Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės, 2 dalis

Kokie fainuoliai tašiukai.. smile.gif O čia iš senų mezginių iškirpti kvadratai ir susiūta?.. g.gif
Atsakyti

QUOTE(krita @ 2007 02 17, 10:00)
mano pačios darytas iš odos rankinukas.
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KubaLatyna @ 2007 02 17, 18:41)
Kokie fainuoliai tašiukai.. smile.gif  O čia iš senų mezginių iškirpti kvadratai ir susiūta?.. g.gif

Tai matyt, man irgi taip artodo g.gif
Atsakyti
gyriausi jau pagyru puode, bet idesiu ir cia, nelabai cia kokia originali ideja bet gal kam patiks 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(b3b @ 2007 01 31, 13:23)
Mergickos patarkit:
kaip papuosti nesiojamo kompiuterio rankine? Ji tokia juoda, negrazi, vyriska...Bet labai sunku ka nors pritaikyti...Na "nelimpa" prie tos formos nei geles, nei plunksnos... schmoll.gif
Kaip ja paversti patrauklesne? gal kuri jau yra dariusi kazka panasaus? g.gif

Dar galima papaišyti ant odos. Mačiau apipieštus batus ir rankinę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vampire @ 2007 02 19, 23:32)
gyriausi jau pagyru puode, bet idesiu ir cia, nelabai cia kokia originali ideja bet gal kam patiks 4u.gif
user posted image

Man labai patiko thumbup.gif 4u.gif čia kaip suprantu megzta iš kvadratėlių megzta ,o pamušalas įsiūtas ir užtrauktukas ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vampire @ 2007 02 19, 21:32)

labai graži rankinė thumbup.gif
Kurioje vietoje darei užsegima? Turbut viduje? Prie pamušalo? g.gif O kaip tvirtinai rankenas?
Esu nusižiūrejusi vieną rankinę nerti, jau ir siulus nusipirkau. Principas beveik toks pats kaip tavo:
http://public.fotki....iai/tasyte.html
Schemos neturiu, bet bandysiu ka nors sukurpti panasaus. Gelytę jau lygtais pavyko nunerti. Iš kokio 5 karto blush2.gif
Atsakyti
nu va kokias rankines as jau seniau turiu padarius, viena siuta is daug ivairiu medziagu, kazkaokiam zurnale buvau radus schema o kita is odos su savo idejom dariau ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2007 02 20, 15:12)

labai graži mirksiukas.gif wub.gif čia rankomis vien siuvai? ar stora oda? beje kur pirkai odą? biggrin.gif

Vampire, labai originali rankinė mirksiukas.gif
Atsakyti
nepatikesi bet panaudojau sena odini palta....odyte tkia minsktute buvo ir viskas daryta rankomis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2007 02 20, 10:25)
Man labai patiko  thumbup.gif  4u.gif čia kaip suprantu megzta iš kvadratėlių megzta ,o pamušalas įsiūtas ir užtrauktukas ar ne g.gif

Dekui blush2.gif Taip, kvadratėliai nerti ir isiutas pamusaliukas su uztrauktuku
QUOTE(Gertruda @ 2007 02 20, 10:51)
labai graži rankinė  thumbup.gif
Kurioje vietoje darei užsegima? Turbut viduje? Prie pamušalo?  g.gif O kaip tvirtinai rankenas?
Esu nusižiūrejusi vieną rankinę nerti, jau ir siulus nusipirkau. Principas beveik toks pats kaip tavo:
Schemos neturiu, bet bandysiu ka nors sukurpti panasaus. Gelytę jau lygtais pavyko nunerti. Iš kokio 5 karto  blush2.gif

mirksiukas.gif Uzsegimas ten virsuj,per vidury dvieju virsutiniu kvadrateliu mirksiukas.gif o rankeneles prie pamusalo tvirtinau.

QUOTE(s@gute @ 2007 02 20, 15:50)
labai graži  mirksiukas.gif  wub.gif  čia rankomis vien siuvai? ar stora oda? beje kur pirkai odą?  biggrin.gif

Vampire, labai originali rankinė  mirksiukas.gif

Labai dėkoju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gertruda @ 2007 02 20, 10:51)
labai graži rankinė  thumbup.gif
Kurioje vietoje darei užsegima? Turbut viduje? Prie pamušalo?  g.gif O kaip tvirtinai rankenas?
Schemos neturiu, bet bandysiu ka nors sukurpti panasaus. Gelytę jau lygtais pavyko nunerti. Iš kokio 5 karto  blush2.gif

Labai lauksiu tavo rankines nuotraukos.Sekmes darbe....Nu ta tasyte nuorodoj tai wub.gif wub.gif Tikiu,kad tavo bus dar grazesne 4u.gif
Atsakyti