Įkraunama...
Įkraunama...

Kam dabar taupote?

QUOTE(rimaciukee @ 2012 12 06, 18:12)
kaip ismokt taupumo g.gif  kai yra pinigu juos leidziu, nera pinigu - nera ka isleist verysad.gif

isigyt nora reikia,gal tuomet ir motyvacijos atsiras mirksiukas.gif
Atsakyti
Taupau smile.gif tiksliai tai nzn kam bet taupau smile.gif
Atsakyti
As irgi taupau, nezinau kam bet taupau. Kazkaip tiksla isikeliau kuo daugiau sutaupyt:)
Atsakyti
Dabar taupom vasaros atostogoms 4u.gif
Atsakyti
tvorai, pavesinei
Atsakyti
Taupau žieminiui paltui, gal iki kitos žiemos sutaupysiu g.gif
Atsakyti
Neišeina taupyt visai, nes nėra iš ko smile.gif Šiaip aš taupus žmogus, bet pusė algos išeina buto išlaikymui. Aušomobiliui dar apie 200Lt, maistui lieka 100Lt/sav dviems žmonėms. Artėjant mėnesio pabaigai sąskaitoje jau 0 sad.gif Kol nereikėjo antro žmogaus išlaikyt tol galėdavau sutaupyt ir taupydavau kelionėms arba buto remontui thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jamiroquai: 29 sausio 2013 - 16:41
QUOTE(Jamiroquai @ 2013 01 29, 17:41)
Neišeina taupyt visai, nes nėra iš ko smile.gif Šiaip aš taupus žmogus, bet pusė algos išeina buto išlaikymui. Aušomobiliui dar apie 200Lt, maistui lieka 100Lt/sav dviems žmonėms. Artėjant mėnesio pabaigai sąskaitoje jau 0 sad.gif Kol nereikėjo antro žmogaus išlaikyt tol galėdavau sutaupyt ir taupydavau kelionėms arba buto remontui  thumbup.gif

Nu ir vyrelis blink.gif Gal keistai paklausiu, bet ar jus abu tenkina tokia padėtis? Jei ne, tai keiskit... Paskutiniu atveju - patį vyrą rolleyes.gif
Atsakyti
jezau, ko cia stebetis...kiek tu vyru bedarbiu ltv rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2013 01 30, 10:05)
Nu ir vyrelis blink.gif Gal keistai paklausiu, bet ar jus abu tenkina tokia padėtis? Jei ne, tai keiskit... Paskutiniu atveju - patį vyrą rolleyes.gif

neranda pagal specialybę darbo, mokslo srityje nelabai žmonių lietuvoj reikia. Aš tai pvz. darbų specifiką keičiu pagal poreikį, bet matyt žmogus nenori gavęs tiek diplomų ir tiek metų skiręs studijoms dirbti kokiu pardavėju parduotuvėje. O fizinių darbų negali dėl sveikatos dirbti, lieka tik protiniai arba fiziškai nesunkūs
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jamiroquai: 30 sausio 2013 - 11:18
QUOTE(Jamiroquai @ 2013 01 30, 12:17)
neranda pagal specialybę darbo, mokslo srityje nelabai žmonių lietuvoj reikia. Aš tai pvz. darbų specifiką keičiu pagal poreikį, bet matyt žmogus nenori gavęs tiek diplomų ir tiek metų skiręs studijoms dirbti kokiu pardavėju parduotuvėje. O fizinių darbų negali dėl sveikatos dirbti, lieka tik protiniai arba fiziškai nesunkūs

Aš tokių nepateisinu g.gif Bent jau kol ras tai, ko nori, gali dirbti kad ir jūsų paminėtu pardavėju biggrin.gif Bent jau dėl mylimos moters pasistengtų, kad jūs geriau jaustumėtės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2013 01 30, 12:28)
Aš tokių nepateisinu g.gif  Bent jau kol ras tai, ko nori, gali dirbti kad ir jūsų paminėtu pardavėju biggrin.gif Bent jau dėl mylimos moters pasistengtų, kad jūs geriau jaustumėtės  g.gif

aš nerodau nepasitenkinimo namuose wink.gif Tai gal nemato biggrin.gif
Atsakyti