QUOTE(veiducka @ 2012 02 21, 16:42)
na vaistai kur nuo skausmo suleidzia tai sake 20 lt kainuoja, ant danties vaistai 12 lt, priemimas 5 lt, o toliau plombu kainos apie 50 lt. tiesa uosvis vasara tvarkesi priekini danti tai jam plomba sukainavo 90 lt, mat pritaike tokia kaip dantis. cia veiksmas poliklinikoj 

Grynas plesikavimas

QUOTE(kumiko @ 2012 02 21, 16:46)
Tikrai sutinku, kelios dienos jau

QUOTE(kumiko @ 2012 02 21, 15:46)
tai kad sirgt ir turet gendancius dantis siais laikais prazutis

QUOTE(denaxa @ 2012 02 21, 14:44)
Dabar taisausi privaciai,tegu ir gerokai brangiau,bet radau nerealu dantista,net visai nebebijau... 

O pagal ką jūs nustatot, kad geras? Daug jų mačiau, bet ligi šiol nelabai suprantu, kurie iš jų geri

QUOTE(veiducka @ 2012 02 21, 16:42)
na vaistai kur nuo skausmo suleidzia tai sake 20 lt kainuoja, ant danties vaistai 12 lt, priemimas 5 lt, o toliau plombu kainos apie 50 lt. tiesa uosvis vasara tvarkesi priekini danti tai jam plomba sukainavo 90 lt, mat pritaike tokia kaip dantis. cia veiksmas poliklinikoj
Už visas jums suteiktas paslaugas poliklinika išrašo čekį. Beje, privatus stomatologo kabinetas - taip pat. Taip numato LR įstatymai, jeigu ką, kad mokėdamas pinigus gauni tai patvirtinantį dokumentą.
Jūsų gydytoja tiesiog naglai naudojasi jūsų naivumu.
O 20 Lt už nuskausminimą, tai arba permokate nežinau keleriopai (poliklinikoj gal kokie 4 ar 5 Lt kainuoja).
QUOTE(denaxa @ 2012 02 21, 17:07)
...vaistai nuo skausmo net privaciai taisantis 10lt kainuoja...
Taip, būtent. 
QUOTE(vaivaj @ 2012 02 21, 01:17)
Man vienas dalykas labai kliūva jos patarimuose... sukusi apsukusi vis tiek siūlo laikyti bankuose terminuotus indėlius (nebūtų bankininkė 
QUOTE(mititėja @ 2012 02 21, 21:22)
Man vienas dalykas labai kliūva jos patarimuose... sukusi apsukusi vis tiek siūlo laikyti bankuose terminuotus indėlius (nebūtų bankininkė
). Po "Snoro" bankroto indėliai bankuose taip patikimai nebeatrodo.

As investuoju pinigus i gyvybes draudima. Pinigai kaupiami pensijai (ir ne tik) ir esu apsaugota nelaimiu atveju

QUOTE(Sophi @ 2012 02 21, 19:58)
O pagal ką jūs nustatot, kad geras? Daug jų mačiau, bet ligi šiol nelabai suprantu, kurie iš jų geri 

Paprastai uztaikius ant to gero zmogus ir suzinai,kad tikrai geras...

QUOTE(laimucia @ 2012 02 21, 21:34)

As investuoju pinigus i gyvybes draudima. Pinigai kaupiami pensijai (ir ne tik) ir esu apsaugota nelaimiu atveju

tai kuris tas klibantis ?

Siaip negalima tokiu dalyku viesai skelbti
busiu apkaltinta raganavimu
Pagalvokit logiskai, kodel snoras zlugo..oer daug monarchijos buvo...savivaliavimo...kas dar pas mus LT monarchas, kuris sedi ant 10 kedziu ir neapsedi visu?

Pagalvokit logiskai, kodel snoras zlugo..oer daug monarchijos buvo...savivaliavimo...kas dar pas mus LT monarchas, kuris sedi ant 10 kedziu ir neapsedi visu?

QUOTE(laimucia @ 2012 02 21, 22:09)
Siaip negalima tokiu dalyku viesai skelbti
busiu apkaltinta raganavimu

Gal nepradėkit skleist erezijų, viena pasakys, kita patikės, tai ir tikrai tas bankas žlugs. P.S. net nenumanau, apie kurį čia kalbama ir man neįdomu ir aš netikiu