Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės, 2 dalis

QUOTE(P@nter@ @ 2007 06 15, 16:50)
Tikrai labai grazios rankinės kaip tik dabar neriu va šitą user posted image  Tik man ko tai nesigauna tas pūstas rasčiukas gal kuri pasakytumėt kaip ji tiksliai išnerti?  ax.gif

gal galėtum atsiųsti schemutę su foto šio rankinuko į emailą? labai viskas smulkiai - neprimatau kas kaip ten mirksiukas.gif
linceris@yahoo.com ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2007 06 15, 16:50)
Tikrai labai grazios rankinės kaip tik dabar neriu va šitą

Tik man ko tai nesigauna tas pūstas rasčiukas gal kuri pasakytumėt kaip ji tiksliai išnerti?  ax.gif

O aš tokią nusinėriau jau bigsmile.gif , tik rankenas pasidariau ir nepatinka man schmoll.gif, reikia kažką kitą galvoti. Gal kokius karolius nusipirkti panašius ir perdaryti į rankanas g.gif o gal šitas nudekoruot kaip nors g.gif
user posted image
O tas pūstas raščiukas, tai kartu suenerti stulpeliai (kai iš vienos vietos išneri kelis stulpelius, jų neišneri iki galo o paskui suneri visus kartu. nežinau ar aiškiau, turbūt tik dar labiau supainiojau ax.gif) Aš nėriau stulpelius su dviem užmetimais - kad didesnė būtų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakondaaz: 16 birželio 2007 - 10:03
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 06 16, 11:03)
O aš tokią nusinėriau jau bigsmile.gif , tik rankenas pasidariau ir nepatinka man schmoll.gif, reikia kažką kitą galvoti. Gal kokius karolius nusipirkti panašius ir perdaryti į rankanas g.gif  o gal šitas nudekoruot kaip nors g.gif
O tas pūstas raščiukas, tai kartu suenerti stulpeliai (kai iš vienos vietos išneri kelis stulpelius, jų neišneri iki galo o paskui suneri visus kartu. nežinau ar aiškiau, turbūt tik dar labiau supainiojau ax.gif)  Aš nėriau stulpelius su dviem užmetimais - kad didesnė būtų  blush2.gif

graži rankinė, tik sakyčiua rankenos per didelės - reiktų mažesnių mirksiukas.gif bet šiaip pati rankinė tai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 21 birželio 2007 - 13:25
QUOTE(irmulia @ 2007 06 14, 22:50)

Vai, vai kokie grožiai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Gal kas žinote siūtų rankinių žurnalų nuorodų?
Atsakyti
Sveikos mezgejelės, gal žinote iš kur gauti tokių ratukų, kaip šioje rankinėje? g.gif

http://picasaweb.goo...744638034653442

Labai padėtumėte blush2.gif
Atsakyti
http://picasaweb.goo...o0/HandmadeBags
Atsakyti
QUOTE(Linjus @ 2007 06 16, 09:46)
gal galėtum atsiųsti schemutę su foto šio rankinuko į emailą? labai viskas smulkiai - neprimatau kas kaip ten  mirksiukas.gif
linceris@yahoo.com ačiū  4u.gif

Atsiūsiu kai būsiu namie

QUOTE(Anakondaaz @ 2007 06 16, 11:03)
O aš tokią nusinėriau jau bigsmile.gif , tik rankenas pasidariau ir nepatinka man schmoll.gif, reikia kažką kitą galvoti. Gal kokius karolius nusipirkti panašius ir perdaryti į rankanas g.gif  o gal šitas nudekoruot kaip nors g.gif
O tas pūstas raščiukas, tai kartu suenerti stulpeliai (kai iš vienos vietos išneri kelis stulpelius, jų neišneri iki galo o paskui suneri visus kartu. nežinau ar aiškiau, turbūt tik dar labiau supainiojau ax.gif)  Aš nėriau stulpelius su dviem užmetimais - kad didesnė būtų  blush2.gif

o aš nėraiu su vienu užmetimu tai gavosi mažesnė nei pagal schemą kai pabaigsiu nufotkinsiu pasirodyti 4u.gif Rankenas planuoju dėti netokias o vieną ilgą kad galėčiau nešioti persimetus per petį nu kaip dabar madinga rolleyes.gif
Atsakyti
Jūsų teismui mano nauja rankinė, šiaip laaabai daug minusų matau pati... Kitą sykį iš mažų gėlyčių NEBENERSIU JOKIOS RANKINĖS... doh.gif
user posted image

user posted image
gerai, kad viskas gan pigiai atsiėjo...

