Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės, 2 dalis

Niu kad nesimato kurioj vietoj ji cia kreiva ax.gif
Laaaaabai grazu wub.gif
Atsakyti
ačiū ax.gif
Atsakyti
Na kad tikrai tavo broko net nepastebesi.Nesiok drasiai nes tikrai grazu.
Na as ir sau nusiveliai is vilnos tasiuka.
http://i71.photobuck...is1/rankine.jpg

Tad ziema galesiu pasipuosti.
Atsakyti
QUOTE(svajoklis @ 2006 08 20, 19:52)
Na kad tikrai tavo broko net nepastebesi.Nesiok drasiai nes tikrai grazu.
Na as ir sau nusiveliai is vilnos tasiuka.
http://i71.photobuck...is1/rankine.jpg

Tad ziema galesiu pasipuosti.

Dėkui 4u.gif
O Tavo tašiukas - pasakiškas thumbup.gif Kaip padarei, kad šonuose rankena būtų? g.gif Aš tai tik dvi moku padaryt unsure.gif
Atsakyti
Na malonu,kad ne man vienai jis grazus tongue.gif
Rankena as priveliau.Pirma padariau terbos pusfabrikati (langvai apvelta).Paskui kisau rankenas su nesuveltais galais ir kartu suveliau sonus o paskui pagrinda dabaigiau.
Atsakyti
Heiki Heiki! tašytė wub.gif
tik dabar sakyk kur ėmei tokią gražią medžiagytę? Ji išsiuvinėta ar išpiešta? nes kažkaip neįžiūriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 08 21, 12:18)
Heiki Heiki! tašytė  wub.gif
tik dabar sakyk kur ėmei tokią gražią medžiagytę? Ji išsiuvinėta ar išpiešta? nes kažkaip neįžiūriu  g.gif

ax.gif
Nu va, teks prisipažinti dabar lotuliukas.gif Skuduryne nusipirkau lotuliukas.gif Buvo tokie užvalkaliukai pagalvėlėms. Siuvinėti jie. Po 2 litus, rodos, kainavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 08 21, 13:19)
ax.gif
Nu va, teks prisipažinti dabar lotuliukas.gif Skuduryne nusipirkau  lotuliukas.gif Buvo tokie užvalkaliukai pagalvėlėms. Siuvinėti jie. Po 2 litus, rodos, kainavo  thumbup.gif

geras, o aš pamačiusi tokią medžiagėlę pamaniau apie pagalvelės, kad jei būtų kur ppanašaus ko nors nusipirkti, tai ir pasisiūti pagalvėlės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 08 21, 13:19)
ax.gif
Nu va, teks prisipažinti dabar lotuliukas.gif Skuduryne nusipirkau  lotuliukas.gif Buvo tokie užvalkaliukai pagalvėlėms. Siuvinėti jie. Po 2 litus, rodos, kainavo  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 08 20, 19:22)
Neee, nesikuklinu... Kreiva gavosi  verysad.gif Kažkaip negerai išsimatavau tarpą tarp rankenos galų doh.gif Nu bet jei sakot, kad nieko...  mirksiukas.gif  blush2.gif

O rankenas tai pirkau rankdarbių parduotuvėj  mirksiukas.gif

Heiki Heiki!, buk gerute, atskleisk, kur ta rankdarbiu parde . bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alissa @ 2006 08 21, 20:48)
Heiki Heiki!, buk gerute, atskleisk, kur ta rankdarbiu parde . bigsmile.gif

Konkrečiai tos tai jau nebėra - užsidarė. Bet šiaip tai įvairių rankenų yra savanorių prospekte "Mezgimo siūlai" (nr nežinau... tarp gerosios vilties ir savanorių stotelių). Bet tokių pačių kaip mano tai ten nemačiau schmoll.gif Apvalios yra, ir ilgos tokios kaip lazdelės....
Atsakyti
dar rankenų mačiau "Gerose akyse", bet buvau VCUP'e , bet manau Šv.Ignoto gatvėje taip pat rastum mirksiukas.gif
Atsakyti