QUOTE(krita @ 2007 04 06, 07:35)
Atsakau: Čia labai plona oda (is seno sijono) ir norėjau įdėt gobelenę,nes turėjau tokį gabaliuką,kuris man labai patiko. Kad butu standesnis pagrindas tai odą paklijavau ant tokios medžiagos, tik man nelabai pasisekė gerai paklijuoti, nes matosi kad yra raukšlelių. Ką padarysi iš klaidų mokomes. ir tos medziagos įdėjau į kankenų vidų. Nes kaip sakiau oda labai plona. Tai va... Man labai smagi tašelė gavosi.
Gobeleną ir odą čia gerai suderinai.
Man kažkaip labiau patinka minkšta oda. Kažkada turėjau iš turgaus storos odos rankinę, tai vaje

kaip pasigailėjau, kad tokią pirkau. Kartais atrodo, kad ji sveria daugiau, nei jos turinys.
Man irgi nelabai sekasi kai noriu ką iš odos pasidaryti. Žinoma ne iš naujos.
O tu kaip klijuoji medžiaga ant odos, kad ji būtų kažkiek standesnė?
Žinau tik du būdus kaip paklijuoti, bet...
Vienas tai - ant odos blogos pusės spec.klijais patepti ir priklijuoti tokią medvilninę ploną medžiagą arba vadinamą marlę. (mačiau, kad taip darė kažkada, ardžiau seną odinę striukę, sijoną, tai mačiau, kad ten taip juosmuo, apykaklė buvo pastandinti)
Kitas būdas jau šiuolaikiškesnis.

Mačiau, kad galima ir paprasta klijuote (kitaip dar vadinamu flizelinu ar koks ten pavadinimas... na tai tokia marlė su klijais vienoje pusėje, parduodama siuvimo reikmenų parduotuvėse) paklijuoti. Bet tada nežinau, kaip teisingai tai padaryti, nes gali likti žymės nuo lygintuvo.
Gal ką naujesnio žinai?