenusimink, Edita,man irgi nepasiseke su bakalaurinio vadove, kaip ir Sonatai (cia raso Kristina, grupioke)