Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės, 2 dalis

QUOTE(Atech @ 2006 06 08, 15:05)
Sveikutes. Gal zinot, kas dedama i rankines, kad jos butu kietos?

Aš dedu paraloniuką, kuri perku ūkinėse parduotuvėse, buna įvairaus pločio ir storiorankinukai ir čia dar vienas dekoruotasrankinukas
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2006 06 08, 15:03)
Aš dedu paraloniuką, kuri perku ūkinėse parduotuvėse, buna įvairaus pločio ir storiorankinukai ir čia dar vienas dekoruotasrankinukas

Cia tavo darytos rankines? Wow. Nu niera zodziu. net nusimyniau, kaip grazu. Paskutine tai isvis. thumbup.gif
O kur rankienes gavai?
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2006 06 08, 17:03)

o tai i nertas rankines ir gi dedi paralona , ta nerta mane suzavejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2006 06 08, 16:03)

thumbup.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Melinake @ 2006 06 08, 16:27)

na labai grazi ypac antra as taipat tokios noriu ,is lininiu siulu cia nerei. g.gif
Atsakyti
QUOTE(edituka @ 2006 06 08, 16:20)
o tai i nertas rankines ir gi dedi paralona , ta nerta mane suzavejo 4u.gif

Tos dvi mano siūtos, o nertą aš tik dekoravau, siuvinėtais drugeliais, rožėmis iš
juostelių, paralono joje nėra.
Atsakyti
QUOTE(Rasavei @ 2006 06 08, 11:38)
Štai čia mano šedevras tik kažkodėl nelabai ryški foto gaunasi kiek befotografavau vis paplaukus  :hmhm:
user posted image

vabai grazu tik tos vasaros ner. g.gif
Atsakyti
su seseria nusipirkom gražios medžiagytės iš prie Kalvarijų audinių parduotuvėlės, dekoruota blizgučiais ir drugeliais, niu neįsivaizduoju kokią rankinę noriu pasisiūti, o ir labai bijau kirpti megžiagą biggrin.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(s@gute @ 2006 06 08, 19:01)
su seseria  nusipirkom gražios medžiagytės iš prie Kalvarijų audinių parduotuvėlės, dekoruota blizgučiais ir drugeliais, niu neįsivaizduoju kokią rankinę noriu pasisiūti, o ir labai bijau kirpti megžiagą  biggrin.gif  unsure.gif

Vat vat mirksiukas.gif Užtai pirmai rankinei ir pirkau medžiaga Humanoj - kad nebūtų gaila sugadinti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasavei @ 2006 04 23, 13:32)
o kur jus perkat rankinems rankenas?

Šiauliuose rankenų-lenktų plasmasinių ir tiesių babbukinių mačiau prie ŠPN šone kur yra parduotuvė visokių siūlų,užuolaidų ax.gif
kainos tai mačiau nuo 20 iki...tik nežinau man atrodo už porą buvo g.gif
Atsakyti
O Vilniuje tai mačiau keliose siūlų parduotuvėse. Pvz., Savanorių prospekte tarp Gerosios vilties ir Savanorių stotelių "Mezgimo siūlai" ar kažkaip panašiai vadinasi...
Atsakyti
As per 3 dienas is kailio ir naturalios odos pasiuvau rankomis toki sau rankinuka , kuris tiks ziemai wink.gif
RANKINUKAS
Atsakyti