Įkraunama...
Įkraunama...

Kam dabar taupote?

QUOTE(denaxa @ 2014 01 14, 21:31)
*Mano mazoji paskutinese klasese "medziojosi" visokius tokius darbelius,jei tik kas pasiulydavo ka nors-tai ir eidavo smile.gif

**Man rodos,gal nelabai kas ir siekia cia kito nuomone pakeisti,bet juk galima issakyti savo,o ir labai idomu isgirsti kitokia,ir kuo ji pagrista smile.gif Bent jau man asmeniskai labai idomu isgirsti kitoki poziuri i tuos pacius dalykus-visi mes skirtingi juk esam,su skirtinga ir idomia patirtim  drinks_cheers.gif

oj kiek buvo tokiu atveju, kai tevai skambina, tariasi, vaikai irgi tarsi nori, o sutarta diena, sutartu laiku nepasirodo doh.gif

tai viskas ok, tik daznai kyla pykciai, nes daznai nesuvokiam, kodel kitas masto kitaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2014 01 14, 22:08)
oj kiek buvo tokiu atveju, kai tevai skambina, tariasi, vaikai irgi tarsi nori, o sutarta diena, sutartu laiku nepasirodo  doh.gif

tai viskas ok, tik daznai kyla pykciai, nes daznai nesuvokiam, kodel kitas masto kitaip  4u.gif

drinks_cheers.gif
del tu atveju-tai cia todel,kad tevai tariasi,o tas vaikas gal visai nenori dirbti smile.gif As savo vaikams darbo niekada neieskojau ir aplamai niekur uz jas nejau ir nedariau nieko-manau,kad savo gyvenima zmogus turi tvarkyti pats ir mokytis gyventi is savo klaidu,o ne tu,kurias padaro uz juos kazkas kitas,pvz.-tevai smile.gif O kai pacios ieskojosi,tai ir savo darba atlikdavo puikiai,nei vieno darbdavio nepavede smile.gif Maze megino i liceju stoti,nuvaziavo i stojamuosius,o ten didzioji dalis stojanciuju su tevais suvaziave,tai vaikui buvo labai keista,kai jau beveik suauge zmones tokie nesavarankiski, nesugeba be tevu i stojamuosius atvaziuoti,sake,jai butu geda su mama ateiti biggrin.gif Vienintele vieta,i kuria vaziavau kartu su vaiku-egzaminai regitroje,bet ir priezastis buvo-i ten gana keblu nusigauti visuomeniniu transportu,su masina paprasciau smile.gif Vnz.,atsakomybe uz savo veiksmus vaikai tures tokia,kokia mes patys jiems isugdysim,o cia jau indelis visam busimam gyvenimui smile.gif
Atsakyti
gera dalintis patirtimi, manau Pinigines skyrelis ne vienai atnese siokiu tokiu minciu ir kt poziurio as is esmes irgi uz taupuma, bet taupau kitokiais metodais. pvz, denaxais, kuri yra super taupi, ismokusi nesiskolinti as itariu trauma, pasekmes is vaiksytes (baime), o ne vien auklejima smile.gif gerai yra tai, kad ji niekad nebus susituokusi su bankais, vadinkime taip...blogai is kitos puses todel, kad nu...kartais yra visai nepagristu baimiu...tarkim, saldytuvas sugedo, tai ko neimti tokio daikto lizingu, jei neturi grynu pinigu, nes pvz tikka pasiketei ar pikai masina...
negi produktus balkone laikysi, o vasara pirksies ant karto? bet vis tiek rizika su tom besidauginanciom bakterijom...?
zodziu, - as uz sveika prota, o ne taupyma vardan taupyma ir siaip akla kazkoki isikibima i tevu tradicijas...skaiciau, kad tradicijas turime irgi ivertinti, pervertinti, modifikuoti.... 4u.gif cia kaip ir su pasakymu: "pinigu neskolinsiu ir nesiskolinsiu"...bet bus kokia nelaime, ziauri nelaime, ne siaip luzusi koja pusmeciui (buna dar basiau), ir ziurek, tau paskolins, po to pati, morales spiriama, kitam irgi paskolinsi, atsiminusi, kaip pacia kazkas nelaimeje gelbejo 4u.gif
Atsakyti
Given-viena karta vis del to skolinausi...kai mane apvoge+ del to 10 dienu negalejau dirbti-nes buvo pavogtos teises,ir paskui dar po menesio susirgau...o susirgau ilgam,nors is pradziu galvojau kad po poros savaiciu tikrai grisiu i darba...bet gavosi taip,kad negrizau,nedarbingumas dar nebuvo pradetas moketi,pinigu nebelike,kaledos nusimate tusciu stalu...tada pamyniau savo isdiduma ir nuejau i profsajunga poros simtu pasiskolinti (ju pagalba dar nebuvau naudojusis,o nario mokesti ne toki jau ir maza nuskaiciuoja doh.gif ),jie norejo taip kaip pasalpa duoti-atsisakiau,sakau,sausi jau tikrai dirbsiu ir is pirmos algos atiduosiu...tada ikalbejo imti 400 doh.gif O po kaledu paskambino brigadininkas ir pasake,kad man kaledine dovana padare-tu 400 nereiks grazinti...patikek,iki siol del to negerai jauciuosi-as nepratus gauti pinigu nemokamai,jei ju neuzdirbu blush2.gif nors ten profsajungoj visi buvo apsale kad nenorejau imti kaip pasalpos,sake,kiti tik menesi serga ir ateina prasyti,o tu sitiek laiko nedirbi ir nenori imti doh.gif ...o i darba tada negrizau nei sausi,nei vasari,kovo pradzioj tik pavyko issikapstyti doh.gif Uz sildyma baigiau issimoketi tik liepos menesi,buvo tikrai kosmariski metai... doh.gif tai dabar stengiuosi kad taip neatsitiktu daugiau...is tikruju man cia matyt vaikystes trauma,as nesijauciu saugi jei esu kazkam kazko nesumokejus... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 14 sausio 2014 - 23:53
man rodos, ar tik ne sia istorija ar kzk panasaus pasakojei pries kelis metus cia, SM...isidejemejau tavo ilg sirgima... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2014 01 15, 01:54)
man rodos, ar tik ne sia istorija ar kzk panasaus pasakojei pries kelis metus cia, SM...isidejemejau tavo ilg sirgima... 4u.gif

Aha,buvo biggrin.gif pries du metus biggrin.gif dabar labai saugausi,nedarau,ko negalima ir nuo karto jokiu biuleteniu nebuvo... ax.gif
Atsakyti
taupau svetainės baldams
Atsakyti
taupau atostogoms smile.gif
Atsakyti
Taupom atostogoms wub.gif
Atsakyti
Taupau 250-300 ltr. akvariumui.
Atsakyti
Mokslams smile.gif .
Atsakyti
Būsto remontui ir mokslui:)