QUOTE(redsunrise @ 2012 01 20, 20:41)
Mano ateities investicija labai islaidi patapo.
Vaikas gauna 10 lt. dienai. Tai daug ar mazai?
I mokykla pristatau kiekviena diena iki duru. Labai daznai dar ir parsivezu is jos, Mano darbo pabaigos laikas sutampa su ju bureliu pabaigos laiku ir vaziuojame draugiskai namo.
Pusrycius pavalgo namie, transportas po miesta nekainuoja, vadinasi 10 lt rankpinigiai.
KIEK Jus duodate savo paaugliams vaikams rankpinigiu?
Siandien gryzau namo ir pasakiau savo ateities investicijai, kad imuosi radikaliu taupymo priemoniu ir privalo atsideti nuo 2-3,5 lt per diena savaitgaliams, nes savaitgaliai turtingi gali buti tada kai juos susitaupai.
Nu gi ne pilnatis siandien, o as tokia karingai nusiteikusi.
Man taip ir algos neuztektu...

Savo vaikams nedaviau nieko (dabar jau pilnametes jos),o kam? Pusrycius pavalgo namie ka nori,o del valgymo mokykloje,pasakiau,jei as galiu pasiimti maista i darba,jus abi lygiai taip pat galit pasiimti i mokykla,o jau vakare namie buna rimtas valgymas

nemanau,kad butu buve gerai,jei vaikai mokykloj pirktu nepilnaverti ir neskanu maista arba isvis velniai zino ka,ir del to namie nelabai butu ka valgyti,tai geriau jau sociai ir skaniau pavalgyti namie.Taigi mano merginos pastoviu pinigu is manes negaudavo,ir negauna
Bet jei yra galimybes-kodel gi nedavus...

O su tokiais dienpinigiais cia ir masinai susitaupyt galima...

nelabai isivaizduoju,kur galima vaikui tiek isleist,nebent kokius cipsus ar ka panasaus perkasi...
Papildyta:
Siaip gera tavo ideja,kad savaitgaliams neduoti,kad susitaupytu is dienpinigiu-tai disciplinuoja ir moko elgtis su pinigais