Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 19 tema

jau pasiskaiciau ir ankstesnes temas skaiciau, aisku baisu kas nutiko merginom ir del saves bijau, bet norisi nors pakeiti nosies galiuka ar sumazint ir pakelt truputi,noreciau pamatyt nosytes merginu kokios buvo ir kaip pasikeite ar dar imanoma?
Atsakyti
QUOTE(sergejkov @ 2012 01 23, 20:14)
jau pasiskaiciau ir ankstesnes temas skaiciau, aisku baisu kas nutiko merginom ir del saves bijau, bet norisi nors pakeiti nosies galiuka ar sumazint ir pakelt truputi,noreciau pamatyt nosytes merginu kokios buvo ir kaip pasikeite ar dar imanoma?

1 psl viskas parašyta 4u.gif
Atsakyti

Papildyta:
be to norejau darytis operacija pas karaleviciu , nes pas ji nebrangu, o kai perskaiciau apie ji visokiu nuomoniu tai persigalvojau, galvoju pas radzeviciu
[/quote]

man pradeda atrodyti kad cia net negalima vartoti zodziu ,,per brangu", nes pagailejus keliu k, paskui galima gailetis visa gyvenima smile.gif
imesk savo foto i pasta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ateniuxxx @ 2012 01 23, 19:30)
blogyte, grazi nosyte is visu pusiu.Pas ka code dareisi?
Papildyta:
Imesiu ir as koki karteli,kai truputi atsigausiu po gimdymo.

Pas VJ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2012 01 23, 21:59)
Sveika, patariu paskaityti senas temas, ypatingai šią ir tada galvoti ar tau tikrai reikia rizikuoti.

jei jau labai tau trugdo gyventi,bet jei pasikoreguoti,tai niekada nesidaryciau.Kiek nervu kainuo po operacinis vien periodas,kazkas baisaus.
Atsakyti
QUOTE(ievoolia @ 2012 01 23, 21:59)
man pradeda atrodyti kad cia net negalima vartoti zodziu ,,per brangu", nes pagailejus keliu k, paskui galima gailetis visa gyvenima  smile.gif
imesk savo foto i pasta  4u.gif

Oi mergaitės, pirmiausia pagalvokite ar jums to tikrai reikia. Nepagailėkite pinigėlių, geriau pasitaupykite ilgiau ir prieš apsisprendžiant, pas ką eisite konsultuotis, kuo daugiau sužinokite apie tuos gydytojus. Eikite ne pas vieną, o bent jau pas du ir paskui galvokite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 23 sausio 2012 - 22:29
QUOTE(ateniuxxx @ 2012 01 24, 00:28)
jei jau labai tau trugdo gyventi,bet jei pasikoreguoti,tai niekada nesidaryciau.Kiek nervu kainuo po operacinis vien periodas,kazkas baisaus.

tai code ir pagirsiu;)
Atsakyti
Sveikos margaites..Noreciau ir as prisijungti prie jusu..
Pagaliau as pasiryzau pakeisti savo nosyte. Man nuo vaikystes ji kreiva, tiesiog tokia man Dievulis dave..
Jau seniai norejau operuotis. Bet kazkaip vis bijojau, tik del to kad pasikeis isvaizda... O viena grazia diena perziurinejau savo nuotraukas, ir supratau kad REIKIA man ja koreguoti...labai matosi tas kreivumas ir gadina visa vaizda..smile.gif
Pasikalbejau su vyru, gavau jo palaikyma taip pat ir mamos..Na jei jau mama pritare tai ir nusiteikiau jau ryztingai..smile.gif
Siandien buvau konsultacijoje pas D.R.. Sake kad mano veidas asimetriskas ir nosyte nesigaus visiskai tiesi bet aisku galima kazka paslifuot ir t.t. bet norimo rezultato nebus....bet visdelto dar noreciau iki Kauno nulekti pas Viksraiti..
Na nemanau kad mano nosis jau tokia kad jos negalima sutaisyt... Nusiminiau ziauriai... verysad.gif
Labai noreciau kad suteiktumet man progos pasiziuret i jusu nosytes gal pas kazka buvo panasus atvejis kaip ir mano ir viska pavyko sutaisyt??? As idesiu savo nuotraukas noreciau dar isgirst ka jus manot..
Atsakyti
Labukas chicstar.
Sveika prisijungusi.
Paskaityk bent sita tema:) nosies tiesuma yra labai labai sunku istiesinti. Teisingai tau R sake. Kitoms po operaciju iskrypsta nosis nors pries tai buna tiesios.

