QUOTE(Myliu Retro @ 2012 12 16, 04:05)
Man jau geriau nieko, nei pinigai per Kalėdas.
Išvis apie tuos pinigus vienas giminaitis taip pasakė: gauni dovanų 100 Lt ir paskui per dovanotojo balių neši jam atgal tą šimtinę (nes mažiau jau neduosi)... Taip ir keliauja tas 100 pirmyn-atgal...
Ar ne paprasčiau nuoširdžiai vienas kitą pasveikint, kad ir su tuo pačiu šokoladu ar ranka rašytu atviruku, be jokių ten "skolinamų" šimtinių
aha, va mano mama lygiai taip padarė- gavusi dovanų pinigų, pasiliko juos nenaudojamus ir paskui perdovanojo tam pačiam žmogui
o aš už vyrui dovanotą Sarmos kuponą (juolab maniškis iš kosmetikos naudoja tik šampūną, muilą ir labi išimtinais atvejais kvepalus jam vieno kvepalų buteliuko užtanka keliems metams

) nupirkau daugiau smulkių dovanėlių, kurias išdovanosiu per Kalėdas

na, saviškiui, kaip tokiam ,,dideliam" kosmetikos ,,mylėtojui" aš teN tikrAI neradau ką pirKti

... arBa pirkti vien dėl to kad pirkti ir , kad pasKui stovėtų ant lendtynos
Pernai už lygiai tokį patį vyrui padovanotą čekį nusipikrua sau kvepalus
man aršiausiai, kai ir mažoms mergytėms dovanoja kuponus arba grynus pinigus

aš ne iš tų žmonių, kad paskui pagriebus tuos pinigus bėgti iš karto į parduotuvę ir kažką konkrečiai nupikrit vaikui

.... tegul ir pats dovanotojas kažkiek pasistengia ir pats įdeda savo meilės ir pastangų išrenkant, kad ir mažą dovanėlę bent jau vaikui.... o vaikams tikrai yra ką nupirkti ir ir iš ko rinktis... arba pasako,-,, jūs ir taip visko turit, nežinom ko reikia... paskui dar nupirksiu ne tą..." taigi, galima pasitarti, paklausti, ko reikia... o pačiam , kai niekas neklausia, sakyti ko reikia, ko norim, tai kažkaip nesinori...
na, nebent tokius gautus vaikui pinigus dovanų, padėti į taupyklę ir palaipsniui kažką nupikrti, kai jau labai prisireiks.... bet manau vaikystė ir yra tuo smagi, kad bent jau per Kalėdas vaikai gauna daug dovanėlių... o tuos pinigus dar spės prisidovanoti per gyvenimą