Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės, 2 dalis

user posted image
Mezgimo schema:
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susiena: 27 liepos 2006 - 16:02
QUOTE(vsmile @ 2006 07 27, 11:52)
sveikos! ziurejau ziurejau as i jusu rankines ir pati uzsimaniau kokia pasisiuti, tik va beda-neturiu iskarpu  doh.gif  gal kuri nors turi kokios nesudetingos rankines iskarpas, nes siuti as dar tik pradedu  4u.gif  o gal zinote kur galima rasti internete ?

http://www.craftster...p?topic=69911.0
yra ir paprastesniu ir sudetingesniu smile.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Vaje, kokios gražios rankinės 4u.gif

Aš dabar kažkokią narplioju, bet, jaučiu, net nerodysiu biggrin.gif nebus, ką lygint unsure.gif
Atsakyti
Gal mamytes zino, ka det i rankines, kad laikytu forma? Ir kur tu rankenu mediniu ar bambukiniu susirast.
Atsakyti
QUOTE(Alissa @ 2006 07 28, 20:52)
Gal mamytes zino, ka det i rankines, kad laikytu forma? Ir kur tu rankenu mediniu ar bambukiniu susirast.

as i dugna dejau stora gofruota kartona. o kad sonuose butu tvirtesne , prie siuliu is vidines puses pritvirtinau siula, stora toki, anksciau juo visokias dezes paste risdavo. o visa kita forma palaike pamusaliukas su flizelinu, kuri veliauu isplesiau, nes susiskalbe, o naujo nebeprisiruosiau idet

o tasiukas mano toks buvo

[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/3743/rankinukasoc2]My Webpage
Atsakyti
QUOTE(vyresnioji sesute @ 2006 03 27, 19:51)
gal kas galetumet idet nertu rankinuku su schemomis(dydis nesvarbu)ir dar :gal kas galetumet patarti kaip atnaujinti si rankinuka-
rankinukas
blush2.gif  blush2.gif tikiuos neperedaug uzsiprasiau blush2.gif

labukas. o kodel man si puslapi atidarius praso kazkokio slaptazodzio ir neleidzia apziuret?...
as labai megztu nert ir megzt, sumasciau, kad butu smagu ivairumo delei ir rankine kokia sunarpliot, tad ieskau geru ideju... tik va ne viska leidzia apziuret... schmoll.gif
Atsakyti
[quote=CDA,2006 06 13, 14:44]
[quote=Susiena,2006 06 13, 14:24]
user posted image
Aprašymas

Aprašymas tai yra, bet kad aš nieko nesuprantu, o jau ir siūliukus nusipirkau, gal kas turite lietuvišką versiją 4u.gif Labai jau noriu šito tašiuko wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mano naujausia rankinė ax.gif
user posted image
Atsakyti
Kažkada jau klausiau šito. Niekas neatsakė. Bet gal kas dabar kažkur matėt tokių magnetinių "knopkių" kaip į pirktinius rankinukus deda??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2006 07 31, 20:39)
Kažkada jau klausiau šito. Niekas neatsakė. Bet gal kas dabar kažkur matėt tokių magnetinių "knopkių" kaip į pirktinius rankinukus deda???  g.gif

Aš iš senos išlupau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2006 07 31, 20:39)
Kažkada jau klausiau šito. Niekas neatsakė. Bet gal kas dabar kažkur matėt tokių magnetinių "knopkių" kaip į pirktinius rankinukus deda???  g.gif

Yra tokios magnetines sagos Redoj II aukste
Atsakyti
QUOTE(sirenute @ 2006 07 31, 22:55)
Yra tokios magnetines sagos Redoj II aukste

Tą sagą kažkada pirkau. Ale norėtųsi tų tikrų.
Beje antrame Rėdos aukšte parduotuvės neėra. Ji persikėlė į "Pasimatymą", dabar "Pliusas".
Atsakyti