Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės, 2 dalis

QUOTE(Moske @ 2007 07 10, 20:44)
Blansyte,labai jau daili tavo rankinė thumbup.gif Sakyk,o iš kokio audinio ją siuvai? g.gif  g.gif

Visas savo rankines siūnu iš gobeleno, wub.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2007 07 10, 19:22)
Na ir aš pagaliau įsitaisiau fotika,tai galiu pasigirt savo darbu. wub.gif

Labai gražus rankinukas.Jaučiu privargai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolute @ 2007 07 09, 23:58)
Mielos auksarankės, perskaičiau šios temos pačią pirmą žinutę ir nutariau kreiptis į jus su panašia problema:
turiu labai savo mėgiamą rankinę, kurios rankenos apsitryne (na tą aš žinojau, kad taip bus jau pirkdama , bet visvien labai jos norėjau. Labai jau man jos aksominės gėlės patiko  wub.gif ).
Tai gal kas sugalvotų ir patartų kaip čia rankenėles atnaujinus? Į galanterijos taisyklą nešt nenoriu - nes ten gali pasiūlyt nebent pakeist į paprastas odines ar odos pakaitalo rankenėles.
Rankinės dugnas išorėje ir viršus prie rankenų iš odos pakaitalo auksinės spalvos.
user posted image user posted image

Taip pat turiu pasiūlymą:
turiu štai tokią odinę striukę, kuri jau "nušoko nuo mados", bet oda beveik niekur
nenusitrynus.
Tai, sakau, gal kam reikia kokiems rankdarbiams odos, ar sugalvosit sau rankinę pasisiūt?
Tai dabar siūlau mainus: gal kas atnaujins mano rankinę mainais į šią striukę?  biggrin.gif

Nagi, merginos, negi niekas neturi jokiu ideju? unsure.gif
Atsakyti
Pasigirsiu dar viena savo rankine wub.gif

user posted image

Atsakyti
na va turiu fotika, turiu savo pagaminta tasyte ale neturiu teises ikelti nuotraukytes.. o taip noretusi pasirodyt ax.gif nu gal kada surinsiu as ta 100 zinuciu ir parodysiu assa.gif
Atsakyti
QUOTE(krynka @ 2007 07 12, 15:50)
na va turiu fotika, turiu savo pagaminta tasyte ale neturiu teises ikelti nuotraukytes.. o taip noretusi pasirodyt  ax.gif nu gal kada surinsiu as ta 100 zinuciu ir parodysiu  assa.gif

Yra toks dalykas kaip Pagalba( meniu punktas viršuje) ir jei ko nors nemoki tai galima išmokti ten. Paskaityk kaip susikurti int.albumą iš kurio galėsi įkelinėt nuotraukas :int.albumas smile.gif
Atsakyti
oj aciu smile.gif kaip tik tai ir bandau padaryti thumbup.gif
Atsakyti
na va ir paciai idomu ar pavyko su kompiuteriu susitart blush2.gif jei ka tai labai nesmerkit mellow.gif
na bandau - darau ax.gif

mano tasyte:

user posted image

Papildyta:
o jetau kokia didele nuotrauka doh.gif nu nieko geriau matysis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krynka @ 2007 07 12, 16:44)
na va ir paciai idomu ar pavyko su kompiuteriu susitart  blush2.gif jei ka tai labai nesmerkit  mellow.gif
na bandau - darau ax.gif

mano tasyte:

user posted image
Papildyta:
o jetau kokia didele nuotrauka  doh.gif  nu nieko geriau matysis  smile.gif

thumbup.gif super darbelis!
išduok paslaptį: kur tokias rankenas gavai?

Atsakyti
rankenytes is paprastos virves, katra radau Kaune audiniu parduotuvej (Ozeskienes kampas), manau ir kituose miestuose butu smile.gif yra visokiausiu spalvu ir plonesniu ir storesniu thumbup.gif metras kainavo 3,5 lt.
Atsakyti
Tašytė tikrai liuks .O dėl rankenų, tai didelis ačiū . Pati esu nusinėrus tašiuką tik galvojau kur tokias rankenas gauti g.gif . Dabar žinau bigsmile.gif . Ačiū thumbup.gif
Atsakyti
visada jusu paslaugoms pioneer.gif
Atsakyti