Įkraunama...
Įkraunama...

Kam dabar taupote?

mastau.gif
eilės tvarka sudėlioti tikrai nepavyktų, bet..
juodai diena (nelaimės, darbo netekimai), vestuvės bažnyčioje, kelionė, remontas (visiškas pradedant sienomis, baigiant baldais ir technika), bent vienas naujas automobilis, namui (ar bent didesniam butui). Žodžiu kažką reik braukti lauk, kažką kelti į pirmą vietą, nes matau, kad taupome vos ne viskam, bet svarbu taupome lotuliukas.gif
Atsakyti
Taupom namo irengimui, ech kaip norisi greiciau vaikams kambarius irengti bigsmile.gif
Atsakyti
mes irgi taupom.. daug ko reikia doh.gif ir automobilio, ir remonto, baldų.. reikia santaupų planuojamam šeimos pagausėjimui ir šiaip juodai dienai... kažkaip atrodo, neateis ta diena, kai nereikės taupyti.. nes poreikiai vis auga...
Atsakyti
blush2.gif ...aš netaupau... blush2.gif blush2.gif MB deda pinigėlių perteklių į dėžutę ir taip tauposi. O kam? g.gif Vasarą laukia dvi kelionės, kieme dar šio bei to reikia , o ir iš įpročio ir dėl to, kad atlieka pinigėlių - neliktų-netaupytume...
Atsakyti
nesupratau sito posto. tai kelionei reikia ir kiemui sio to...bet netaupot. ir dar klausiat kam? o is kur pinigai pas jus?

mano brolis syki pavare: sako, nereik taupyt, reik uzsidirbt. nereikes taupyt.
pasijauti zmogus tuomet toks varganas su savo pastangomis keltis pajamas....
Atsakyti
as supratau, kad klausimas 'o kam?' buvo 'kam taupome?', ir po to jau seka atsakymas- kiemui, kelionems... smile.gif

o brolis labai teisingai pasake. as nenoreciau visa gyvenima taupyti.. taskytis pinigais i kaire i desine gal ir nereikia, bet mano galva- geriau yra galvoti, kaip padidinti pajamas, o ne kaip sumazinti poreikius (su salyga, kad jie protingi). deja, panasu kad gyvenant Lietuvoj dar labai ilgai nesisviecia toks poziurio realus igyvendinimas didesniai daliai zmoniu sad.gif
Atsakyti
Gerai, kad yra iš ko taupyti smile.gif Vos tik kur pajudi iš namų, taip pinigėliai jau ir byra....ir sutaupyk, kad nori doh.gif
Reikia namų remontus užbaigti, buitinę techniką pasikeisti į naują, ir baldų naujų norėčiau, bet kaip sutaupyti, kai galą su galu vos galima suvesti verysad.gif
Ot prie ko mūsų Lietuvėlė mažus žmogelius privedė frusty.gif
Atsakyti
Tikslas Nr. 1 - vonios/wc kapitalinis remontas. O tada bus kelionėms... smile.gif
Atsakyti
jusu taupymai visai normalus.. o as noriu susitaupyti geram veido prausikliui ir batams biggrin.gif turbut kai ta lygi perzensiu bus ir keliones ir remontai....
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 02 25, 18:06)
nesupratau sito posto. tai kelionei reikia ir kiemui sio to...bet netaupot. ir dar klausiat kam? o is kur pinigai pas jus?

mano brolis syki pavare: sako, nereik taupyt, reik uzsidirbt. nereikes taupyt.
pasijauti zmogus tuomet toks varganas su savo pastangomis keltis pajamas....

labai pritariu tavo broliui.Mes taip ir darom.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 02 25, 17:06)
mano brolis syki pavare: sako, nereik taupyt, reik uzsidirbt.

kartais sveika ir patinginiaujant pataupyt rolleyes.gif
Atsakyti
Na kiekvienas skirtingai. Kiti įsisuka į žiurkių ratą, nori sau leisti, ką leidžia žmonės iš tv ekranų. O kiti geriau skiria laiką savo poilsiui namie ir pataupo pinigus. Bet tiek vienas tiek kitas variantas geri, tik kiekvienam skirtingai priimtini smile.gif
Atsakyti