As pasiskaiciusi sita foruma bijau jau ir bekisti nagus prie nosies nors vis dar galvoju. Bet butens sioje temoje parasyta apie SV nepavykusius darbus kaip igriuvo nosis po maziau nei 2 metu nors po op nosis atrode tobulai!
Atsakyti
QUOTE(chicstar @ 2012 01 24, 00:32)
Sveikos margaites..Noreciau ir as prisijungti prie jusu..
Pagaliau as pasiryzau pakeisti savo nosyte. Man nuo vaikystes ji kreiva, tiesiog tokia man Dievulis dave..
Jau seniai norejau operuotis. Bet kazkaip vis bijojau, tik del to kad pasikeis isvaizda... O viena grazia diena perziurinejau savo nuotraukas, ir supratau kad REIKIA man ja koreguoti...labai matosi tas kreivumas ir gadina visa vaizda..smile.gif
Pasikalbejau su vyru, gavau jo palaikyma taip pat ir mamos..Na jei jau mama pritare tai ir nusiteikiau jau ryztingai..smile.gif
Siandien buvau konsultacijoje pas D.R.. Sake kad mano veidas asimetriskas ir nosyte nesigaus visiskai tiesi bet aisku galima kazka paslifuot ir t.t. bet norimo rezultato nebus....bet visdelto dar noreciau iki Kauno nulekti pas Viksraiti..
Na nemanau kad mano nosis jau tokia kad jos negalima sutaisyt... Nusiminiau ziauriai... verysad.gif
Labai noreciau kad suteiktumet man progos pasiziuret i jusu nosytes gal pas kazka buvo panasus atvejis kaip ir mano ir viska pavyko sutaisyt??? As idesiu savo nuotraukas noreciau dar isgirst ka jus manot..

Sveika,
citrutei tvarkė asimetriją Bagdonas su dar vienu chirurgu, bet žinok visiškai asimetrijos nepanaikino. Kiek mačiau gavosi tiesiau, aišku nežinau kaip dabar jos nosis atrodo.
D.R. teisus, nesitikėk, kad po op bus visiškai tiesi. Žiauru, bet taip yra, kad nosies op visiškai idealiai nieks nepadarys, vistiek bus prie ko prikibti verysad.gif
Įmesk foto, gal ten nėra taip baisu smile.gif
Atsakyti
Vakar dienos pasisakymus paskaicius net kunas pagaugais nueina, kiek nepasisekusiu operaciju. Vis lauki kol praeis menuo, du trys, metai ir atrodo, kad vaizdas turi tik gereti, o pasirodo ir po dvieju metu gali viskas pablogeti. Tai galvoju kada ta baime baigsis. As vis galvojau, kad po metu mazdaug matai galutini rezultata kuris gali nezymiai i geraja puse (susiaureti nosyte) dar metus keistis, o imi ir perskaitai, kad metus merginos dziaugesi pavykusia op ir reik pakartotines. Tikras kosmaras. Man labai sunku isivaizduoti kaip tas kaulas gali sukristi, niekaip nesuprantu kur jis pradingsta. Tikrai mergainos kurios ruosiates save grazinti pagalvokit ar to reikia ir ar tai verta tiek kanciu.
Atsakyti
Imeciau savo nuotrauka i bendra.. noriu as ja tiesint, man ji tokia baisi, kad ziuret nebegaliu... vaziuosiu i kauna uz poros savaiciu pas S.V. jau susitariau del konsultacijos. smile.gif
Atsakyti