Įkraunama...
Įkraunama...

Kam dabar taupote?

Taupau smile.gif . Tiksliau, atsidedu kas menesi 500lt mokslams rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(forever love @ 2013 08 17, 02:15)
saunuole,o jeigu nepaslaptis kokiam mieste nusipirkote buta? blush2.gif

Ne paslaptis. ne didmiestis, bet ir ne bažnytkaimis. Marijampolė.
Bet...nors iš šono gal atrodo neimanoma, bet tikrai be jokios pašalines pagalbos per 4 metus sutaupiau(bet tikrai labai nespaudžiau, nei kruopų, nei batų suplyšusių pažinti neteko, buvom su vaiku sotūs, švarūs, pasirėdę ir papramogavę , kai tik mamytė ne darbe tupėjo), sutaupiau butui ir neblogui Audi mašinukui, bet...Ariau, tikraja žodžio prasme, variau per tris darbus ir dar baiginėjau studijas(rašiau mokslini darbą, laikiau egzaminus), su mano specialybe algos neblogos ir darbo pasiūla labai gera, tai visus apsimokančius pasiūlymus griebiau ilgai nemasčiusi, varydavau pvz.- kartais 1,5- ar 2 paras be jokio miego blink.gif Kaip suvoki, tai sveikatos pjovimas. Kol jaunas esi, tai skaičiuoji pinigus, vėliau juos mokėsi, kad sveikatą susigražinti. Bet kokia aš išdidi buvau ir esu, kad visa savo gerove susikūriau pati, na tas jausmas nepakartojamas yra. Neskaitant juodų paakių, migrenos ir žylančių be laiko plaukų. Na niekas nieko už ačiū neduoda.
Sėkmės visom taupančioms. Svarbiausia- tikslas ir noras 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auroryte: 14 rugsėjo 2013 - 22:21
Taupom buto remontui ir naujam automobiliui. Taupyti dar laaabai daug reikes biggrin.gif
Atsakyti
Taupom kanalizacijai ir vandentiekiui,kad nebereikėtų nei mums nei vaikams vargti,o mamytei, uždirbusiai ir sutaupiusiai būstui be paskolų-pagarba 4u.gif
Atsakyti
Šiuo metu taupau vieninteliam dalykui - mažėlės išleidimui į savarankišką gyvenimą. Išvyko studijuoti užsienin, tai kol pradės dirbt ir uždirbt, pilnai išlaikau.
Atsakyti
Butui ir atostogoms.
Atsakyti
Kotedžui/Namui cool.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2013 09 14, 20:07)
tas jausmas nepakartojamas yra. Neskaitant juodų paakių, migrenos ir žylančių be laiko plaukų. Na niekas nieko už ačiū neduoda.
Sėkmės visom taupančioms. Svarbiausia- tikslas ir noras 4u.gif

ane? blink.gif as nepasiryzciau... moteris - be sveikatos ir grozio...na, niekas man....imho.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 11 04, 21:44)
ane?  blink.gif as nepasiryzciau... moteris - be sveikatos ir grozio...na, niekas man....imho.

Moteris be namų skamba patraukliau biggrin.gif
Atsakyti
o jau sveikumo per viduri negali buti ar ne? taip, tikriau geriau namai ir pagyventi kelerius metus, ryjant vaistus....
Atsakyti
mokslams
Atsakyti
spintai
Atsakyti