Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės, 2 dalis

labai grazhi rankine thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Kokia liuksiška rankinė swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2006 05 28, 21:28)
Gavau, stai smile.gif

user posted image

Laaabai graaazu thumbup.gif , labai grazios spalvos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AudraB: 29 gegužės 2006 - 12:39
Labai grazi rankine. thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2006 05 28, 19:28)

labai gražu... wub.gif

aš neseniai irgi pradėjau nerti rankinę ax.gif su *sraige* pagalba sugalvojau modeliuką, ji pažadėjo man įsiūti pamušaliuką blush2.gif Kai baigsiu - pasigirsiu ir aš mirksiukas.gif tik negreit dar turbūt bus, nes dabar baisiai laiko nėr - egzaminus laikau unsure.gif Dabar nebent mokyklos laikų darbelius galėčiau parodyti... kokios 8 - 9klasės... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 05 30, 08:44)
labai gražu...  wub.gif

aš neseniai irgi pradėjau nerti rankinę  ax.gif su *sraige* pagalba sugalvojau modeliuką, ji pažadėjo man įsiūti pamušaliuką  blush2.gif Kai baigsiu - pasigirsiu ir aš  mirksiukas.gif tik negreit dar turbūt bus, nes dabar baisiai laiko nėr - egzaminus laikau  unsure.gif Dabar nebent mokyklos laikų darbelius galėčiau parodyti... kokios 8 - 9klasės...  rolleyes.gif

rodyk rodyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2006 05 30, 07:48)
rodyk rodyk  mirksiukas.gif

Nu gerai... Tik nesijuokit labai... blush2.gif Taip ir sudedu: 8, 9 ir 10 klasės maždaug darbeliai ax.gif
user posted image
user posted image
Čia nelabai matosi - cilindro formos kuprinytė vasarai į paplūdimį
user posted image
Atsakyti
Turiu gražaus lino ir didelį norą rankinei, tačiau neturiu iškarpos. Gal žinote kur rasti nesudėtingą? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilietė @ 2006 05 30, 12:42)
Turiu gražaus lino ir didelį norą rankinei, tačiau neturiu iškarpos. Gal žinote kur rasti nesudėtingą? blush2.gif

Pasižiūrėk forume www.osinka.ru
Atsakyti
Heiki Heiki! mielos rankines wub.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2006 05 30, 12:53)
Heiki Heiki! mielos rankines  wub.gif

Dėkui user posted image Žinau, kad nieko ypatingo... user posted image Bet va kai pribaigsiu tą, kur dabar darau..... Tikiuos, bus į ką pažiūrėti user posted image
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2006 05 30, 12:59)
Pasižiūrėk forume www.osinka.ru

Persiprašau, rulle, bet ten randu tik rūbus.
Atsakyti