dabar planuose iš baltų arba kokių nors siūlų vientisa rankinė, tokia kaip aukščiau kad buvo įdėta arba panaši ax.gif
Atsakyti
Siap atrodo visai nieko, tik kazkaip nelabai graziai krinta g.gif , ir pamusala turbut rauksleja truputi?m O nunerta tai labai fainai.... 4u.gif

QUOTE(Linjus @ 2007 06 20, 17:08)
Jūsų teismui mano nauja rankinė, šiaip laaabai daug minusų matau pati... Kitą sykį iš mažų gėlyčių NEBENERSIU JOKIOS RANKINĖS...  doh.gif
gerai, kad viskas gan pigiai atsiėjo...
dabar planuose  iš baltų arba kokių nors siūlų vientisa rankinė, tokia kaip aukščiau kad buvo įdėta arba panaši  ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 21 birželio 2007 - 13:23
QUOTE(Linjus @ 2007 06 20, 16:08)
Jūsų teismui mano nauja rankinė, šiaip laaabai daug minusų matau pati... Kitą sykį iš mažų gėlyčių NEBENERSIU JOKIOS RANKINĖS...  doh.gif

dabar planuose  iš baltų arba kokių nors siūlų vientisa rankinė, tokia kaip aukščiau kad buvo įdėta arba panaši  ax.gif

rankinė graži tikrai - drąsiai vaikščiok ir didžiuokis thumbup.gif bet man regis pamiršai vieną dalyką - kitąkart prisiminsi smile.gif ax.gif nerdama iš storokų siūlų galėjai kiekvieną gėlytę apipurkšt vandeniu ir su smeigtukais ištempti, kad būtų gražesnės ir lygesnės formosdabar jau tikriausiai per vėlu, nes pamušalas idėtas. Ir dar toks mažytis pastebėjimas - ar tik nebūsi kiek per didelio pamušalo įdėjus, nes vos raukšlėjasi g.gif
Bet nepaisant visko, tikrai gražu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jura_jurate @ 2007 06 21, 13:56)
Siap atrodo visai nieko, tik kazkaip nelabai graziai krinta g.gif , ir pamusala turbut rauksleja truputi?m O nunerta tai labai fainai.... 4u.gif

QUOTE(sizike @ 2007 06 22, 12:01)
rankinė graži tikrai - drąsiai vaikščiok ir didžiuokis  thumbup.gif bet man regis pamiršai vieną dalyką - kitąkart prisiminsi smile.gif  ax.gif nerdama iš storokų siūlų galėjai kiekvieną gėlytę apipurkšt vandeniu ir su smeigtukais ištempti, kad būtų gražesnės ir lygesnės formosdabar jau tikriausiai per vėlu, nes pamušalas idėtas. Ir dar toks mažytis pastebėjimas - ar tik nebūsi kiek per didelio pamušalo įdėjus, nes vos raukšlėjasi  g.gif
Bet nepaisant visko, tikrai gražu  drinks_cheers.gif

laaaaabai ačiū už pastebėjimus - tai pirmasis toks darbas, tai ir dariau kaip pati sugalvojau. visi tie pastebėjimai tikrai į naudą - kitam sykiui pravers mirksiukas.gif 4u.gif
dar turiu klausimą - kaip gražiai įstatyt tas rankenas tokias pusapvalias? g.gif jas įsiūti kažkaip ar apnerti doh.gif dabar man jos traukosi pirmyn atgal doh.gif unsure.gif vyras juokauja kad reikia su medvarščiais prisukt blink.gif doh.gif
Atsakyti