Įkraunama...
Įkraunama...

KTU

QUOTE(astina80 @ 2011 12 13, 14:22)

Sveikos, merginos, nebuvau praeitoje paskaitoje, darbo neparasius ir nesigynus, aisku  blush2.gif  Gal galit pasakyti, kodel ilgai laukti rezultatu??? Si sestadieni nebus paskaitos???

Nepamenu apie kokią paskaitą čia rašiau.... Komunikacijų berods? g.gif Įvertinimų jau sulaukėm - lyg ir žadėjo ilgiau užtrūkt cool.gif . Šį šeštadienį ginsis kas nesigynė praeitą šeštadienį ir bus paskaita mirksiukas.gif
Atsakyti
Supratau... Ar labai priekabiai vertino? Jau tokia rusti man ta destytoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astina80 @ 2011 12 14, 08:46)
Supratau... Ar labai priekabiai vertino? Jau tokia rusti man ta destytoja smile.gif

Šiaip per pristatymą nustebino ji sakyčiau - vis paaiškindavo gražiai kas negerai, kaip reiktų pristatinėt... Dėl vertinimų sunku ką pasakyt nes sistemoje matai tik savo pažymį - mums pažymio nepagailėjo smile.gif
Atsakyti
Baltai pavydziu, kad jau praeity atsiskaitymas... Manes sis dziaugsmas dar tik laukia blink.gif Ar butu per didelis prasymas atsiusti darbo pavyzdi??? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astina80 @ 2011 12 14, 10:48)
Baltai pavydziu, kad jau praeity atsiskaitymas... Manes sis dziaugsmas dar tik laukia  blink.gif Ar butu per didelis prasymas atsiusti darbo pavyzdi???  blush2.gif  ax.gif

Tikrai per didelis... cool.gif
Atsakyti
Suprantu 4u.gif Aisku, nesiruosiau jo kopijuoti. Zymiai lengviau rasyti, kai turi pavyzdi pries akis. Bet kai tiek darbo idedi, nelabai norisi kitam atiduoti. Ko gero, pati ir neduociau. Bent jau ne po savaites biggrin.gif Tik pabandziau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(astina80 @ 2011 12 14, 13:28)
Suprantu 4u.gif  Aisku, nesiruosiau jo kopijuoti. Zymiai lengviau rasyti, kai turi pavyzdi pries akis. Bet kai tiek darbo idedi, nelabai norisi kitam atiduoti. Ko gero, pati ir neduociau. Bent jau ne po savaites  biggrin.gif  Tik pabandziau blush2.gif

Va būtent darbo įdėta daug ir dalint visiems kas paprašo tikrai neturiu noro, juo labiau darbas darytas ne mano vienos... O ir šiaip dar turiu ką pašefuot iš 4 kurso studenčių ax.gif
Atsakyti
1. Apskaičiuokite funkcijos y=8x3-15x elastingumą kintamojo x atžvilgiu taške x=2
2. Gaminamos produkcijos bendrųjų kaštų K priklausomybė nuo jos kiekio x išreiškiama funkcija K=K(x). Apskaičiuokite ribinius kaštus K’(x) ir Ex(K), kai K(x)=4(3x-4)2+2x3 ir x=3

Gal kas galetu ispresti situos uzdavinukus labai reiki,o pati tikrai nemoku neisspresiu sad.gif
Papildyta:
user posted image

buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JauVakarėja @ 2011 12 14, 23:09)

OMG lotuliukas.gif per paskaitas nerode?

Elastingumas- santykine išvestine, kuri ekonomikoje taikoma apibudinti rodikliu
kitimo greiti. Paklausos elastingumas kainos atžvilgiu yra procentinio paklausos
kiekio ir kainos pokyciu santykio riba, kai kainos pokytis arteja prie nulio.

Apibrežimas. Funkcijos y = f (x) elastingumu kintamojo x atžvilgiu taške x
vadinama riba

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo labamba: 15 gruodžio 2011 - 00:26
Mergaites smile.gif
Gal turite ką nors apie išorinės prekybos politiką? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2011 12 15, 00:08)

Čia tavo mažoji karalaitė? bigsmile.gif Antros foto man kažkodėl nerodo.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2011 12 16, 16:19)
Čia tavo mažoji karalaitė?  bigsmile.gif Antros foto man kažkodėl nerodo....  unsure.gif

doh.gif blink.gif omg cia uzdavinio sprendimas buvo,ikeliau i albuma nuotrauka ir nuoroda uzdavinio ikeliau ir kai istryniau atsirado si foto is mano albumo doh.gif eina sau doh.gif daugiau per fotki nekelsiu,cia mano sunus pries beveik 6 metus lotuliukas.gif is mano albumo fotki biggrin.gif
Papildyta:
perkeliau visa albuma,nes kitaip neisimu doh.gif gerai,kad uzmaciau doh.gif ne vieta cia biggrin.gif o mano mazoji FB buvo 4u.gif
Atsakyti